728x90: Wehkamp Ad
Review

Review DeLonghi Nespresso Lattissima Pro, voor grootverbruikers

Door site-redactie - Prijs-update: 18 augustus 2022 -

Laat je espresso minder snel afkoelen!

De De'Longhi Nespresso Lattissima Pro EN750 Nespresso apparaat is met een ruim melk- en waterreservoir geschikt voor de grotere huishoudens. Je zet namelijk zo'n 10 cappuccino's achter elkaar en het waterreservoir van 2 liter is goed voor het zetten van 16 lungo's. En pas na het zetten van 15 koppen koffie hoef je de capsule opvangbak te legen. Scheelt jou een hoop werk.

Stel de gewenste hoeveelheid melkschuim in met de draaiknop op het melkreservoir. Voor een espresso of lungo stel je de gewenste waterhoeveelheid in. Zo maak je iedere koffiespecialteit naar jouw wens. Gebruik de heetwateruitloop voor het zetten van een kop thee, óf om je koffiekopje voor te verwarmen. Zo koelt een espresso minder snel af. Met de speciale clean-knop reinig je het melksysteem gemakkelijk.

Wat vinden wij van de Longhi Nespresso Lattissima Pro EN750?
De Latissima Pro is en voelt kwalitatief goed en het uiterlijk maakt het een aanwinst voor de keuken. Het mooie uiterlijk is terug te vinden in het bedieningspaneel, dit komt door aanrakingsgevoelige knoppen en het LCD scherm. Het heeft een knop voor espresso's tot lungo's en cappuccino's. Er is genoeg keuze. De temperatuur van de kopjes koffie die uit de machine komen is precies goed. De plaat op het melkkannetje past zich goed aan de hoeveelheid schuim die er wordt gemaakt aan. Zo kan de koffie gemaakt worden zoals jij dat wilt. Er is ook nog plaats voor thee. Er is namelijk een verstopte heet water kraan in de Latissima Pro. Je kunt dus verschillende dranken naast de koffie maken. De heet water tuit zorgt ervoor dat de kans op spetteren wordt voorkomen.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review DeLonghi Nespresso Lattissima Pro EN750 Zilver
De machine creŽert mooi melkschuim. Het heeft een eenvoudig reiniging melksysteem en er is een handige voorziening voor het opbergen van de heet water spuit. Het is een gebruiksvriendelijke machine. De kwaliteit is dan ook meer dan voldoende. Enige puntjes zijn de symbolen die verwarrend kunnen zijn en dat je niet twee kopjes tegelijk kan zetten.
Score: 8.0
Vivakoffie:
Review DeLonghi Nespresso Lattissima Pro EN750 Zilver
De prijs voor de Nespresso Delonghi Lattissima is behoorlijk hoog voor een aanrecht Nespreso machine, maar het apparaat is zeker weten elke cent waard. De koffie die eruit komt is overheerlijk, het apparaat zit stabiel in elkaar en de ongelofelijke variatie die er mogelijk is is ongekend. Als je hart uitgaat naar Nespresso koffie en je de prijs kunt betalen, dan zou de Latissima Pro bovenaan je lijstje moeten staan.
Score: 9.1


Conclusie

Met dit apparaat is er geen gebrek aan variatie. Er is ruimte voor koffie en thee, dankzij de heetwateruitloop. Het is een gebruiksvriendelijke machine die aanrakingsgevoelige knoppen heeft en een LCD scherm. Het instellen van de hoeveelheid melkschuim gaat met deze machine ook een stuk makkelijker door middel van de draaiknop op het melkreservoir. De heet water tuit is een handige toevoeging om het spetteren te voorkomen. De symbolen kunnen wel verwarrend zijn en er kunnen geen kopjes tegelijk worden gezet.

8.6
 • Eenvoudig melksysteem • Gebruiksvriendelijk • Opbergruimte heet water spuit
 • Symbolen zijn verwarrend • Eťn kopje per keer
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  DeLonghi Nespresso Lattissima Pro EN750 Zilver

  DeLonghi Nespresso Lattissima Pro EN750 Zilver is onder andere te koop bij

  Alles wat je nodig in en om de keuken

  € 318,-

  Leverbaar binnen 3-5 dagen

  Ga naar Alternate

  De winkel van ons allemaal

  € 388,75

  Uiterlijk 25 augustus in huis

  Ga naar Bol.com

  Elektronica & techniek

  € 449,-

  Leverbaar in 4 - 5 werkdagen

  Ga naar Conrad

  Specificaties

  Algemeen

  Top Product

  Koffie

  Aantal kopjes (Per zetbeurt) 1
  Koffie Capsules
  Soorten koffie Koffie, Espresso, Cappuccino, Latte macchiato

  DeLonghi Nespresso Lattissima Pro EN750 Zilver

  icon: DeLonghi Nespresso Lattissima Pro EN750 Zilver

  De'Longhi - De De'Longhi Nespresso Lattissima Pro EN750 Zilver is met een ruim melk- en waterreservoir geschikt voor de grotere huishoudens. Je zet namelijk zo'n 10 cappuccino's achter elkaar en het waterreservoir van 2 liter is goed voor het zetten van 16 lungo's. En pas na het zetten van 15 koppen koffie hoef je de capsule opvangbak te legen. Scheelt jou een hoop werk. Stel de gewenste

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen