728x90: Bol Ad

Siemens TW86105P Sensor for Senses Grijs

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Siemens TW86105P Sensor for Senses Grijs ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke waterkokers vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Siemens TW86105P Sensor for Senses Grijs

Algemeen

Merk Siemens
Fabrikantcode (sku) TW86103P
Release datum 2014
EAN code 4242003683972
Best Getest Beste uit de Test
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)23,5
Hoogte (centimeter)24,5
Diepte (centimeter)15,5
Gewicht (kilogram)1,8
Materiaal Kunststof, Metaal
Type metaal RVS
Type kunststof Plastic
Kleur Licht grijs
Afwerking Mat & glanzend
Kabellengte ( meter )0,8
BPA-vrij
Vermogen ( watt )2400
Display
Timer

Gebruik

Instelbare temperatuur
Warmhoudfunctie
Dubbelwandige behuizing
Ingebouwde verlichting
Waterniveau indicator
360 graden draaibaar
Snoerloze kan
Eindsignaal
Maximaal geluidsniveau (decibel)77
Kooktijd tot afslaan (seconden)120
Doorkooktijd ( seconden )12
Droogkookbeveiliging
Verwarmingselement afgesloten
Behuizing veilig aan te raken na koken
Automatisch uitschakelen
Design typering Design

Functies

Verlichte bedieningsknop
Bedieningsmogelijkheden Druktoetsen
Kalkfilter
Uitneembare kalkfilter
Type stroomvoorziening Netstroom
Aansluitspanning (volt)220 - 240
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Beste uit de Test - De Siemens TW86105P Sensor for Senses Grijs waterkoker heeft een inhoud van 1,5 liter en een vermogen van 2400 Watt. Met de sensorControl heb je keuze uit vier temperatuurstanden: 70, 80, 90 en 100°C ideaal om verschillende soorten thee te zetten. Deze waterkoker beschikt over een drievoudige beveiliging: automatische uitschakeling, oververhitting- en uitdroogprotectie en optiluitschakeling. Je kunt er voor kiezen het water nog iets langer warm te houden met behulp van de warmhoudfunctie. Het deksel is makkelijk te openen met een druk op de knop en je kunt eenvoudig zien hoeveel water er nog in zit met een transparante waterniveau indicator aan de linker- als de rechterkant. De TW86105P is voorzien van een verwijderbaar kalkfilter. Dekselvergrendeling, oververhittingsbescherming en Lift-Switch-Off, waarbij de waterkoker automatisch uitschakelt wanneer hij van de sokkel wordt gehaald, zorgen voor optimale veiligheid.

Onze experts hebben de Siemens TW86103P beoordeeld als Beste uit de Test. De Siemens TW86103P waterkoker is uitvoerig getest en hierbij als beste uit de test gekomen.

SIEMENS TW86105P SENSOR FOR SENSES GRIJS

  • Best Getest: Beste uit de Test
  • Kabellengte: 0,8 meter
  • Vermogen: 2400 watt
  • Instelbare temperatuur: Ja
  • Warmhoudfunctie: Ja
  • Dubbelwandige behuizing: Ja
  • Waterniveau indicator: Ja
  • 360 graden draaibaar: Ja
  • Doorkooktijd: 12 seconden
  • Droogkookbeveiliging: Ja
  • Behuizing veilig aan te raken na koken: Nee

Siemens TW86105P Sensor for Senses Grijs - Afbeelding 1Siemens TW86105P Sensor for Senses Grijs - Afbeelding 2Siemens TW86105P Sensor for Senses Grijs - Afbeelding 3Siemens TW86105P Sensor for Senses Grijs - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de Siemens TW86105P Sensor for Senses Grijs of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze waterkoker producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je waterkokers of staat jouw waterkoker keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze waterkoker keuzehulp.

Wil je graag de Siemens TW86105P Sensor for Senses Grijs kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Siemens voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze Siemens waterkoker heeft de volgende EAN code 4242003683972. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen waterkokers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel waterkokers en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de TW86105P Sensor for Senses Grijs van het merk Siemens dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Top Product

Siemens TW86105P Sensor for Senses Grijs - Afbeelding 5Siemens TW86105P Sensor for Senses Grijs - Afbeelding 6Siemens TW86105P Sensor for Senses Grijs - Afbeelding 7
De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan TW86105P Sensor for Senses Grijs van het merk Siemens het predicaat "Top Product" gegeven.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen