728x90: Wehkamp Ad
Shopping

ECM koffiemachine aanbieding. Wat is de actuele prijs?

Door site-redactie - Prijs-update: 16 augustus 2022 -

ECM koffiemachine is te koop in verschillende winkels en shop

Bekijk hieronder onze redactiekeuze van populaire ECM koffiemachines. Naast de producten houden wij in dit artikel ook elke dag de verschillende prijzen voor je bij. Je bent op zoek naar een ECM koffiemachine die niet te duur is of je wilt de koffiemachines onderling vergelijken? Wij verzamelen elke dag alle actuele koffiemachine prijzen van de belangrijkste merken, zoals Jura, Melitta, Nespresso en nog veel meer merken. Klik op het ECM product van je keuze en bekijk de verschillende winkelprijzen in één handig overzicht bij elkaar.

Populaire ECM koffiemachine

Bekijk hieronder onze redactiekeuze van populaire ECM koffiemachines en aanbiedingen. Gesorteerd: prijs laag naar hoog. Wil je ECM graag vergelijken met andere merken? Bekijk dan onze handige koffiemachine keuzehulp.

image:  ECM Synchronika - te koop vanaf:  3.199,-

ECM Synchronika

Simon Lévelt

€ 3.199,-

ECM Synchronika

image:  ECM Synchronika - te koop vanaf:  3.199,-
Simon Lévelt

De Synchronica is de tweede machine van ECM welke is uitgerust met een dubbele boiler: de ECM Synchronika is een klassieke machine met E61 zetgroep geschikt voor zowel thuis- als (klein)horecagebruik. Net zoals de eerste machine met dubbele boiler (de Controvento) is ook de Synchronika qua uiterlijk een tikkeltje extravaganter dan de ‘normale’ lijnen van het Duitse ECM: vernieuwde drukmeters, een hoge rand om het apparaat heen (kopjeswarmer), zwart gepoedercoat roestvrijstaal aan de onderzijde en een verhogingsplateau op de lekbak zorgen voor een elegante uitstraling.

Aantal kopjes: 2 Per zetbeurt
Koffie: Gemalen koffie

Video: ECM koffiemachines

Bekijk hieronder een aantal populaire ECM video's.


Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen