728x90: Bol Ad

WMF Stelio Melkopschuimer

Laagste prijs gevonden vandaag 13:27 uur voor € 64,51 bij Bol.com.

€ 64,51 € 86,06

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 13:27 uur

€ 64,51

bekijk

Logo Coolblue

Coolblue aanbieding: vandaag 16:23 uur

€ 65,-

bekijk

Logo Proshop

Proshop aanbieding: vandaag 16:25 uur

€ 68,79

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 64,51

Overweeg je de WMF Stelio Melkopschuimer te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 64,51 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 64,51

Specificaties WMF Stelio Melkopschuimer

Algemeen

Merk WMF
Fabrikantcode (sku) 0413220011
Release datum 2019
EAN code 4211129137669

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)10,05
Hoogte (centimeter)16,65
Diepte (centimeter)19,65
Gewicht (kilogram)1500
Materiaal Staal
Kleur Zilver
Vaatwasmachinebestendig
BPA-vrij

Gebruik & functies

Type melkopschuimer Los
Inhoud melkreservoir (milliliter)250
Capaciteit melk opschuimen ( milliliter )150
Warm melkschuim
Koud opschuimen
Verwarmingsfunctie
Aantal cappuccino's 3
Automatisch uitschakelen
Capaciteit melk verwarmen (mililiter)250
WMF Stelio Melkopschuimer kopen
Actuele prijs: € 64,51
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De WMF Stelio Melkopschuimer is geschikt voor lekkere cappuccino en latte macchiato's, maar ook voor frappé en desserts. De melkopschuimer is prettig in gebruik, dankzij de ergonomische handgreep en snoerloze draaivoet van 360 graden. De WMF Lumero melkopschuimer is voorzien van led-verlichting en 3 functies voor het opstomen en verwarmen van melk. Je schuimt tot 150 ml melk op en verwarmt tot 250 ml melk per keer. De melkopschuimer is dankzij de innovatieve magnetische mixarm en coating aan de binnenkant zeer eenvoudig schoonmaken te maken. Een melkopschuimer met een rvs behuizing is duurzamer dan een opschuimer van kunststof.

WMF STELIO MELKOPSCHUIMER

  • Vaatwasmachinebestendig: Nee
  • Type melkopschuimer: Los
  • Capaciteit melk opschuimen: 150 milliliter
  • Aantal cappuccino's: 3

Kom je er niet uit bij het kopen van de WMF Stelio Melkopschuimer of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze melkopschuimer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

WMF Stelio Melkopschuimer - Afbeelding 1WMF Stelio Melkopschuimer - Afbeelding 2WMF Stelio Melkopschuimer - Afbeelding 3WMF Stelio Melkopschuimer - Afbeelding 4
Mis je melkopschuimers of staat jouw melkopschuimer keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze melkopschuimer keuzehulp.

Wil je graag de WMF Stelio Melkopschuimer kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Overige merken voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze Overige merken melkopschuimer heeft de volgende EAN code 4211129137669. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen melkopschuimers en wordt maar éen keer uitgegeven.

BPA-vrij

Deze melkopschuimers lijn van dit merk en type zijn BPA-vrij. Dit betekent dat hij vrij is van ongewenste schadelijke stoffen die gebruikt worden bij de productie van kunststof. Dat maakt dat WMF Stelio Melkopschuimer van het merk Overige merken een stukje veiliger is voor het bereiden van voedsel.

Vul het melkreservoir van de WMF Stelio Melkopschuimer met je favoriete soort melk. Gemiddeld gebruik je 30 milliliter koude melk voor het maken van een cappuccino. Hoe ruimer de inhoud van het melkreservoir, hoe meer cappuccino's jij achter elkaar kunt zetten. Aan de andere kant is het voordeel van een Overige merken apparaat met een klein melkreservoir dat hij weinig ruimte inneemt in je keuken.

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 13:27 uur

€ 64,51

bekijk

Logo Coolblue

Coolblue aanbieding: vandaag 16:23 uur

€ 65,-

bekijk

Logo Proshop

Proshop aanbieding: vandaag 16:25 uur

€ 68,79

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen