Review

Review Philips Senseo Viva Cafe met koffieboosttechnologie

Door site-redactie - Prijs-update: 23 oktober 2021 -

Koffie met volle en rijke smaak

Het unieke aan de Senseo Viva Café Wit HD7829/00 is de koffieboosttechnologie, die alle 50 koffiebonen in een pad tegelijk verwerkt voor een vollere en rijkere smaak. Daarnaast maak je onmiddellijk na het aanzetten van het apparaat heerlijke Senseo koffie. Dat scheelt weer tijd! En met het heerlijke crèmelaagje is Senseo nog nooit zo lekker geweest! Haal het meeste uit uw pad dankzij de unieke Senseo koffieboosttechnologie die garant staat voor een vollere, rijkere smaak dankzij: 1) Pre-brewing van de Senseo koffiepad; dit geeft de koffie tijd om zich volledig te ontwikkelen. Vlak voordat u koffie gaat zetten, doseert het apparaat eerst voorzichtig een beetje heet water. 2) Een fijnere distributie van water (van 5 tot 45 waterinjectiepunten) die zorgt dat het warme water optimaal wordt verdeeld over de hele pad en dat elk korreltje gemalen koffie alle aroma's en smaak vrijgeeft, voor een rijkere, vollere smaak.

Het koffiezetapparaat van Philips geeft aan wanneer u het apparaat moet ontkalken. Regelmatig ontkalken met de speciaal ontwikkelde Senseo ontkalker zorgt voor de beste smaak en voorkomt kalkvorming door kraanwater. De Senseo Quadrante biedt genoeg ruimte voor 1 of 2 kopjes om binnen een minuut beiden van de heerlijke koffie te genieten. Na ongeveer 30 minuten schakelt het apparaat zichzelf uit als er geen interactie is geweest. Dit is veel beter voor het milieu en is veiliger.

Wat vinden wij van de Philips Senseo Viva Cafe?
Deze review gaat over de Senseo Viva Cafe Wit HD7829/00, Senseo Viva Cafe Rood HD7829/80 en Senseo Viva Cafe Zwart HD7829/60. Het design van de koffiezetapparaten is er mooi en strak. Je kunt het geheel naar eigen smaak voor in je eigen keuken aanschaffen. De hendel gaat bijna altijd automatisch open. Voor de Senseo liefhebbers van de Senseo Twist is er voor het in gebruik nemen van dit apparaat wel het één en ander veranderd, maar dit betreft blijft op bijna bijna alle vlakken voordelig. Met koffieboosttechnologie om alle aroma’s uit de koffiepad te benutten. De koffie smaakt daardoor intenser en is warmer dan dat je gewend bent bij een Senseo. De koffie is echt romig en blijft erg lang warm. Minder koffie? Druk dan nog een keer het knopje in en hij stopt meteen. Helaas is het niet mogelijk om de koffiesterkte in te stellen.

Het waterreservoir zit als vanouds aan de achterzijde en heeft niet meer de vervelende deksel waar je soms mee liep te stoeien. De tiptoetsen zijn vervangen voor de druktoetsen, dit is gunstig, omdat bij het oude apparaat de toetsen na twee jaar vervaagden. Het zetten van de koffie is geluidloos, tenzij je het kopje in het midden van het rvs-plaatje neerzet. Dan komt er een flink gerammel uit het apparaat. De kalk indicatie is handig en gemakkelijk uit te voeren. De hoogte verstelbare tuit is fijn in gebruik voor hogere bekers of glazen. Daarnaast heeft de machine een automatische uitschakeling die na 30 minuten uit gaat voor energiebesparing. Er zijn helaas geen melkmogelijkheden voor heerlijke cappuccino of latte macchiato. Maar de mooie dikke schuimlaag maakt het kopje koffie helemaal af. Kortom een aanrader!


Conclusie

Het design van de koffiezetapparaten is er mooi en strak. De hendel gaat bijna altijd automatisch open. De koffie smaakt intenser en is warmer dan dat je gewend bent bij een Senseo. De koffie is echt romig en blijft erg lang warm. Het waterreservoir zit als vanouds aan de achterzijde. De tiptoetsen zijn vervangen voor de druktoetsen. Het zetten van de koffie is geluidloos, tenzij je het kopje in het midden van het rvs-plaatje neerzet. Dan komt er een flink gerammel uit het apparaat.

8.6
 • Automatisch uitschakelen • Verstelbare tuit • Druktoetsen • Koffieboosttechnologie
 • Geluid rvs onderstel • Geen cappuccino of macchiato • Koffiesterkte niet instellen
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Koffie

  Aantal kopjes (Per zetbeurt) 2
  Koffie Koffiepads
  Soorten koffie Koffie

  Philips Senseo Viva Cafe Zwart HD7829/60

  icon: Philips Senseo Viva Cafe Zwart HD7829/60

  Philips - Het unieke aan de Senseo Viva Zwart HD7829/60 Café is de koffieboosttechnologie, die alle 50 koffiebonen in een pad tegelijk verwerkt voor een vollere en rijkere smaak. Daarnaast maak je onmiddellijk na het aanzetten van het apparaat heerlijke Senseo koffie. Dat scheelt weer tijd! En met het heerlijke crèmelaagje is Senseo nog nooit zo lekker geweest! Voordelen Met

  Relevante producten

  icon: Philips Senseo Viva Cafe Rood HD7829/80 - te koop vanaf: 119,99

  Philips Senseo Viva Cafe Rood HD7829/80

  Philips - Het unieke aan de Senseo Viva Café Rood HD7829/80 is de koffieboosttechnologie, die alle 50 koffiebonen in een pad tegelijk verwerkt voor een vollere en rijkere smaak....

  Bol.com: € 119,99

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen