Review Beauty

Review La Mer The Lifting Contour Serum voor zichtbare versteviging

Door - - Prijs-update: 06 februari 2023 -

Werken La Mer producten goed?

Dit liftende serum verbetert de contouren zichtbaar en geeft het gezicht een jeugdiger aanzien. Een nieuw liftend enzym, dat afkomstig is uit de zee, helpt om de natuurlijke collageenproductie van de huid te bevorderen. Met als resultaat een slanker ogende kaaklijn. Het kostbare celvernieuwende Miracle Broth helpt de huid zichtbaar te verstevigen, waardoor de gezichtscontouren er gelift en mooier gedefinieerd uit zien.

Eigenschappen La Mer The Lifting Contour Serum

 • Huidbehoefte: Versteviging
 • Huidzorg: Huidveroudering
 • Inhoud: 30 ml
 • Textuur: Gel
 • Verpakking: Pomp

Celebs en BNers met La Mer, Oliva Palermo & Lone van Roosendaal

Over de La Mer verzorgingsproducten
Crème de La Mer cosmetica is het best bewaarde schoonheidsgeheim. La Mer heeft een zeer uitgebreid assortiment aan gezichts,- en lichaamsverzorgings producten, zoals eye-crême, lipbalsem, huidtonic of lotions, foundation en body crèmes. La Mer cosmetica bevat vitaminen en marine extracten, die afkomstig zijn van levend zeewier. Het fermentatie- en productieproces zijn beiden zeer tijdrovend, waardoor het produceren van een potje minstens drie maanden in beslag neemt. Dit ingewikkelde proces draagt bij dat de zuiverheid en werkzaamheid van de grote hoeveelheid organische ingrediënten bewaard blijft en de crêmes daardoor langer werken dan andere crêmes.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Fashion-Mind:
Review La Mer The Lifting Contour Serum 30ml
Het serum werkt het beste in combinatie met een dagcrème. Alleen een serum is niet voldoende. Persoonlijk vind ik het 't fijnst als deze combinatie van hetzelfde merk is. Door mijn ouder wordende huid heb ik behoefte aan meer vettigheid, wat ik middels de crèmes toebreng op mijn huid. Het Serum smeert heel lekker en geeft je huid een mooie gloed.
Score: 9.0
Douglas:
Review La Mer The Lifting Contour Serum 30ml
Top serum voor strakkere huid en contouren. Na 3 weken zie je echt dat je huid en de contouren strakker worden. Is niet vettig en wordt goed opgenomen. Je huid ziet er echt beter uit.
Score: 9.3


Conclusie

Een wonder in een potje? Gezien de aanschafprijs mag je dat wel verwachten. Uiteindelijk is veroudering van de huid niet tegen te gaan. Dit Serum zorgt ervoor dat je huid stabiel blijft, versteviging krijgt en na een nacht slecht slapen of teveel stress, is het prettig als je huid er toch nog fris uitziet. Het schoonheidsgeheim van de ingredienten van dit Serum geven je al na een paar dagen een mooie gloed, waarvoor je wel diep in de buidel moet tasten.

9.2
 • Weldaad • Resultaat • Assortiment • Design • Structuur
 • Prijs
 • Specificaties

  Algemeen

  Type Serum
  Geslacht Dames
  Gebruik Dagelijks

  Beschikbaarheid

  Inhoud 30 ml

  Extra

  Opmerkingen Een nieuw liftend enzym, afkomstig uit de zee

  La Mer The Lifting Contour Serum 30ml

  icon: La Mer The Lifting Contour Serum 30ml

  Overige merken - Dit liftende serum verbetert de contouren zichtbaar en geeft het gezicht een jeugdiger aanzien. Een nieuw liftend enzym, dat afkomstig is uit de zee, helpt om de natuurlijke collageenproductie van de huid te bevorderen. Met als resultaat een slanker ogende kaaklijn. Het kostbare celvernieuwende Miracle Broth helpt de huid zichtbaar te verstevigen, waardoor de gezichtscontouren er gelift en mooier

  Populaire video voor artikel: Review La Mer The Lifting Contour Serum voor zichtbare versteviging
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen