Review

Reviews Siemens EQ.6 Plus met ge´ntegreerde Brita waterfilter

Door site-redactie - Prijs-update: 27 januari 2021 -

Geschikt voor elk soort visite

Met de Siemens EQ.6 Plus sla je voor 2 personen koffierecepten op, door de koffiesterkte, watertemperatuur en de hoeveelheid koffie en melk in te stellen. Handig wanneer je bezoek hebt, want zo gaat het koffie zetten een stuk sneller. Zo drink je iedere koffiespecialiteit precies naar jouw smaak. Kies jij voor een espresso macchiato, café crème, cappuccino, latte Macchiato of een koffie verkeerd? Je slaat voor 4 personen koffierecepten op door de koffiesterkte, watertemperatuur en de hoeveelheid koffie en melk in te stellen. De keuze is reuze.

Via het touchscreen kleurendisplay bedien je de koffiemachine gemakkelijk. Het geïntegreerde Brita waterfilter maakt het onderhoud een stuk gemakkelijker. Dit filter zorgt er namelijk voor dat de machine kalkvrij blijft én dat de koffiesmaak beter tot zijn recht komt. De espressomachine beschikt over een solide behuizing van roestvrijstaal en de keramische maalschijven zullen niet snel slijten. Met de ingebouwde kopverlichting beschikt de espressomachine over nog net wat meer luxe.

Wat vinden wij van de Siemens EQ.6 Plus?
Deze review gaat over drie types van de serie Siemens EQ.6 Plus, namelijk Siemens EQ.6 Plus S300 TE653318RW, Siemens EQ.6 Plus S700 TE657319RW en Siemens EQ.6 Plus S700 TE657313RW. Drink jij 's morgens altijd dezelfde koffiespecialiteit? Dan kun je deze makkelijk opslaan door de favorieten functie. Handig als je net wakker bent! Het sensoFlow System van de machines garandeert elke keer weer de maximale espresso smaak, dankzij de ideale constante zettemperatuur. Volgens koffieconnaisseurs is dit een must voor hoogstaande espresso.

Het Brita Intenza waterfilter reinigt het water voor de ultieme koffiesmaak. Ook wordt de levensduur van het apparaat sterk verhoogd, aangezien het water zo beter is voor binnenkant van de machine. Een compleet automatische reiniging van de melktoevoer vanuit het geïntegreerde melkreservoir. Dit gebeurt na elke zetbeurt, wat zorgt voor de dagelijkse reiniging van het melkreservoir. Wel zo hygiënisch. Het oog wil ook wat natuurlijk, waar Siemens goed rekening mee houdt. Bij het zetten van een koffiespecialiteit wordt je kopje namelijk verlicht, waardoor je de witte walm van je laté ziet opstijgen. Koffiebeleving to the max! Het Brita Intenza waterfilter reinigt het water voor de ultieme koffiesmaak. Ook wordt de levensduur van het apparaat sterk verhoogd, aangezien het water zo beter is voor binnenkant van de machine.


Conclusie

De drie types van de serie Siemens EQ.6 Plus, namelijk Siemens EQ.6 Plus S300 TE653318RW, Siemens EQ.6 Plus S700 TE657319RW en Siemens EQ.6 Plus S700 TE657313RW zorgen met het sensoFlow System voor de maximale espresso smaak. Het apparaat heeft constante zettemperatuur. De ultieme smaak, levensduur zijn kenmerkend voor deze machine. Ook het oog heeft wat te bekijken, namelijk de verlichting bij het zetten van een kopje koffie. De watertank daarentegen raakt wel snel leeg en de lekbak snel vol.

8.5
 • Constante zettemperatuur • Lange levensduur • sensoFLow •
 • Watertank snel leeg • Lekbak snel vol
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens EQ.6 Plus S700 TE657319RW

  Siemens EQ.6 Plus S700 TE657319RW is onder andere te koop bij

  Ook voor Koffie & Keuken

  € 1.099,99

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Algemeen

  Merk Siemens
  Model Siemens EQ.6 Plus S700 TE657319RW
  Fabrikantcode TE657319RW

  Koffie

  Aantal kopjes (Per zetbeurt) 2
  Koffie Koffiebonen, Gemalen koffie
  Soorten koffie Koffie, Espresso, Cappuccino, Latte macchiato

  Siemens EQ.6 Plus S700 TE657319RW

  icon: Siemens EQ.6 Plus S700 TE657319RW

  Siemens - Met de Siemens EQ.6 Plus S700 TE657319RW zet je 2 cappuccino's of latte macchiato's met 1 druk op de knop. Handig wanneer je bezoek hebt, want zo gaat het koffie zetten een stuk sneller. Kies uit diverse koffiespecialiteiten, zoals een latte macchiato, flat white of een americano. Je slaat voor 4 personen koffierecepten op door de koffiesterkte, watertemperatuur en de hoeveelheid koffie

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen