728x90: Bol Ad
Review

Review KitchenAid Nespresso en Aeroccino 5KES0504 in retro design

Door site-redactie - Prijs-update: 16 augustus 2022 -

Super snel jouw kop koffie warm

Met de KitchenAid Nespresso en Aeroccino 5KES0504 koffiemachine in de kleur Appelrood, Tingrijs of Amandel maak je thuis de lekkerste cappuccino's en latte macchiato's door verse melk op te schuimen in de melkopschuimer. Vul de melkopschuimer met melk, druk 1 keer op de knop en giet het warme melkschuim in je kopje. Maak de melkspecialiteit vervolgens af met een goede shot espresso.

Met de draaiknop kies je uit 6 verschillende kopgroottes voor een kleine sterke scheut tot een grote milde scheut koffie. Deze Nespresso machine beschikt over een ruim waterreservoir van 1,4 liter. Hiermee zet je zo'n 12 lungo's achter elkaar, zónder het waterreservoir bij te vullen. Dankzij de stevige roestvrijstalen behuizing en het opvallende retro design, haal je met deze koffiemachine een bijzonder exemplaar in huis.

KitchenAid en Nespresso zijn een unieke samenwerking aangegaan wat heeft geleid tot deze schitterende KitchenAid Nespresso machine. De machine is voorzien van een hoogwaardige metalen behuizing met melkopschuimer. Afgewerkt in typische KitchenAid kleuren. Deze Nespressso machine kenmerkt zich door een zeer snelle opwarmingstijd van slechts 25 seconden. Ook zijn er 6 voorgeprogrammeerde koffiehoeveelheden te gebruiken. Dankzij het inklapbare druiprooster en flexibele kopjesplateau kan je zowel eenvoudig een espresso, cappuccino, normale koffie of een latte macchiato maken.

Wat vinden wij van de KitchenAid Nespresso en Aeroccino 5KES0504?

De KitchenAid Nespresoo en Aeroccion 5ES0504 is gemakkelijk en oerdegelijk te bedienen en geeft heerlijke koffie. Het apparaat is over het algemeen duurder dan andere Nespresso apparaten, maar dit zie je echt terug in de kwaliteit. Het opwarmen gaat super snel en de koffie is dan ook een stuk lekkerder en warmer dan bij andere apparaten. Het is een mooi en zeer stevig apparaat en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils. De installatie en reiniging van de KitchenAid Nespresso machine gaat snel en eenvoudig. De gebruiksvriendelijkheid is ook terug te vinden in de melkopschuimer. Het maakt zeer snel een stevige melkschuim. Deze set vormt een sierraad in de keuken en maakt koffie bereiden een feest. Een nadeel is dat het apparaat een klein lekbakje heeft.


Conclusie

Gemakkelijk en oerdegelijk te bedienen, dat is de KitchenAid Nespresoo en Aeroccion 5ES0504. De prijs-kwaliteit is goed. Het opwarmen van de koffie gaat snel en de koffie is lekker. Het is een mooi en zeer stevig apparaat en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De installatie en reiniging van de KitchenAid Nespresso machine gaat snel en eenvoudig. De gebruiksvriendelijkheid is ook terug te vinden in de melkopschuimer. Een nadeel is dat het apparaat een klein lekbakje heeft.

9.0
 • Prijs-kwaliteit • Design • Gebruiksvriendelijkheid
 • Lekbakje • Gewicht
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Koffie

  Aantal kopjes (Per zetbeurt) 1
  Koffie Capsules
  Soorten koffie Koffie, Espresso, Cappuccino, Latte macchiato

  KitchenAid Nespresso en Aeroccino 5KES0504 Tingrijs

  icon: KitchenAid Nespresso en Aeroccino 5KES0504 Tingrijs

  Kitchenaid - Met de KitchenAid Nespresso en Aeroccino 5KES0504 Tingrijs maak je thuis de lekkerste cappuccino's en latte macchiato's door verse melk op te schuimen in de melkopschuimer. Vul de melkopschuimer met melk, druk 1 keer op de knop en giet het warme melkschuim in je kopje. Maak de melkspecialiteit vervolgens af met een goede shot espresso. Met de draaiknop kies je uit 6 verschillende

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen