Review Beauty

Review Valentino Uomo Eau de Toilette. Elegantie voor mannen

Door site-redactie - Prijs-update: 23 oktober 2021 -

Valentino Uomo Eau de Toilette is door parfumeur Olivier Polge ontworpen volgens het traditionele piramidevormige concept (top, hart, basis), waar in deze editie de houtachtige noten in de basis vooral worden benadrukt. Geniet van de elegante charme en natuurlijke klasse van Valentino Uomo. Deze aromatische, vloeiende, leerachtige geur omhuld door een geometrisch bewerkte flacon, neemt je mee naar de levendige stad Rome.

Valentino Uomo heeft een aromatische geur:
De Valentino Uomo geur is een subtiele, lichte, unieke signatuur van het parfum, met een diepe Italiaanse compositie van precies gekozen ingrediënten. Valentino Uomo is omhuld door een heldere elegantie van pittige bergamot en een verrassende toets van kruiden. Subtiel aangeraakt door mirte, opent het met pittige noten van geurige koffie en donkere noten van de ‘crema di gianduia’ (hazelnoot en cacao). De muskusachtige toets van wit leer onthult het majestueuze karakter van cederhout.

Valentino Uomo met het iconische flacon:
Het omhulsel van deze heerlijke geur is een object met een krachtige, tactiele aanwezigheid, de vorm van deze flacon doet denken aan likeurflessen, ook omdat het parfum amberkleurig is. Het glas van het gehele oppervlak is in prisma’s, die stoere studs voorstellen, geslepen, maar zouden even goed ashlar bakstenen van een patriciërspaleis kunnen zijn. Een metalen band omcirkelt de flacon en geeft het opvallende silhouet een onmiskenbare Valentino-signatuur.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Douglas:
Review Valentino Uomo Eau de Toilette 50ml
Heerlijke geur! Lekkere mannelijke geur, je moet wel van een geur houden de behoorlijk aanwezig is, beetje aan de zoete kant maar niet te voor een man! Ook lekker is de bijbehorende deodorant. Voordelen: prijs, mooie flacon. Nadelen: geen.
Score: 9.0
Bol.com:
Review Valentino Uomo Eau de Toilette 50ml
Lekkere mannengeur voor als je avontuurlijk en zoekende bent. Een mooie verpakking, snelle levering en ideaal voor een avondje uit. alleen jammer dat er geen Eau de Parfum is.
Score: 8.0


Conclusie

Een Eau de Toilette voor heren in een schitterend flacon, die bij vele in de smaak valt. De zachte en elegante geur is mannelijk en kruidig tegelijk. Bijzonder is de combinatie van de donkere noten van crème di gianduia (een Italiaanse hazelnoot-cacao crème) en pittige koffie geurnoten. De Valentino Eau de Toilette wordt door de meeste niet te zwaar bevonden. Het is precies genoeg, niet te zwaar en niet te licht voor een herengeur. De prijs/kwaliteit verhouding is daarom ook goed te noemen.

8.5
  • Design flacon • Subtiel • Elegant
  • Geen Eau de Parfum
  • Populaire producten
    Met handige prijsvergelijker

    Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

    Vergelijk alle prijzen