728x90: Bol Ad

Tefal BL439D Blendforce II

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Tefal BL439D Blendforce II ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke blenders vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Tefal BL439D Blendforce II

Algemeen

Merk Tefal
Fabrikantcode (sku) BL439D31
Release datum 2021
EAN code 3016667242124
Best Getest Consumentenbond Beste Koop

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)20,00
Hoogte (centimeter)40,40
Diepte (centimeter)20,00
Kleur Transparant, roestvrijstaal
Vermogen ( watt )800

Blenderkan

Inhoud ( liter )1,75
Blenderkan vaatwasserbestendig

Functies

Vermogen ( watt )800
IJs crushen
Pulsestand
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Consumentenbond Beste Koop - De Tefal BL439D Blendforce II is een blender met een krachtige pulse-functie en een vermogen van 800 Watt. Dankzij 6 messen met Powelix-technologie en 3 gecombineerde functie beschikt deze blender over vijf snelheden en een pulsfunctie voor krachtige prestaties die tot 30% sneller zijn. Het Air Cooling systeem optimaliseert de luchtstroom rond de motor. Hierdoor is de blender veilig in gebruik. De blenderkan heeft een inhoud van 1,75 liter en is ideaal voor warme als koude gerechten.

TEFAL BL439D BLENDFORCE II

  • Best Getest: Consumentenbond Beste Koop
  • Vermogen: 800 watt
  • Inhoud: 1,75 liter
  • Vermogen: 800 watt

Kom je er niet uit bij het kopen van de Tefal BL439D Blendforce II of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze blender producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Tefal BL439D Blendforce II - Afbeelding 1Tefal BL439D Blendforce II - Afbeelding 2Tefal BL439D Blendforce II - Afbeelding 3Tefal BL439D Blendforce II - Afbeelding 4
Mis je blenders of staat jouw blender keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze blender keuzehulp.

Wil je graag de Tefal BL439D Blendforce II kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Tefal voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze Tefal blender heeft de volgende EAN code 3016667242124. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen blenders en wordt maar éen keer uitgegeven.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste koop ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel blenders en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de BL439D Blendforce II van het merk Tefal dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Vermogen

Het vermogen van de Tefal blender geeft aan hoe sterk de motor is. Met een sterkere motor mix je hardere ingrediënten en kun je de blender langer achter elkaar gebruiken. Het vermogen varieert van zo'n 200 tot 2000 Watt. Tefal blenders met hoog vermogen zijn gemiddeld net iets beter in pureren, mengen en crushen dan die met een lager vermogen. Voor een goede smoothie is een hoog vermogen niet nodig. Deze Tefal BL439D Blendforce II heeft een vermorgen van 800 watt.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen