Celebrity

Manfield x Annic 3e collectie; exclusieve schoenen & accessoires

Door - Prijs-update: 29 januari 2023 -

Derde Manfield collectie van Annic ten Duis

Manfield en Annic hebben voor de derde keer de handen ineen geslagen voor een nieuwe Manfield x Annic collectie. Deze keer bestaat de collectie niet alleen uit damesschoenen, er zijn ook mooie herenschoenen én twee soorten kinderschoenen verkrijgbaar.

De nieuwe Manfield voorjaarscollectie, die Annic ontwierp, bestaat uit; trendy sneakers, loafers, sandalen, tassen en bijpassende accessoires. Aan alles is gedacht voor de perfecte spring/summer look. Niet onbelangrijk (voor de jonge moeders), het leuke aan de collectie is dat je kan matchen met je mini me! De Manfield x Annic collectie laat zich gemakkelijk combineren bij een jurk, jeans of pantalon. Combineer er de bijpassende accessoires bij en kom stijlvol voor de dag!

Annic lanceert nieuwe schoenencollectie met Manfield
Annic is oprichtster van het succesvolle Fashion platform ‘I Love Fashion News’. In het jaar 2015 lanceerde Annic haar nieuwe website Annicvw.com. Naast het regelmatig bloggen, organiseert Annic ook maandelijks masterclasses over ondernemen en is zij een consultant voor vele grote bedrijven. Op 10 april 2018 lanceerde Annic, succesvol ondernemer, adviseur, blogger én coach, bij Manfield een nieuwe schoenencollectie voor dames. In 2019 werd het succes herhaald bij Manfield en dit jaar is het alweer de derde collectie. Je kunt wel spreken van een perfecte combinatie!

De stijl van Annic is herkenbaar aan de gesofisticeerde, frisse en chique uitstraling, met altijd een paar items met musthave dierenprint en prachtige kleuren. Je kunt items uit deze collectie combineren met je dagelijkse outfits én tijdens een avondje uit.

Manfield X Annic sneakers, Cheetah Loavers, armband multicolor kralen, Cheetahprint schoudertas

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen