728x90: Bol Ad

Jura E8 Chroom EB

De beste deal van vandaag

Art & Craft

1.379,-

1.349,-

Op voorraad

Jura E8 Chroom EB kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Jura E8 Chroom is sinds oktober 2020 vernieuwd en heeft nu dus EB achter zijn naam staan om duidelijk

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50,-
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Prijs beschikbaar vanaf:

Jura E8 Chroom EB aanbiedingen

Keuken & Koken
Art & Craft aanbieding: vandaag 03:45 uur
De winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 01:04 uur
Alles voor een (koffie)glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 03:43 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 03:43 uur
Al jaren vertrouwd
Expert aanbieding: vandaag 03:43 uur
Ook voor Koffie & Keuken
Media Markt aanbieding: vandaag 03:46 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.349,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.349,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Jura E8 Chroom EB

Algemeen

Merk Jura
Fabrikantcode (sku) 15363
Release datum 2020
EAN code 7610917153633
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 28
Hoogte (centimeter) 35,1
Diepte (centimeter) 44,6
Gewicht (kilogram) 9,6
Kleur Zilver
Afwerking Mat & glanzend
Vermogen (watt) 1450
Display

Koffie

Instelbare temperatuur
Melkopschuimen Melkslang
Pompdruk (bar) 15
Verwarming Thermoblock
Materiaal behuizing Kunststof
Jura E8 Chroom EB kopen
Actuele prijs: € 1.349,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Jura E8 Chroom EB is van het merk Jura en is een populair merk binnen de productgroep koffiemachines. Het loont om de Jura koffiemachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een koffiemachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koffiemachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Jura E8 Chroom EB van Jura is 15363. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Jura E8 Chroom EB - Afbeelding 1Jura E8 Chroom EB - Afbeelding 2Jura E8 Chroom EB - Afbeelding 3Jura E8 Chroom EB - Afbeelding 4
Jura E8 Chroom EB is sinds 2020 op de markt. In 2020 is Jura E8 Chroom EB van Jura geïntroduceerd op de markt. Een ouder koffiemachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koffiemachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koffiemachines.

Wil je graag de Jura E8 Chroom EB kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Jura voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Jura E8 Chroom EB heeft de volgende EAN code 7610917153633. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Jura E8 Chroom EB het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van koffiemachines te weten. De Jura E8 Chroom EB van Jura heeft een gewicht van 9,6. Het gewicht van 9,6 ligt dicht bij het gemiddelde koffiemachine gewicht.

Jura E8 Chroom EB - Afbeelding 5Jura E8 Chroom EB - Afbeelding 6Jura E8 Chroom EB - Afbeelding 7
Het stroomverbruik van Jura E8 Chroom EB is 1450 watt. Het vermogen van koffiemachines wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals koffiemachines, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. koffiemachines die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Bij koffiemachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Jura E8 Chroom EB is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

De Jura E8 Chroom is sinds oktober 2020 vernieuwd en heeft nu dus EB achter zijn naam staan om duidelijk te maken dat het om een nieuwe type gaat. Na na de software update in 2019, heeft de E8 dit jaar nu dus ook een hardware update gekregen. De JURA E8 is nu bij alle kleurvarianten voorzien van een Professionele Aroma molen. Hierdoor komen de smaken en aroma's nog beter tot hun recht. De Jura E8 EB beschikt over het Puls-Extractie-Proces, (P.E.P.). Dit zorgt ervoor dat de extractietijd bij het koffiezetten geoptimaliseerd wordt. Het gebruik is heel eenvoudig dankzij een volledig nieuw bedieningsconcept met kunstmatige intelligentie, je kunt er maar liefst 12 verschillende koffie's mee zetten!

IN DE DOOS

 • Jura E8 Chroom EB
 • Filter verlengstuk
 • Reinigingstabletten
 • Melksysteemreiniger
 • Reservoir voor melksysteemreiniger
 • Koffielepel voor gemalen koffie
 • Teststrip hardheid
 • Melkslangenset
 • Vervangbare melkuitloop
 • 25 maanden garantie
 • Onderhoudsbrochure

Jura E8 Chroom EB - Afbeelding 8Jura E8 Chroom EB - Afbeelding 9Jura E8 Chroom EB - Afbeelding 10Jura E8 Chroom EB - Afbeelding 11
JURA E8 CHROOM EB

 • Top Product: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Jura E8 Chroom EB of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Keuken & Koken
Art & Craft aanbieding: vandaag 03:45 uur
De winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 01:04 uur
Alles voor een (koffie)glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 03:43 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 03:43 uur
Al jaren vertrouwd
Expert aanbieding: vandaag 03:43 uur
Ook voor Koffie & Keuken
Media Markt aanbieding: vandaag 03:46 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen