970x250: Mediamarkt Ad
Spotlight

Beste volautomaten koffiemachine volgens de Consumentenbond (2022)

Door site-redactie - Prijs-update: 27 januari 2022 -

Welke volautomaten zijn het beste getest door de Consumentenbond?

Een volautomaat is een machine die je al het werk uit handen neemt. Vaak kun je slechts met één druk op de knop een vers kopje koffie of cappuccino zetten. Voor cappuccino heb je wel een machine nodig met een automatische melkopschuimer. Deze zorgt ervoor dat de melkschuim voor je wordt gemaakt. In een volautomaat gebruik je koffiebonen. Om de smaak te bepalen van je koffie, kun je afwisselen in koffiebonen. Voor het gemak van een volautomaat, betaal je ook. Volautomaten zijn over het algemeen erg duur in aanschaf. Als je de machine veel gebruikt, ben je na een tijd wel goedkoper uit dan met een portiesysteem. Bonen zijn namelijk goedkoper dan cups of capsules van bijvoorbeeld Nespresso.

De Melitta Barista T Smart is gekozen tot 'beste getest', met een 8,7. De pluspunten van deze machine zijn het gebruiksvriendelijke en duidelijke display. De machine is vrij stil voor een volautomaat tijdens de koffiebereiding en het bonenmalen. In de Melitta zit een automatisch melkopschuimsysteem, en dit werkt erg prettig. De melkschuim die je eruit krijgt is zeer goed. De temperatuur van de koffie is goed. De smaak van de espresso is beoordeeld met een 9,8. De Philips 4300 EP4349/70 is door ons gekozen als 'beste koop', en is voorzien van ons Top Product award. Deze koffiemachine heeft een zeer goede prijs-kwaliteitscore. De kwaliteit, de smaak en de vele koffie-mogelijkheden die ook nog digitaal te bedienen zijn, in verhouding met de verkoopprijs is het beste bij deze Philips. De extra pluspunten zijn het goede ontkalkprogramma, de zeer goede melkschuim en met name het eenvoudig kunnen reinigen van de melk-intake. De Philips machine is betreft geluid, vergelijkbaar met een Jura machine. Stil zijn ze dus niet.

Op zoek naar meer beste volautomaten koffiemachines?

Bekijk hieronder onze selectie volautomaten best getest door de Consumentenbond of bekijk ons artikel Melitta Beste uit de test Consumentenbond. Ben je op zoek naar andere beste volautomaten koffiemachines? Bekijk dan in onze producten-menu alle koffiemachines of gebruik onze handige volautomaten keuzehulp met handige filters zoals best getest of top product award.

Top nr. 1

image: Melitta Barista Smart T F830-101 Zilver

Melitta Barista Smart T F830-101 Zilver

Meerdere verkopers
€ 809,99
Top nr. 2

image: Melitta Barista Smart T F830-102 Zwart

Melitta Barista Smart T F830-102 Zwart

Meerdere verkopers
€ 690,04
1

1. Melitta Barista Smart T F830-101 Zilver

Beste uit de Test Consumentenbond - De Melitta Barista T Smart kopen of vergelijken met andere espresso-machines is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de Consumentenbond de Barista T Smart het predicaat Beste uit de Test heeft toegekend.

Best beoordeeld: Beste uit de Test Consumentenbond vanaf 2018
Aantal kopjes: 2 Per zetbeurt
Koffie: Koffiebonen
Soorten koffie: Cafť lungo, Espresso
GeÔntegreerde koffiemolen:
2

2. Melitta Barista Smart T F830-102 Zwart

Consumentenbond Beste uit de Test - De Melitta Barista T Smart Zwart bedien je vanaf een afstand met je tablet of smartphone. Vanuit je luie stoel stel je zo je eigen koffierecepten samen, die je meteen opslaat onder je eigen profiel.

Merk: Melitta
Fabrikantcode (sku): F830-102
Aantal kopjes: 2 Per zetbeurt
Koffie: Koffiebonen
Soorten koffie: Koffie, Espresso, Cappuccino, Latte macchiato
GeÔntegreerde koffiemolen:


Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen