Review Kleding

Review BALR t-shirt

Door site-redactie - Prijs-update: 23 oktober 2021 -

BALR iconische club T-shirt

Het iconische club shirt in zwart met wit logo is één van de populairste BALR. t-shirts voor heren. Een shirt dat comfortabel zit, trendy oogt en prima combineert met diverse stijlen.

BALR collectie 2017
De inspiratie voor de BALR collectie, die uit t-shirts, tassen, luchtjes, horloges, sneakers, caps en jassen bestaat, komt voornamelijk van Instagram en Tumblr. Wat de collectie zo onderscheidend maakt is dat het merk 'voetbal ademt'. Alle producten hebben met de sport te maken. Het zijn voornamelijk Basics in tijdloze en stijlvolle kleuren als zwart, wit, grijs en donkerblauw. Bescheiden en krachtig!

BALR t-shirt exclusief & luxe verpakking
De keuze van topsporters en selectief verkrijgbaar bij BALR., shop de exclusieve collectie BALR. shirts. Het shirt wordt geleverd in een prachtige BALR. verpakkingsdoos.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Fashion-Mind:
Review BALR. Club Shirt voor heren
BALR. t-shirts zijn zeer gewild. De populariteit hangt voornamelijk af van het lifestyle & sport imago dat aan dit merk hangt. Naast het imago vind ik het subtiele van de shirts, niet teveel kleur en prints, en het stoere uiterlijk erg aantrekkelijk. De herkenbare kleurencombinaties, voornamelijk zwart en wit, maakt deze shirts eigen en geeft een herkenbaar statement. I like!
Score: 9.6
BALR. site:
Review BALR. Club Shirt voor heren
Nice post you got there, BALR.! I'm jealous! - So great. Love what you've done with the brand - Best shirts in the world - Awesome post like your stuff - I need this shirt - really awesome tshirt! your stuff is really dope - Never out of style with Balr
Score: 9.0


Conclusie

BALR. heeft vele fans, van jong tot oud, ondanks de prijsklasse. De collectie is door zijn eenvoud en imago, door profvoetballers, topsporters en DJ's, zeer toegankelijk voor het grote publiek. Door de aanschafprijs zal het niet voor iedereen weggelegd zijn, daarmee creëert BALR. wel exclusiviteit. Hetzelde geldt voor de collectie en de verkooppunten. Geen massa, maar bewust in hetgeen ze aanbieden en hoe ze het verpakken. Met trots en zorg, dat maakt de aankoop het zeker waard!

9.3
 • Trend • Design • Kwaliteit • Tijdloos • Verpakking
 • Prijs • Geen kindermaten
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Categorie Kleding
  Type T-shirt
  Toepassing Vrije tijd, feestje, vakantie
  Geslacht Heren

  BALR. Club Shirt voor heren

  icon: BALR. Club Shirt voor heren

  BALR. - Men - BALR T-shirt, het iconische club shirt in zwart met wit logo is één van de populairste BALR t-shirts voor heren en de keuze van vele topsporters. Shop de exclusieve collectie BALR. Shirts. BALR. collectie 2018 De inspiratie voor de BALR collectie, die uit t-shirts, tassen, luchtjes, horloges, sneakers, caps en jassen bestaat, komt voornamelijk van Instagram en Tumblr. Wat

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen