728x90: Bol Ad

Jura ENA 4 Full Nordic White

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Jura ENA 4 Full Nordic White ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke koffiemachines vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Jura ENA 4 Full Nordic White

Algemeen

Merk JURA
Release datum 2021
EAN code 7610917153459
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)32,3
Hoogte (centimeter)44,5
Diepte (centimeter)2,71
Gewicht (kilogram)9.4
Materiaal Kunststof
Kleur Wit
Kabellengte ( meter )1
BPA-vrij

Koffie

Aantal kopjes ( Per zetbeurt )1
Koffie Bonen
Soorten koffie ristretto, espresso, cafe crème of koffie
Melkproducten
Melkopschuimen

Gemak

Geïntegreerde koffiemolen
Schoonmaakmelding

Inhoud

Inhoud water (liter)1,1
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De ENA 4 Full Nordic White is de nieuwe, kleine eenkops volautomaat van Jura voor de pure koffie liefhebber. Met de ENA 4 kun je één kopje ristretto, espresso, cafe crème of koffie per keer zetten. Dankzij de nieuwe Aroma G3-molen en het Pulse Extraction Process krijg je nu nog meer aroma in je espresso, ristretto of lungo. De Aroma G3-molen maalt twee keer zo snel en is enorm aromavriendelijk. Het aroma van je koffie blijft optimaal behouden en de tijd van het malen wordt ook met de helft verkort. Deze molen garandeert perfect en puur koffiegenot en dit in een kortere bereidingstijd. Het Pulse Extraction Proces zorgt ervoor dat er langer contact is tussen de koffiebonen en het water hierdoor krijg je een intensere en vollere smaak. Met één druk op de knop zet je heel makkelijk een espresso, ristretto of lungo. De Jura ENA 4 Full Nordic White heeft een afmeting van 27,1 centimeter breed, 32,3 centimeter hoog en 44,5 centimeter diep. De watertank heeft een inhoud van 1,1 liter en het bonenreservoir is groot genoeg voor 125 gram koffiebonen.

JURA ENA 4 FULL NORDIC WHITE

  • Kabellengte: 1 meter
  • Aantal kopjes: 1 Per zetbeurt
  • Koffie: Bonen
  • Soorten koffie: ristretto, espresso, cafe crème of koffie
  • Geïntegreerde koffiemolen: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Jura ENA 4 Full Nordic White of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Jura ENA 4 Full Nordic White - Afbeelding 1Jura ENA 4 Full Nordic White - Afbeelding 2Jura ENA 4 Full Nordic White - Afbeelding 3Jura ENA 4 Full Nordic White - Afbeelding 4
Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Wil je graag de Jura ENA 4 Full Nordic White kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Jura voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze Jura koffiemachine heeft de volgende EAN code 7610917153459. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan ENA 4 Full Nordic White van het merk Jura het predicaat "Top Product" gegeven.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen