728x90: Bol Ad

Brabantia BBEK1114

Laagste prijs gevonden vandaag 12:31 uur voor € 89,99 bij Bol.com.

€ 89,99

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 12:31 uur

€ 89,99

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 89,99

Overweeg je de Brabantia BBEK1114 te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 89,99 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 89,99

Specificaties Brabantia BBEK1114

Algemeen

Merk Brabantia
Fabrikantcode (sku) BBEK1114
Release datum 2021
EAN code 8712837881289

Fysieke kenmerken

Gewicht (kilogram)5,157
Materiaal Roestvrij staal
Kleur RVS
Kabellengte ( meter )1,5
BPA-vrij
Vermogen ( watt )550

Gebruik & functies

Aantal programma's 19
Glutenvrij programma
Programma voor cakes
Programma voor jam/compote
Functie voor kneden en rijzen
Warmhoudfunctie
Uitgestelde starttijd
Maximale duur timer (uur)15
Minimaal broodgewicht ( gram )350
Maximaal broodgewicht ( gram )1000
Korstkleur regelbaar
Automatische toevoer van extra ingredienten
Koele wand
Uitneembaar bakblik
Recepten meegeleverd
Brabantia BBEK1114 kopen
Actuele prijs: € 89,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je iedere ochtend heerlijk vers gebakken brood? Dat kan met deze Brabantia BBEK1114 Broodbakmachine, die al het kneed, rijs- en bak-werk automatisch voor je doet. Met de 19 bakprogramma´s en verschillende instellingen voor gewicht en bruining kun je de broodbakmachine precies instellen zoals jij het wilt. Bovendien beschikt het apparaat over een uitsteltimer van 15 uur en warmhoudfunctie van 60 minuten, zodat je op ieder moment dat je wilt van je warme brood kunt genieten.

Altijd vers brood
Met de Brabantia broodbakmachine in huis ben je altijd verzekerd van heerlijk vers gebakken brood. Van volkorenbrood en roggebrood tot pizzadeeg, met deze broodbakmachine bereid je ieder soort brood perfect. Tevens kun je er zelfs jam en yoghurt mee bereiden, wat natuurlijk ideaal is als extra toevoeging aan je ontbijt of lunch. Aan dit vers gebakken brood zijn bovendien geen ongezonde ingrediënten toegevoegd om de houdbaarheid te verlengen, waardoor je brood maakt zoals het echt zou moeten smaken.

Volledig automatisch
Kneden, mengen, rijzen en bakken, de BBEK1114 doet het allemaal voor je in zijn broodpan. Het enige dat jij hoeft te doen, is de ingrediënten in de broodpan doen en de juiste instellingen invoeren, waarna de broodmachine begint. Over de ingrediënten hoef je ook niet na te denken. In de bijgeleverde handleiding staat namelijk precies hoeveel van ieder ingrediënt je nodig hebt bij iedere instelling. De deeghaak zal de ingrediënten tot een glad geheel mengen. De meest uitstekende broden worden moeiteloos klaargemaakt en gebakken in deze broodbakmachine.

Brabantia BBEK1114 - Afbeelding 1Brabantia BBEK1114 - Afbeelding 2Brabantia BBEK1114 - Afbeelding 3Brabantia BBEK1114 - Afbeelding 4
Glazen kijkvenster
Dankj het handige glazen kijkvenster in het deksel kun je je brood ten alle tijden in de gaten houden. Zo zie je of het meel niet te droog of te nat is en of er eventueel nog ingrediënten toegevoegd moeten worden.

19 digitale programma´s
Met wel 19 automatische programma´s biedt deze broodbakmachine voor ieder wat wils. Zo maak je met deze Brabantia machine normaal brood, maar ook bijzondere broden als roggebrood, volkorenbrood, zoet brood en zelfs (pizza)degen.

Extra ingrediënten toevoegen
In een aantal programma´s kun je later extra ingrediënten, zoals noten, rozijnen en vruchten, toevoegen. Wanneer er extra ingrediënten in het programma gepland zijn, geeft het apparaat 10 pieptonen wanneer het tijd is om deze toe te voegen.

Brood van 500, 750 en 1000 gram
Brood voor jezelf of voor het hele gezin, het kan allebei met deze broodbakmachine. Je kunt kiezen uit drie verschillende gewichten: 500, 750 en 1000 gram. In de handleiding staat ook per gewicht precies aangegeven welke ingrediënten en hoeveelheden je nodig hebt. Zo smaakt je brood van 500 gram net zo lekker als die van 1000 gram.

Perfect bruin gebakken
Sommigen mensen houden van heerlijk zacht brood, terwijl anderen een stevige, krokante laag op hun broodje willen. Met deze broodbakmachine kun je zelf het bruiningsniveau kiezen. Je hebt keuze uit 3 niveaus: licht, medium en intensief.

Brabantia BBEK1114 - Afbeelding 5Brabantia BBEK1114 - Afbeelding 6Brabantia BBEK1114 - Afbeelding 7
Heerlijk ontbijt bij het wakker worden
Wil je ´s ochtends bij het opstaan al kunnen genieten van de heerlijke geur en smaak van warm en vers gebakken brood? De uitsteltimer van maximaal 15 uur maakt dit mogelijk. Deze timer zet je aan wanneer je gaat slapen. Als de timer afloopt, begint de machine met het maken van brood, zodat je brood klaar is wanneer je wakker wordt. Vers brood wordt het perfecte begin van jouw ochtend!

Warmhoudfunctie
De warmhoudfunctie houdt het brood tot 60 minuten perfect warm nadat het klaargemaakt is. Ook handig wanneer je na je ontbijt nog niet genoeg op hebt, en graag nog een boterham eet.

Geschikt voor diëten en allergieën
De grote hoeveelheid beschikbare programma´s zorgt ervoor dat dit apparaat ook uitermate geschikt is voor mensen die speciale diëten volgen, of voor mensen met allergieën. Zo kun je heerlijk gezonde en glutenvrije broden klaarmaken met de broodbakmachine.

Handige broodpan
De broodpan heeft een hendel en is afneembaar, zo haal je het brood er eenvoudig. Ook kun je deze broodpan makkelijk schoonmaken na gebruik.

Brabantia BBEK1114 - Afbeelding 8Brabantia BBEK1114 - Afbeelding 9Brabantia BBEK1114 - Afbeelding 10
Perfect afmeten
Er worden een maatbeker en een lepel bij de broodbakmachine geleverd om je benodigde ingrediënten goed af te kunnen meten. Zo weet je zeker dat je de juiste hoeveelheid van ieder ingrediënt toegevoegd en het lekkerste brood maakt.

Chique behuizing
Behalve dat deze broodbakmachine een enorm handige toevoeging is aan het huishouden, zal deze ook nog mooi staan in je keuken. Hij heeft een chique RVS design met zwarte details. Tevens is de broodbakmachine compact genoeg om deze eventueel in een keukenkastje op te bergen.

Highlights:

  • Vermogen: 550 W
  • 19 digitale programma?s
  • Gewicht brood: 500 g / 750 g / 1000 g
  • Bruiningsniveaus: Licht, medium, intensief
  • Signaal extra ingrediënt
  • Uitsteltimer tot 15 uur
  • Warmhoudfunctie tot 60 minuten
  • Uitneembare broodpan met hendel
  • RVS behuizing
  • Glazen kijkvenster
  • Antislipvoetjes
  • Lang snoer
  • Recepten in handleiding
  • Inclusief maatbeker en lepel

BRABANTIA BBEK1114

  • Kabellengte: 1,5 meter
  • Vermogen: 550 watt
  • Aantal programma's: 19
  • Glutenvrij programma: Ja
  • Minimaal broodgewicht: 350 gram
  • Maximaal broodgewicht: 1000 gram
  • Automatische toevoer van extra ingredienten: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Brabantia BBEK1114 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze broodbakmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je broodbakmachines of staat jouw broodbakmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze broodbakmachine keuzehulp.

Wil je graag de Brabantia BBEK1114 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Brabantia voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze Brabantia broodbakmachine heeft de volgende EAN code 8712837881289. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen broodbakmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

BPA-vrij

Deze broodbakmachines lijn van dit merk en type zijn BPA-vrij. Dit betekent dat hij vrij is van ongewenste schadelijke stoffen die gebruikt worden bij de productie van kunststof. Dat maakt dat BBEK1114 van het merk Brabantia een stukje veiliger is voor het bereiden van voedsel.

Het aantal en soort programma's hangt af van het type broodbakmachine. De programma's op je Brabantia broodbakmachine zorgen er voor dat je meer soorten brood kunt bakken, of eenvoudiger de machine kunt bedienen. Vaak zijn er aparte programma's voor wit en bruin brood en bij machines met een flink aantal programma's kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor deeg, jam en cake. Deze Brabantia broodbakmachine beschikt over 19 programma's.

Populaire video voor artikel: Brabantia BBEK1114

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 12:31 uur

€ 89,99

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen