728x90: Bol Ad
Review

Review DeLonghi Nespresso Lattissima One met eco-modus

Door site-redactie - Prijs-update: 16 augustus 2022 -

Innovatief en energiezuinig

De Nespresso Lattissima One koffiemachine zorgt ervoor dat u de beste cappuccino of latte macchiato bij jou thuis kunt bereiden. Deze Nespresso machine is voorzien van een nieuw en innovatief melksysteem dat ervoor zorgt dat je gemakkelijker koffierecepten met melk kunt bereiden. Vul het melkreservoir met de juist hoeveelheid melk voor het desbetreffende koffierecept en de machine bereidt het automatisch het juiste melkrecept van uw keuze. De Lattissima One is een energiezuinige koffiemachine. De eco-modus schakelt in na 3 minuten inactiviteit, waarna de machine geheel uitgeschakeld na 9 minuten niet gebruikt te zijn.

De Nespresso Lattissima One is de meest compacte koffiemachine van deze machine-range. Door middel van 3 knopjes kunt u espresso's, lungo's of koffierecepten met melk bereiden. Lattissima One bevat een simpel éénkopssysteem. Wanneer u het melkreservoir vult met de juiste hoeveelheid melk, zal de machine het juiste melkrecept voor u bereiden. De machine is zeer gemakkelijk schoon te maken, doordat het melkreservoir in de vaatwasser kan.

Het hogedruksysteem van 19 bar zorgt voor de heerlijke koffie, zoals bereid door een barista. Dit systeem is nodig om de verschillende aroma's van de Nespresso koffies vrij te laten komen en een romige crema-laag te creëren. Het snelle opwarmsysteem zorgt ervoor dat de machine in slechts 25 seconden klaar is voor gebruik, en heeft slechts 15 seconden extra nodig wanneer je koffierecepten met melk wilt bereiden.

Wat vinden wij van de DeLonghi Nespresso Lattissima One?

De machine heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. Je krijgt de perfecte expresso, lungo of latte machiato binnen een handomdraai. Een goede docering van water geeft goede en constante kwaliteit aan de koffie en maakt prima melkschuim. Helaas kun je de melkschuimer maar per kop vullen en is deze iets lastiger te reinigen, dit is niet hinderlijk. De machine is wel goed te reinigen. Het is een mooi toestel en verwarmt de koffie snel. Er zijn verschillende bereidingsmogelijkheden. Doordat de machine weinig ruimte in beslag neemt, kan hij overal worden neergezet. Het geluid is rustig en hij maakt minder geluid dan andere Expresso apparaten.


Conclusie

Een goede prijs-kwaliteit verhouding: je krijgt de perfecte expresso, lungo of latte machiato binnen een handomdraai. De machine maakt prima melkschuim met de juiste docering en geeft goede kwaliteit. De melkschuimer kan maar voor één kop worden gevuld en is lastig te reinigen. Het apparaat kan wel goed worden schoongemaakt. Er zijn verschillende bereidingsmogelijkheden. Doordat de machine weinig ruimte in beslag neemt, kan hij overal worden neergezet. Het geluid is rustig en hij maakt minder geluid dan andere Expresso apparaten.

9.1
 • Compact • Stil • Gebruiksvriendelijk • Prijs-kwaliteit
 • Melkopschuimer voor ťťn kop
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Top Product

  Koffie

  Aantal kopjes (Per zetbeurt) 1
  Soorten koffie Espresso , Cappuccino , Cafť lungo , Latte macchiato

  DeLonghi Nespresso Lattissima one Zwart

  icon: DeLonghi Nespresso Lattissima one Zwart

  De'Longhi - De De'Longhi Nespresso Lattissima One Zwart heeft een geïntegreerd melkreservoir waarmee je met 1 druk op de knop een cappuccino of latte macchiato zet; zo drink jij voortaan iedere ochtend zo'n heerlijke melkspecialiteit voordat je naar je werk gaat. Dankzij de maataanduiding op de voorkant van het melkreservoir gebruik je altijd de juiste hoeveelheid melk voor het zetten van een

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen