728x90: Bol Ad

Panasonic SD-YR2540HXD Taupe

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Panasonic SD-YR2540HXD Taupe ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke broodbakmachines vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Panasonic SD-YR2540HXD Taupe

Algemeen

Merk Panasonic
Fabrikantcode (sku) SD-YR2540HXD
Release datum 2021
EAN code 5025232915453

Fysieke kenmerken

Kleur Grijs, zwart
Vermogen ( watt )550
Display

Gebruik & functies

Glutenvrij programma
Programma voor cakes
Programma voor jam/compote
Functie voor kneden en rijzen
Warmhoudfunctie
Uitgestelde starttijd
Minimaal broodgewicht ( gram )0,63
Maximaal broodgewicht ( gram )0,95
Korstkleur regelbaar
Automatische toevoer van extra ingredienten
Koele wand
Uitneembaar bakblik
Recepten meegeleverd
Extra kneedhaak meegeleverd
Extra bakblik meegeleverd
Handvat/handgrepen
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Met de Panasonic SD-YR2540HXD Taupe broodbakmachine maak je heel eenvoudig je eigen brood. De beste broodkwaliteit ontstaat door precies de juiste temperatuur. Deze broodbakmachine heeft twee geïntegreerde sensoren gebruikt om zowel de binnen- als buitentemperatuur vast te stellen en het programma bij elke stap te optimaliseren. Voegt automatisch gist toe op het juiste moment, dankzij de gistdispenser. Je hebt keuze uit 31 verschillende programma’s, onder andere; wit brood, volkoren, zuurdesem en brioche, of zelfs cake, jam en pizzadeeg. Je kan ook kiezen voor het glutenvrije programma. Met de startuitstel zet je de broodbakmachine met de ingrediënten tot wel 13 uur van te voren klaar.

IN DE DOOS

  • Panasonic SD-YR2540HXD Taupe
  • Maatbeker
  • Maatlepel
  • Zuurdesem maatlepel
  • Kneedhaak
  • Rogge-kneedhaak
  • Recepten- en instructieboekje
  • Handleiding

PANASONIC SD-YR2540HXD TAUPE

  • Vermogen: 550 watt
  • Glutenvrij programma: Ja
  • Minimaal broodgewicht: 0,63 gram
  • Maximaal broodgewicht: 0,95 gram
  • Automatische toevoer van extra ingredienten: Ja

Panasonic SD-YR2540HXD Taupe - Afbeelding 1Panasonic SD-YR2540HXD Taupe - Afbeelding 2Panasonic SD-YR2540HXD Taupe - Afbeelding 3Panasonic SD-YR2540HXD Taupe - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de Panasonic SD-YR2540HXD Taupe of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze broodbakmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je broodbakmachines of staat jouw broodbakmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze broodbakmachine keuzehulp.

Wil je graag de Panasonic SD-YR2540HXD Taupe kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Panasonic voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze Panasonic broodbakmachine heeft de volgende EAN code 5025232915453. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen broodbakmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Brood bakken (minimaal)

Alle broodbakmachines hebben een minimum en maximum broodgewicht. Dat wil zeggen dat je met sommige Panasonic broodmachines alleen kleine broden kun bakken, van zo'n 450 tot 1000 gram en met andere machines kun je broden van wel 1600 gram maken. Wil je met de Panasonic SD-YR2540HXD Taupe een brood bakken dan moet hij minimaal een gewicht hebben van 0,63 aangezien de machine anders het te kleine deeg niet goed kan kneden.

Brood bakken (maximaal)

Panasonic SD-YR2540HXD Taupe - Afbeelding 5Panasonic SD-YR2540HXD Taupe - Afbeelding 6Panasonic SD-YR2540HXD Taupe - Afbeelding 7
Met de Panasonic SD-YR2540HXD Taupe kan je broden bakken met een maximaal gewicht van 0,95 aangezien de machine anders het deeg niet meer goed kan kneden. Het deeg wordt simpelweg te zwaar voor de machine om goed te kunnen kneden.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen