728x90: Bol Ad
Review

Review DeLonghi ECP35.31 voor gemalen koffie en koffiepads

Door site-redactie - Prijs-update: 16 augustus 2022 -

Koffie verkeerd

Met de DeLonghi ECP35.31 maak je thuis niet alleen een heerlijke espresso en cappuccino, maar óók een koffie verkeerd. Het stoompijpje beschikt namelijk over 2 instellingen. Hiermee maak je melkschuim voor een cappuccino, of warm je de melk alleen op voor een koffie verkeerd. Bewaar je kopjes bovenop de machine, zodat ze lekker warm worden. Hierdoor koelt de koffie minder snel af. Met de heetwaterfunctie zet je ook een kop thee. De machine is ook geschikt voor het zetten van koffie met een koffiepad. Handig wanneer je in de ochtend in alle haast toch nog even een kopje koffie wilt drinken. Vergeet je de espressomachine uit te zetten? Geen probleem, want de machine schakelt na 9 minuten automatisch uit.

Wat vinden wij van de DeLonghi ECP35.31?
Goed apparaat voor een goede prijs. De koffie is goed heet en smaakvol, echter heeft het minder schuim dan andere Espresso apparaten. Het koffiezetapparaat is echt een eyecatcher. Het aparaat is wel een tikje luidruchtig. De machine heeft geen automatische stop. Je moet dus zelf de watertoevoer uitzetten, anders stroomt het kopje over. Je kan gemakkelijk van koffiesoort wisselen, doordat je zelf de gemalen koffie per 1 of 2 kopjes in de machine doet. Ook de smaak heb je zelf in de hand door het soort koffie dat je kiest en de hoeveelheid water of koffie dat je erin doet. Het stoompijpje werkt naar behoren. De gebruiksaanwijzing geeft een bekopte en duidelijke uitleg over de werking van de machine. Tip is om het apparaat regelmatig te ontkalken.


Conclusie

Goede prijs-kwaliteit verhouding. De koffie is goed heet en smaakvol, echter heeft het minder schuim dan andere Exspresso apparaten. Het koffiezetapparaat is echt een eyecatcher. Het aparaat is wel een tikje luidruchtig. De machine heeft geen automatische stop. Je kan zelf de koffiesoort wisselen en de smaak bepalen. Het stoompijpje zoals het moet werken. De gebruiksaanwijzing is bekopt en duidelijk. Tip is om het apparaat regelmatig te ontkalken.

8.9
 • Smaakvol • Stoompijpje • Gebruiksvriendelijk
 • Minder schuim • Luidruchtig
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  DeLonghi ECP35.31

  DeLonghi ECP35.31 is onder andere te koop bij

  Groot in shoppen

  € 143,51

  Levertijd: 3 - 5 werkdagen

  Ga naar OTTO

  Alles wat je nodig in en om de keuken

  € 144,90

  Leverbaar binnen 3-5 dagen

  Ga naar Alternate

  De winkel van ons allemaal

  € 160,07

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

  Ga naar Bol.com

  Specificaties

  Koffie

  Aantal kopjes (Per zetbeurt) 2
  Koffie Gemalen koffie, ESE-servings
  Soorten koffie Koffie, Espresso, Cappuccino, Latte macchiato

  Gemak

  GeÔntegreerde koffiemolen

  DeLonghi ECP35.31

  icon: DeLonghi ECP35.31

  De'Longhi - Met de DeLonghi ECP35.31 maak je thuis niet alleen een heerlijke espresso en cappuccino, maar óók een koffie verkeerd. Het stoompijpje beschikt namelijk over 2 instellingen. Hiermee maak je melkschuim voor een cappuccino, of warm je de melk alleen op voor een koffie verkeerd. Bewaar je kopjes bovenop de machine, zodat ze lekker warm worden. Hierdoor koelt de koffie minder snel af.

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen