Seiko horloge Astron

De beste deal van vandaag

Siebel Juweliers

2.200,-

Leverbaar binnen 3-5 werkdagen

Seiko horloge Astron kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, heren - Seiko Astron titanium herenhorloge Dualtime Solar 42,9 mm. Een echte eyecather en musthave voor

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 40,-
Levertijd: Binnen enkele werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 27 september 2021

Seiko horloge Astron aanbiedingen

Personal touch for personal moments
Leverbaar binnen 3-5 werkdagen
Toonaangevend
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 2.200,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 2.200,-

Specificaties Seiko horloge Astron

Algemeen

Categorie Horloges
Type Solar horloge
Toepassing Dagelijks, werk, vakantie, uitgaan
Seizoen Hele jaar
Geslacht Heren (en dames)

Materiaal

Buitenwerk Staal
Binnenwerk Staal
Glazen Saffierglas

Kenmerken

Sluiting Vouwsluiting met drukknop

Beschikbaarheid

Kleuren Staal

Extra

Garantie
In de doos
Seiko horloge Astron kopen?
Actuele prijs: € 2.200,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Als Fashion tip zie je vaak staan dat niet alle accessoires het hele jaar door te dragen zijn of staan niet altijd even leuk afhankelijk van het weer. De Seiko horloge Astron is het meest geschikt voor het hele jaar.

Tegenwoordig kunnen heel veel accessoires producten door zowel mannen als vrouwen worden gedragen en het is vaak ook wel overduidelijk dat een product is gemaakt voor een man of een vrouw. De Seiko horloge Astron is het meest geschikt voor heren (en dames).

Een product is meestal in verschillende kleuren verkrijgbaar en kan het product maken of breken. Helemaal als het gaat om een Fashion product. Vandaar dat het goed is om te weten in welke kleuren dit product verkrijgbaar is. De Seiko horloge Astron is verkrijgbaar in de volgende kleur(en) staal.

Heren - Seiko Astron titanium herenhorloge Dualtime Solar 42,9 mm. Een echte eyecather en musthave voor horlogeliefhebbers. Op de wijzerplaat geeft de GPS-signaal indicator aan of het horloge verbinding maakt met de satelliet. Met één druk op de knop kan het horloge zich overal ter wereld op de juiste tijd zetten, dankzij de verbinding met het GPS-systeem. Je kunt zien met hoeveel satellieten het horloge verbinding maakt. Indien de batterij van het horloge volledig is opgeladen, maakt dit horloge één x per dag contact met de benodigde satellieten om de tijd aan te passen. Indien er contact is geweeest met de GPS bedraagt de afwijking 1 seconde per 100.000 jaar. Dit horloge kent een afwijking van ca. 15 seconden per maand, indien het horloge géén contact heeft via de GPS. Uiterste precisie wat de tijd betreft! Indien er wel contact is geweeest met de GPS bedraagt de afwijking slechts 1 seconde per 100.000 jaar.

Het horloge geeft tot 28 februari 2100 de juiste datum aan. Het horloge beschikt over een in-flight mode en de zomertijd kan met een druk op de knop ingesteld worden. Het horloge kent 39 wereldtijden en je weet ten alle tijden hoe laat het is. Dit model is voorzien van zeer moeilijk te bekrassen saffierglas met een superheldere coating. Het saffierglas is dubbelzijdig ontspiegeld. De batterij wordt opgeladen door de wijzerplaat die tevens als lichtcel functioneert. Als de batterij opgeladen is heeft het horloge een energiereserve/gangreserve van 6 maanden en met de energiebesparing ingeschakeld heeft het horloge een gangreserve van 2 jaar. De gangreserve wordt op de wijzerplaat weergegeven. Deze Seiko Astron heeft lichtgevende wijzers en een lichtgevende index. De lunette is gemaakt van keramiek wat het horloge een bijzondere uitstraling geeft. Het horloge weegt ca 170 gram en is tot 100 meter (10 atm) waterdicht. Je krijgt twee jaar garantie op het uurwerk.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Seiko horloge Astron of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze accessoires keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je accessoires? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze accessoires keuzehulp.

Prijzen vergelijken Seiko horloge Astron. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen