Review

Solis Grind & Infuse Pro, heerlijke koffie met versgemalen bonen

Door site-redactie - Prijs-update: 23 oktober 2021 -

Zet met gemak een kop koffie

De Solis Grind & Infuse Pro 115 heeft een ingebouwde koffiemolen, zodat jij gemakkelijk espresso zet met versgemalen bonen. Giet 250 gram van je favoriete koffiebonen in het reservoir en het ingebouwde kegelmaalwerk doet de rest. Je hebt de keuze uit 18 maalinstellingen en stelt zelf de kopjesgrootte in. De elektronische temperatuurstabilisatie zorgt voor een optimaal aroma. Het ruime waterreservoir van 2 liter hoef je niet vaak bij te vullen. Hiermee zet je met gemak meerdere koppen koffie achter elkaar. Melkspecialiteiten bereid je met behulp van het stoompijpje. Hiermee schuim je verse melk op totdat het lekker lobbig is. Voor een kop thee gebruik je de heetwaterfunctie.

Wat vinden wij van de Solis Grind & Infuse Pro?
Deze review gaat over Solis Grind & Infuse Pro Zilver en Grijs. Het apparaat is door de Consumentenbond gekozen met het predicaat Beste uit de Test. Het is een machine met een geïntergeerde koffiemolen. Uitermate geschikt voor de gevorderde koffiezetter. Voor de beginner kan deze machine nog een stapje te ver zijn.
Het is namelijk moeilijk om de juiste setting voor de bonenmaler te vinden. Hij is verder erg stil en erg mooi.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Solis Grind & Infuse Pro 115 Zilver
De ge´ntergreerde bonenmaler maalt direct in de filter is fijn. De drukmeter op het apparaat helpt bij het maken van een goede espresso. Verder is er opbergruimte voor accessoires. Een paar nadelen zijn dat enkele van de instelbare programma's niet intu´tief zijn, de juiste setting voor de bonenmaler vinden, is moeilijk en de kwaliteit espresso is zwak (5,8).
Score: 7.5
Vivakoffie:
Review Solis Grind & Infuse Pro 115 Zilver
Hij mag dan wel meer kosten dan veel andere handmatige espresso machines, maar de Solis Grind & Infuse Pro is een fantastisch koffiezetapparaat. Hij is niet voor iedereen weggelegd, maar als je het instapmodel ontgroeit bent, je klaar bent om een beetje te experimenteren met je koffie en je altijd topkwaliteit wilt, is hij elke cent meer dan waard.
Score: 8.7


Conclusie

Met deze machine krijg je waar voor je geld. Het is alleen niet voor iedereen weggelegd, voor de beginner kan dit nogal een uitdaging zijn. Het is prima geschikt voor een beetje experimenteerwerk en als je altijd topkwaliteit wilt. De bonen worden fijn gemaald door de filter. Er zit een drukmeter op en er is plaats voor accessoires in de opbergruimte. Enkele minpunten kunnen zijn dat het apparaat geen intuïtieve programma's heeft en dat de setting voor de bonenmaler moeilijk te vinden is.

8.1
 • Opbergruimte • Ge´ntergeerde bonenmaler
 • Niet goed instelbare programma's • Setting bonenmaler moeilijk te vinden
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Merk Solis
  Fabrikantcode (sku) 980.95
  Top Product

  Koffie

  Aantal kopjes (Per zetbeurt) 2
  Koffie Gemalen koffie
  Soorten koffie Koffie, Espresso, Cappuccino, Latte macchiato

  Gemak

  Ge´ntegreerde koffiemolen

  Solis Grind & Infuse Pro 115 Zilver

  icon: Solis Grind & Infuse Pro 115 Zilver

  Solis - Consumentenbond Beste uit de Test - De Solis Grind & Infuse Pro 115 heeft een ingebouwde koffiemolen, zodat jij gemakkelijk espresso zet met versgemalen bonen. Giet 250 gram van je favoriete koffiebonen in het reservoir en het ingebouwde kegelmaalwerk doet de rest. Je hebt de keuze uit 18 maalinstellingen en stelt zelf de kopjesgrootte in. De elektronische temperatuurstabilisatie zorgt voor

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen