728x90: Bol Ad

WMF Stelio Melkopschuimer

De beste deal van vandaag

Conrad

65,-

63,99

Leverbaar in 1 - 2 werkdagen

WMF Stelio Melkopschuimer kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de WMF Stelio Melkopschuimer is geschikt voor lekkere cappuccino en latte macchiato's, maar

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 35,-
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

WMF Stelio Melkopschuimer aanbiedingen

Alles voor een (koffie)glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 13:34 uur
De winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 13:36 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 13:40 uur
Elektronica & techniek
Conrad aanbieding: vandaag 13:44 uur
De meest creatieve warenhuis
Bijenkorf aanbieding: vandaag 13:40 uur
Veel aanbiedingen
Coolshop aanbieding: vandaag 13:48 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 63,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 63,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties WMF Stelio Melkopschuimer

Algemeen

Merk WMF
Fabrikantcode (sku) 0413220011
Release datum 2019
EAN code 4211129137669

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 10,05
Hoogte (centimeter) 16,65
Diepte (centimeter) 19,65
Gewicht (kilogram) 1500
Materiaal Staal
Kleur Zilver
Vaatwasmachinebestendig
BPA-vrij

Gebruik & functies

Type melkopschuimer Los
Inhoud melkreservoir (milliliter) 250
Capaciteit melk opschuimen ( milliliter ) 150
Warm melkschuim
Koud opschuimen
Verwarmingsfunctie
Aantal cappuccino's 3
Automatisch uitschakelen
Capaciteit melk verwarmen (mililiter) 250
WMF Stelio Melkopschuimer kopen
Actuele prijs: € 63,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De WMF Stelio Melkopschuimer is van het merk Overige merken en is een populair merk binnen de productgroep melkopschuimers. Het loont om de Overige merken melkopschuimers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een melkopschuimers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke melkopschuimer-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor WMF Stelio Melkopschuimer van Overige merken is 0413220011. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

WMF Stelio Melkopschuimer - Afbeelding 1WMF Stelio Melkopschuimer - Afbeelding 2WMF Stelio Melkopschuimer - Afbeelding 3WMF Stelio Melkopschuimer - Afbeelding 4
WMF Stelio Melkopschuimer is sinds 2019 op de markt. In 2019 is WMF Stelio Melkopschuimer van Overige merken geïntroduceerd op de markt. Een ouder melkopschuimers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige melkopschuimers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals melkopschuimers.

Wil je graag de WMF Stelio Melkopschuimer kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Overige merken voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De WMF Stelio Melkopschuimer heeft de volgende EAN code 4211129137669. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen melkopschuimers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Het is goed om het gewicht van melkopschuimers te weten. De WMF Stelio Melkopschuimer van Overige merken heeft een gewicht van 1500. Het gewicht van 1500 ligt dicht bij het gemiddelde melkopschuimer gewicht.

BPA-vrij

Deze melkopschuimers lijn van dit merk en type zijn BPA-vrij. Dit betekent dat hij vrij is van ongewenste schadelijke stoffen die gebruikt worden bij de productie van kunststof. Dat maakt dat de WMF Stelio Melkopschuimer een veilig product is voor het bereiden van voedsel.

WMF Stelio Melkopschuimer - Afbeelding 5WMF Stelio Melkopschuimer - Afbeelding 6WMF Stelio Melkopschuimer - Afbeelding 7
Vul het melkreservoir van de WMF Stelio Melkopschuimer met je favoriete soort melk. Gemiddeld gebruik je 30 milliliter koude melk voor het maken van een cappuccino. Hoe ruimer de inhoud van het melkreservoir, hoe meer cappuccino's jij achter elkaar kunt zetten. Aan de andere kant is het voordeel van een Overige merken apparaat met een klein melkreservoir dat hij weinig ruimte inneemt in je keuken.

Deze melkopschuimer kan 150 milliliter melk opschuimen wat je kunt gebruiken voor een cappuccino, latte macchiato of een kop warme chocolademelk.

Aantal kopjes cappuccino

Hoeveel cappuccino's je ermee kunt maken, hangt af van de inhoud van de Overige merken melkopschuimer. Voor 1 persoon is een inhoud van 150 milliliter voldoende. Wil je graag meerdere cappuccino's tegelijk zetten? Kies dan voor een Overige merken melkopschuimer met een ruime inhoud. Je kunt met de WMF Stelio Melkopschuimer per keer 3 cappuccino's maken.

Automatisch uitschakelen

Het automatisch uitschakelen zorgt ervoor dat de melk niet kan verbranden of het apparaat onnodig te lang blijft draaien. De WMF Stelio Melkopschuimer is voorzien van een automatisch uitschakel systeem.

WMF Stelio Melkopschuimer - Afbeelding 8WMF Stelio Melkopschuimer - Afbeelding 9WMF Stelio Melkopschuimer - Afbeelding 10WMF Stelio Melkopschuimer - Afbeelding 11
De WMF Stelio Melkopschuimer is geschikt voor lekkere cappuccino en latte macchiato's, maar ook voor frappé en desserts. De melkopschuimer is prettig in gebruik, dankzij de ergonomische handgreep en snoerloze draaivoet van 360 graden. De WMF Lumero melkopschuimer is voorzien van led-verlichting en 3 functies voor het opstomen en verwarmen van melk. Je schuimt tot 150 ml melk op en verwarmt tot 250 ml melk per keer. De melkopschuimer is dankzij de innovatieve magnetische mixarm en coating aan de binnenkant zeer eenvoudig schoonmaken te maken. Een melkopschuimer met een rvs behuizing is duurzamer dan een opschuimer van kunststof.

WMF STELIO MELKOPSCHUIMER

  • Vaatwasmachinebestendig: Nee
  • Type melkopschuimer: Los
  • Capaciteit melk opschuimen: 150 milliliter
  • Aantal cappuccino's: 3

Kom je er niet uit bij het kopen van de WMF Stelio Melkopschuimer of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze melkopschuimer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je melkopschuimers of staat jouw melkopschuimer keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze melkopschuimer keuzehulp.

Alles voor een (koffie)glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 13:34 uur
De winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 13:36 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 13:40 uur
Elektronica & techniek
Conrad aanbieding: vandaag 13:44 uur
De meest creatieve warenhuis
Bijenkorf aanbieding: vandaag 13:40 uur
Veel aanbiedingen
Coolshop aanbieding: vandaag 13:48 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen