Review Beauty

Review La Mer The Moisturizing Soft Cream, verzorgende 24-uurs crème

Door Brenda - Prijs-update: 29 september 2022 -

The Moisturizing Soft Cream van het chique merk La Mer is een revolutionaire nieuwe formule met dezelfde diepgaande weldaden van de originele Crème de La Mer in een niuewe, zachte en luxueuze textuur. Deze formule bevat het Miracle Broth met zijn legendarische transformatiekracht en geeft de huid het vocht dat ze dagelijks nodig heeft om zichzelf te vernieuwen en steviger aan te voelen.  De huid ziet er energiek uit met een jeugdige uitstraling en de rimpeltjes vervagen.

Gebruiksaanwijzing La Mer Moisturizing Soft Cream

 • Om The Miracle Broth te activeren en de essentiele elementen vrij te laten komen, verwarm je een kleine hoeveelheid van de crême tussen je vingertoppen.
 • Breng vervolgens met zachte klopbewegingen met de vingers aan op het gezicht, de hals en zelfs op de delicate oogcontouren.
 • Gebruik dag en nacht, een heel leven lang.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Fashion-Mind:
Review La Mer The Moisturizing Soft Cream, 24 uurs creme 30ml
Als je je het kunt veroorloven zijn de La Mer producten echte Musthaves voor je huid. De kwaliteit en het resultaat zijn verbluffend, al na een paar dagen zie je verschil. Persoonlijk vind ik subtiele verzorgingsproducten erg fijn, niet teveel tierlantijnen, en overdreven geuren en glitters.
Score: 9.2
Douglas:
Review La Mer The Moisturizing Soft Cream, 24 uurs creme 30ml
Geweldig!! Zo goed dat ik het niet meer met woorden kan uitdrukken,je moet dit gewoon echt zelf ervaren!! Ben al een tijdje fan van de soft cream,maar dit wordt een blijver!!! nooit meer een droge huid, maar een huid die glanst en leeft!!
Score: 9.0


Conclusie

Is een duurder product per definitie een beter product? De belangrijkste vraag, bij een duurder artikel, is meestal of het de aanschafprijs waard is. Ondanks dat de beoordelingen en ervaringen van gebruikers zeer positief zijn, is de hoogte van de prijs niet alleen afhankelijk van het resultaat. Bij La Mer gaat er een langdurig productieproces aan vooraf, één potje creme duurt minimaal 3 maanden om te maken. Dit intensieve productieproces is het best bewaarde beautygeheim, wat mede de prijs verklaard.

9.1
 • Kwaliteit • Resultaat • Duurzaam • Assortiment • Subtiel
 • Prijs • Design
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Type Crême
  Geslacht Dames
  Gebruik 24 uur

  Beschikbaarheid

  Inhoud 30 ml

  Extra

  Opmerkingen Gebruik dag en nacht, een heel leven lang

  La Mer The Moisturizing Soft Cream, 24 uurs creme 30ml

  icon: La Mer The Moisturizing Soft Cream, 24 uurs creme 30ml

  Overige merken - Vochtregulerende crème - The Moisturizing Soft Cream van het chique merk La Mer is een revolutionaire nieuwe formule met dezelfde diepgaande weldaden van de originele Crème de La Mer in een nieuwe, zachte en luxueuze textuur. Deze formule bevat het Miracle Broth met zijn legendarische transformatiekracht en geeft de huid het vocht dat ze dagelijks nodig heeft om zichzelf te

  Populaire video voor artikel: Review La Mer The Moisturizing Soft Cream, verzorgende 24-uurs crème

  Expert korting festival banner 5
  Expert korting festival banner 2

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen