728x90: Wehkamp Ad

Bestron AF351


GEEN PRIJZEN BESCHIKBAAR

Op dit moment zijn er geen actuele prijzen bekend voor dit product.

Laatste prijs gevonden:

Prijsontwikkeling historie

Specificaties Bestron AF351

Algemeen

Merk Bestron
Release datum 2011
EAN code 8712184025091

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 38
Hoogte (centimeter) 25
Diepte (centimeter) 38
Gewicht (kilogram) 3
Materiaal RVS
Kleur Zwart Wit
Vaatwasmachinebestendig
Vermogen (watt) 2200
Timer
Inhoud (liter) 3,5

Eigenschappen

Aantal pannen 1
Verwarmingselement uitneembaar

Gebruik & functies

Maximum temperatuur (graden) 190
Instelbare temperatuur
Geurfilter
Ingebouwde vetfilter
Koude zone
Frituursysteem Olie of vet
Laadvermogen (kilogram) 1
Uitneembare pan
Vaatwasmachinebestendig friteuse
Kijkvenster
Koele wand
Frituurmand
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Bestron AF351 is van het merk Overige merken en is een populair merk binnen de productgroep frituurpannen. Het loont om de Overige merken frituurpannen bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Bestron AF351 is sinds 2011 op de markt. In 2011 is Bestron AF351 van Overige merken geÔntroduceerd op de markt. Een ouder frituurpannen wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige frituurpannen producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2011 zegt dus niet zoveel over producten, zoals frituurpannen.

Bestron AF351 - Afbeelding 1Bestron AF351 - Afbeelding 2Bestron AF351 - Afbeelding 3Bestron AF351 - Afbeelding 4
Wil je graag de Bestron AF351 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Overige merken voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bestron AF351 heeft de volgende EAN code 8712184025091. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen frituurpannen en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Het is goed om het gewicht van frituurpannen te weten. De Bestron AF351 van Overige merken heeft een gewicht van 3. Het gewicht van 3 ligt dicht bij het gemiddelde frituurpan gewicht.

Het stroomverbruik van Bestron AF351 is 2200 watt. Het vermogen van frituurpannen wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals frituurpannen, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. frituurpannen die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Bij deze Bestron AF351 kun je de temperatuur instellen, dit is handig wanneer je verschillende soorten snacks wilt frituren. Als je frituurt op een lagere temperatuur worden je snacks of patat niet gaar. Een lagere temperatuur zorgt ervoor dat het gerecht meer vet opzuigt en dus ook wat vetter smaakt. Als je de temperatuur op de Overige merken frituurpan iets te hoog instelt, is dat wat minder erg. Als je bevroren patat in de Bestron AF351 friteuse gooit dan daalt de temperatuur onmiddellijk met 50 graden. Dus als je wat hoger begint dan bak je uiteindelijk toch op een lagere temperatuur. Het nadeel is wel dat het slecht is voor je olie.

Geurfilter

Natuurlijk komt er bij het bereiden van producten in de Bestron AF351 ook geur vrij. Het geurfilter houdt een deel van de baklucht tegen die vrijkomt tijdens het bakken. Hierdoor heb je dus minder last van een onaangename geur in je huis. Houd je dus niet van de lucht die vrijkomt bij het bereiden van je producten, dan is deze Overige merken frituurpan met een goede geurfilter een hele goede keuze.

Koude zone

Het verwarmingselement van deze Overige merken frituurpan wordt direct in het vet geplaatst. Het element bevindt zich ongeveer 2 centimeter boven de bodem van de kuip. Doordat de warmte van het element naar boven straalt, ontstaat er onder het element een koude zone in de Overige merken friteuse. Omdat verbranding pas bij hogere temperaturen plaats vindt, zullen de frituurresten, die in de koude zone zinken, niet verbranden. Een groot voordeel van een Overige merken frituurpan met koude zone is dat het vet zo langer mee gaat en frituurluchtjes blijven tot het minimum beperkt.

Friet bakken

De grootte van het mandje en hoeveelheid vet bepaald hoeveel friet je goed krokant kan bakken per bakbeurt. Je kunt met de Bestron AF351, per keer en maximaal 1 kilogram friet bakken. Over het algemeen wordt ongeveer 250 gram friet per persoon ingeschat.

Je kunt de Bestron AF351 onderdelen zoals de Ja, eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Zorg er wel voor dat als de vaatwasser klaar is de onderdelen niet te lang in de vaatwasser blijven zitten.

De Bestron AF351 heeft een inhoud van ongeveer 3,5 liter. De koelzone voorkomt verbranden van bakresten, hierdoor gaat de olie langer mee en krijg je geen ongezonde verbrande restjes op je gefrituurde producten. Deze Bestron Frituurpan beschikt over hittebestendige handgrepen, verwisselbaar reukfilter, handige uitneembaare geëmailleerde binnenpan met een inhoud van 3.5 liter en heeft een vermogen van 2200 Watt.

BESTRON AF351

  • Vaatwasmachinebestendig: Ja
  • Geurfilter: Ja
  • Koude zone: Ja
  • Frituursysteem: Olie of vet

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bestron AF351 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze frituurpan producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je frituurpannen of staat jouw frituurpan keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze frituurpan keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen