728x90: Bol Ad

NutriBullet Combo

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de NutriBullet Combo ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke blenders vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties NutriBullet Combo

Algemeen

Merk Nutribullet
Release datum 2020
EAN code 8719481539917

Fysieke kenmerken

BPA-vrij
Vermogen ( watt )1200
Maataanduiding
Display
Timer

Blenderkan

Type blenderkan Schenkkan
Inhoud: max aantal glazen ( glazen )5 à 6
Deksel met vulopening
Geluiddempende kap
Warmtebestendige kan
Blenderkan vaatwasserbestendig

Functies

IJs crushen
Pulsestand
Kookfunctie
Hakfunctie
Stoomfunctie
Vacuum blender
Geïntegreerde weegschaal
Blender geschikt voor Bevroren fruit, Dadels, Eiwitpoeder, Gember en kurkuma, IJsblokjes, Koffiebonen, Kruiden, Noten, Rauwe groenten, Warme ingrediënten

Gebruik

Traploos instelbaar
Antislipvoetjes
Snoeropbergmogelijkheid
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De NutriBullet Combo is een krachtige, veelzijdige en full-size blender met een vermogen van 1200 Watt. Je kunt er van alles mee maken: van verschillende smoothies tot de heerlijkste soepen, zowel koude als warme gerechten. Met een vermogen van 1200 watt is deze blender ook sterk genoeg om ijs te crushen en bevroren fruit te verwerken. De blender is op 3 snelheden en een extractieprogramma te gebruiken en de pulseerfunctie geeft net die extra kracht om harde ingrediënten te vermalen. De pitcher, bekers en deksels zijn vaatwasbestendig, maar het messenblad dient met de hand gewassen te worden.

IN DE DOOS

  • NutriBullet Combo
  • Schenkkan 1,8 liter
  • Geventileerd deksel voor schenkkan
  • Aanstamper
  • Beker 900 ml
  • Reisbeker met oor 700 ml
  • Beker 500 ml
  • 2 x to-go deksel
  • Messenblad
  • Handleiding
  • Quick guide

NUTRIBULLET COMBO

  • Vermogen: 1200 watt
  • Inhoud: max aantal glazen: 5 à 6 glazen

 NutriBullet Combo - Afbeelding 1 NutriBullet Combo - Afbeelding 2 NutriBullet Combo - Afbeelding 3 NutriBullet Combo - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de NutriBullet Combo of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze blender producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je blenders of staat jouw blender keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze blender keuzehulp.

Wil je graag de NutriBullet Combo kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Magic Bullet (NutriBullet) voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze Magic Bullet (NutriBullet) blender heeft de volgende EAN code 8719481539917. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen blenders en wordt maar éen keer uitgegeven.

BPA-vrij

Deze blenders lijn van dit merk en type zijn BPA-vrij. Dit betekent dat hij vrij is van ongewenste schadelijke stoffen die gebruikt worden bij de productie van kunststof. Dat maakt dat NutriBullet Combo van het merk Magic Bullet (NutriBullet) een stukje veiliger is voor het bereiden van voedsel.

Wat is het voordeel van een blender met een kan in plaats van een beker? Heb je een Magic Bullet (NutriBullet) blender met een kan, dan maak je een grotere hoeveelheid in één keer. De Magic Bullet (NutriBullet) blenders met bekers zijn vaak alleen geschikt voor twee of drie glazen, terwijl je met een blender met een mengkan vaak tot wel zes glazen klaar kan maken. Deze NutriBullet Combo beschikt over een schenkkan.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen