728x90: Bol Ad

KitchenAid 5KFP0919EAC Amandelwit

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de KitchenAid 5KFP0919EAC Amandelwit ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke foodprocessors vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties KitchenAid 5KFP0919EAC Amandelwit

Algemeen

Merk KitchenAid
Fabrikantcode (sku) 5KFP0919EAC
Release datum 2018
EAN code 5413184603380
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)19,5
Hoogte (centimeter)39
Diepte (centimeter)19,5
Gewicht (kilogram)2,9
Kleur Wit
Afwerking Glanzend
Kabellengte ( meter )0,9
BPA-vrij
Vermogen ( watt )250
Maataanduiding
Display
Timer

Gebruik & functies

Type keukenmachine Foodprocessor
Bereidingsfuncties Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden
Rasp mogelijkheden Fijne stukken, Grove stukken
Pulsestand
Mengkom vaatwasserbestendig
Maataanduiding
Snoeropbergmogelijkheid
Deksel
Materiaal deksel Kunststof
Traploos instelbaar

Accessoires

Klopgardes meegeleverd
Hakmolen meegeleverd
Raspbladen meegeleverd
Aantal raspbladen meegeleverd 3
Snijbladen meegeleverd
Aantal snijbladen meegeleverd 3
Blender opzetstuk meegeleverd
Citruspers opzetstuk meegeleverd
Sapcentrifuge opzetstuk meegeleverd
Meegeleverde accessoires vaatwasserbestendig
Spatel meegeleverd
Opbergruimte voor toebehoren
Recepten meegeleverd
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De KitchenAid 5KFP0919EAC Amandelwit is een compacte en veelzijdige foodprocessor met kom van 2,1 liter. Deze kitchenAid is makkelijk in gebruik en wordt geleverd met verschillende accessoires, waaronder een multifunctioneel mes, een deegmes en omkeerbare schijven. De foodprocessor is geschikt voor hakken, pureren, kneden, mengen, raspen en snijden en kan zowel voor grote als kleine hoeveelheden gebruikt worden. Door de 3 verschillende snelheden kan deze KitchenAid zachtere delicate groenten en fruit snijden, maar ook harde groenten zoals bijvoorbeeld wortel. De kom, deksel en accessoires zijn vaatwasmachinebestendig.

IN DE DOOS

  • KitchenAid 5KFP0919EAC Amandelwit
  • Mengkom 2,1 liter
  • Hakmes
  • kneedmes
  • 3 rasp- en snijschijven

KITCHENAID 5KFP0919EAC AMANDELWIT

  • Kabellengte: 0,9 meter
  • Vermogen: 250 watt
  • Bereidingsfuncties: Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden
  • Pulsestand: Ja
  • Mengkom vaatwasserbestendig: Ja
  • Maataanduiding: Ja
  • Traploos instelbaar: Ja

KitchenAid 5KFP0919EAC Amandelwit - Afbeelding 1KitchenAid 5KFP0919EAC Amandelwit - Afbeelding 2KitchenAid 5KFP0919EAC Amandelwit - Afbeelding 3KitchenAid 5KFP0919EAC Amandelwit - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de KitchenAid 5KFP0919EAC Amandelwit of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze foodprocessor producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je foodprocessors of staat jouw foodprocessor keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze foodprocessor keuzehulp.

Wil je graag de KitchenAid 5KFP0919EAC Amandelwit kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Kitchenaid voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze Kitchenaid foodprocessor heeft de volgende EAN code 5413184603380. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen foodprocessors en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan 5KFP0919EAC Amandelwit van het merk Kitchenaid het predicaat "Top Product" gegeven.

BPA-vrij

KitchenAid 5KFP0919EAC Amandelwit - Afbeelding 5KitchenAid 5KFP0919EAC Amandelwit - Afbeelding 6KitchenAid 5KFP0919EAC Amandelwit - Afbeelding 7
Deze foodprocessors lijn van dit merk en type zijn BPA-vrij. Dit betekent dat hij vrij is van ongewenste schadelijke stoffen die gebruikt worden bij de productie van kunststof. Dat maakt dat 5KFP0919EAC Amandelwit van het merk Kitchenaid een stukje veiliger is voor het bereiden van voedsel.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen