Review Beauty

Review Yves Saint Laurent Kouros Eau de Toilette voor heren

Door site-redactie - Prijs-update: 23 oktober 2021 -

Update: ben je dol op parfum? Bekijk dan ons nieuw Parfum kanaal, met blog, reviews en vergelijk alle parfum winkelprijzen.


Yves Saint Laurent Kouros Eau de Toilette is een klassieke geur

Kouros is de geur van triomferende mannelijkheid, geïnspireerd door de goden van het oude Griekenland. Kouros is een geur met kracht en onoverwinnelijkheid. Deze Yves Saint Laurent herengeur is de geest van verovering, de cultus van het mannelijk lichaam. Een klassieker die nog steeds tot de beste herengeuren behoort!

Yves Saint Laurent Kouros werd gelanceerd door het ontwerphuis van Yves Saint Laurent in 1981. de herengeur Kouros wordt geclassificeerd als een luxe, kruidig, lavendel en amber geur. Het is een geur voor een romantisch avondje met een vrouw. Yves Saint Laurent Kouros is ontworpen door Pierre Bourdon en de fles is afkomstig van de hand van Alain de Mourgues en gebaseerd op de Griekse architectuur. Het is de best verkochte mannengeur van Yves Saint Laurent. De herengeur heeft in 1982 een FIFI award voor beste geur gewonnen.

Geurnoten Yves Saint Laurent Kouros Men
De verrassende opening van koriander, gevolgd door bergamot geven body aan deze geur. De sensuele tonen van jasmijn, kruidnagel en de warme tonen van eikenmos en ambergris maken dit luchtje compleet. Voor de krachtige en zelfverzekerde man! Kouros is een goddelijke en verleidelijke kruidige chypre geur met een krachtig en intens spoor.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Amazon:
Review Yves Saint Laurent Kouros Eau de Toilette 100ml
The flagrance Kouros is one of the best on the market of parfumes. I have tried the optional Kouros (Kouros Silver) and I do not advise anybody loving Kouros to buy them. Always keep loyal to the original. I keep loving this wonderful flagrance.
Score: 9.2
Douglas:
Review Yves Saint Laurent Kouros Eau de Toilette 100ml
Heerlijke geur voor mannen. Beste geur op de markt voor mannen, geschikt voor zakenmannen tot hippe studenten.
Score: 8.4
Wehkamp:
Review Yves Saint Laurent Kouros Eau de Toilette 100ml
Door mijn beroep kom ik vaak dicht in de buurt van vele mensen, met een ieder zijn eigen geurtje, en na een poosje een mix van vele geuren die blijven hangen lijkt het af en toe een parfumerie....en dan ben ik blij dat MIJN favoriet Kouros de sterkste blijkt, en ik m`n eigen luchtje behoud....en vaak hoor...* wat ruik je lekker.
Score: 9.3
Bol.com:
Review Yves Saint Laurent Kouros Eau de Toilette 100ml
Niet voor niets al 35+ jaar een klassieker! Ik zelf vind het een uitermate sexy luchtje dat zich na de enigszins scherpe opening ontwikkelt tot een fantastisch mooie, zwoele geur, en krijg ook regelmatig complimenten als ik Kouros draag
Score: 9.0


Conclusie

Een herengeur uit de oude doos! Ondanks zijn 'oudheid' is deze Eau de Toilette van Yves Saint Laurent al jarenlang én nog steeds een populaire geur. De geur is krachtig en mannelijk en anders dan andere geuren. Kouros blijft lang hangen en is daardoor spaarzaam te gebruiken. Sommige mensen vinden het te overheersend. De geur zelf moet onveranderd blijven, de combinatie is een succes voor vele liefhebbers. Het Design van de flacon kan wel een verandering gebruiken, leuk voor de afwisseling en het mag iets meer van deze tijd.

9.0
  • Krachtig • populair • Duurzaam
  • Vernieuwend
  • Populaire producten
    Met handige prijsvergelijker

    Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

    Vergelijk alle prijzen