728x90: Bol Ad

Mysoda Woody Pigeon

Laagste prijs gevonden vandaag 04:22 uur voor € 79,95 bij Expert.

€ 79,95 € 89,99

Logo Expert

Expert aanbieding: vandaag 04:22 uur

€ 79,95

bekijk

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 00:29 uur

€ 79,99

bekijk

Logo Media Markt

Media Markt aanbieding: vandaag 04:23 uur

€ 79,99

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 79,95

Overweeg je de Mysoda Woody Pigeon te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 79,95 bij Expert, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 79,95

Specificaties Mysoda Woody Pigeon

Algemeen

Merk Mysoda
Fabrikantcode (sku) WD002F-GG
Release datum 2021
EAN code 6430052009241
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)13
Hoogte (centimeter)40,8
Diepte (centimeter)24,5
Gewicht (kilogram)2,54
Materiaal Houtkorrels
Kleur Groen
Afwerking Mat

Gebruik

Bedieningsmogelijkheden Druktoetsen
Aantal bruisniveaus Onbeperkt
Bevestigingsmethode fles Draai

Accessoires

Aantal meegeleverde flessen 1
Inclusief fles
Materiaal fles Kunststof
Fles vaatwasserbestendig
Mysoda Woody Pigeon kopen
Actuele prijs: € 79,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Met de Mysoda Woody maak je zelf van kraanwater in een handomdraai bruisend water en frisdrank. Met het bruiswatertoestel van Mysoda ben je op een stijlvolle manier bewust bezig met het milieu. Door zelf je bruiswater te maken verbruik je minder plastic. De Mysoda Woody is een stijlvol en snoerloos bruiswatertoestel gemaakt van duurzaam materiaal. Dit materiaal is een biocomposiet dat voor 60% bestaat uit polypropyleen en voor 40% uit houtvezels. Deze zijn in de afwerking zichtbaar, wat ieder apparaat een unieke look geeft. Je maakt je eigen bruiswater in de fles van 1 liter. De meegeleverde CO²-cilinder is geschikt voor het maken van wel 60 liter bruisend water en/of frisdrank.

Gemakkelijk te bedienen
Maak eenvoudig je bruiswater door de waterfles in de machine te klikken. Je water is nu sprankelender dan ooit. MySoda gebruikt geen elektriciteit en is stil in gebruik.

CO2 gas cilinder
Het bruiswatertoetsel werkt op een CO2 gas cilinder, deze wordt standaard meegeleverd. Alle in de markt verkrijgbare CO2 gas cilinders passen op dit bruiswatertoestel.

Mysoda Woody Pigeon - Afbeelding 1Mysoda Woody Pigeon - Afbeelding 2Mysoda Woody Pigeon - Afbeelding 3Mysoda Woody Pigeon - Afbeelding 4
Goed voor het milieu
Door zelf je bruiswater te maken, is het niet meer nodig om in voorverpakt plastic het bruiswater & frisdrank in de supermarkt te kopen. Hiermee verbruik je een stuk minder plastic en bij langdurig gebruik verdient het bruiswater zichzelf ook nog eens terug! Tevens is het bruiswater een leuke manier om je eigen frisdrank te maken, waardoor het leuker en makkelijker wordt om op een dag meer water te drinken.

De elegante Woody is er in vijf verschillende kleuren die allemaal een unieke afwerking hebben met subtiel zichtbare houtvezels.

IN DE DOOS

  • Herbruikbare CO²-cilinder,
  • herbruikbare waterfles (1 l)
  • handleiding

MYSODA WOODY PIGEON

  • Aantal bruisniveaus: Onbeperkt
  • Aantal meegeleverde flessen: 1
  • Materiaal fles: Kunststof

Mysoda Woody Pigeon - Afbeelding 5Mysoda Woody Pigeon - Afbeelding 6Mysoda Woody Pigeon - Afbeelding 7
Kom je er niet uit bij het kopen van de Mysoda Woody Pigeon of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze sodastream machine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je bruiswater machines of staat jouw sodastream machine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze sodastream machine keuzehulp.

Wil je graag de Mysoda Woody Pigeon kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Mysoda voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze Mysoda sodastream machine heeft de volgende EAN code 6430052009241. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen bruiswater machines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan Woody Pigeon van het merk Mysoda het predicaat "Top Product" gegeven.

Bediening

Je kunt de Mysoda Woody Pigeon bedienen via handige druktoetsen. Door één of meerdere keren op de knop te drukken bepaal je de sterkte van de bubbels.

Populaire video voor artikel: Mysoda Woody Pigeon

Logo Expert

Expert aanbieding: vandaag 04:22 uur

€ 79,95

bekijk

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 00:29 uur

€ 79,99

bekijk

Logo Media Markt

Media Markt aanbieding: vandaag 04:23 uur

€ 79,99

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen