Jura review

Review Jura Z8 is de allereerste huishoudelijke volautomaat machine

Door site-redactie - Prijs-update: 23 oktober 2021 -

Koffiemachine met award winnend design

Wereldprimeur: One-Touch Lungo-functie voor luchtige, aromatische lange koffiespecialiteiten.De Z8 van Jura weet koffieliefhebbers te bekoren met een ongeëvenaarde koffiekwaliteit. Voor lange koffiespecialiteiten maakt de eerste huishoudelijke volautomaat met de One-Touch Lungo-functie gebruik van een speciale bereidingswijze: tijdens het extractieproces wordt heet water aan de koffie toegevoegd. Het resultaat is een aromatische en licht verteerbare specialiteit.

Het Pulserend ExtractieProces zorgt voor een ideale ontplooiing van de aroma's van koffiespecialiteiten zoals ristretto en espresso, terwijl zelfs trendspecialiteiten dankzij de technologie voor microschuim en de automatische omschakeling van melk- naar melkschuimproductie in perfectie kunnen worden bereid. De bediening en de keuze uit 21 verschillende specialiteiten geschiedt op intuïtieve manier dankzij de duidelijke en zelfverklarende grafieken op de heldere 4,3" touchscreen kleurendisplay met hoge resolutie. Smart Connect maakt desgewenst de besturing via de gratis Jura Coffee App mogelijk.

Is de Jura Z8 jouw nieuwe koffiemachine?
De Jura Z8 is verkrijgbaar in de kleuren aluminium en aluminium chroom. De machine heeft dankzij zijn luxe uitstraling verschillende design awards gewonnen. Het design lijkt veel op de Jura Z6, maar wij vinden dat dit een nog mooiere versie is. Het menu wordt bediend door middel van een 4,3" touchscreen met hoge resulotie, in tegenstelling tot de Z6.

Deze machine is de allereerste huishoudelijke volautomaat met One-Touch Lungo-functie. Je kunt in totaal 21 verschillende koffies maken. Jura heeft echt uitgepakt met deze Z6 machine. De koffies smaken geweldig. De kwaliteit van de koffie wordt ook vertaald in de prijs. De machine is met circa €3000,- niet goedkoop. De machine is voorzien van de nieuwste technologiëen, zoals het P.E.P., Pulserend Extractieproces. Bij een grote kop koffie wordt in het extractieproces, als laatste heet water toegevoegd voor een nog betere smaak. Daarnaast beschikt de machine over de snelste koffiemolen tot nu toe, de Aroma G3.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Tech Guide:
Review Jura Z8 Aluminium
The Jura Z8 is ideal for customers who are truly passionate about their coffee and willing to spend this sort of money to enjoy a high-quality brew at the touch of a button in their home. What we loved was the precision of the machine and how it achieved optimum extraction time by pulsing the hot water through the ground coffee at just the right frequency. And it did this every time whether you are after a ristretto or lungo.
Score: 8.8
Women Love Tech:
Review Jura Z8 Aluminium
Classic coffees, full bodied and aromatic. Café-trend favourites topped with light and airy milk foam, imaginative and indulgent. The Z8 provides up to 16 different styles of coffee via the intuitive touch screen, and a total of 21 beverages are available via the Rotary Selection. One feature we loved was that you could create and personalise your own favourite coffee and store them in the machine.
Score: 8.6
The Coffee Factory:
Review Jura Z8 Aluminium
De JURA Z8 ontstijgt het niveau zelfs binnen het JURA assortiment. De ontwikkelingen volgen elkaar bij JURA razendsnel op, ook al zou je denken dat ze inmiddels wel uit-ontwikkeld zijn. Maar niets in minder waar. P.E.P. & Vacüum Clean zijn voor mij inmiddels onmisbaar op een automatische koffiemachine. De nieuwe molens zijn een zegen voor je koffie: die wordt pas vermalen wanneer je de machine aan het werk zet.
Score: 9.1


Conclusie

De Jura Z8 is vanwege zijn mooie design een echte blikvanger in jouw keuken. Het is de eerste volautomatische koffiemachine voor thuisgebruik, dit maakt de Z8 een primeur. Via het 4,3" touchscreen met hoge resolutie bedien je het menu, waar je de keuze hebt uit 21 verschillende koffies. Helaas is er geen warmhoudfunctie voor de kopjes. Het touchscreen werkt zeer gemakkelijk. De nieuwste Aroma G3 molen zorgt voor snellere koffie dan ooit. De machine is een echte parel vanwege zijn kwaliteit, design en functies. Dit merk je ook aan de prijs, deze is niet voor iedereen betaalbaar.

8.8
 • 21 verschillende koffies • Design • Aroma G3 Molen
 • Prijs • Geen warmhoudfunctie voor kopjes
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Jura Z8 Aluminium

  Jura Z8 Aluminium is onder andere te koop bij

  Eigentijds webwarenhuis

  € 2.667,75

  Beschikbaar

  Ga naar fonQ

  De koffie expert

  € 2.999,-

  Beschikbaar

  Ga naar Koffiestore

  Ook voor Koffie & Keuken

  € 2.499,99

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Koffie

  Aantal kopjes (Per zetbeurt) 2
  Koffie Koffiebonen
  Soorten koffie Koffie, Espresso, Cappuccino, Latte macchiato

  Gemak

  Geïntegreerde koffiemolen

  Jura Z8 Aluminium

  icon: Jura Z8 Aluminium

  Jura - Wereldprimeur: One-Touch Lungo-functie voor luchtige, aromatische lange koffiespecialiteiten.De Z8 van Jura weet koffieliefhebbers te bekoren met een ongeëvenaarde koffiekwaliteit. Voor lange koffiespecialiteiten maakt de eerste huishoudelijke volautomaat met de One-Touch Lungo-functie gebruik van een speciale bereidingswijze: tijdens het extractieproces wordt heet water aan de koffie

  Relevante producten

  icon: Jura Z8 Aluminium Chroom - te koop vanaf: 3.299,-

  Jura Z8 Aluminium Chroom

  Jura - Wereldprimeur: One-Touch Lungo-functie voor luchtige, aromatische lange koffiespecialiteiten De Z8 van Jura weet koffieliefhebbers te bekoren met een ongeëvenaarde...

  Meerdere verkopers: vanaf € 3.299,-

  icon: Jura Z8 Aluminium - te koop vanaf: 2.667,75

  Jura Z8 Aluminium

  Jura - Wereldprimeur: One-Touch Lungo-functie voor luchtige, aromatische lange koffiespecialiteiten.De Z8 van Jura weet koffieliefhebbers te bekoren met een ongeëvenaarde...

  Meerdere verkopers: vanaf € 2.667,75

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen