Shopping

Top 5 parfum heren, verleidelijke geuren voor zomer

Door site-redactie - Prijs-update: 29 september 2022 -

Top 5 herengeuren

Een man die lekker ruikt... hoe verleidelijk is dat? Uit onderzoek blijkt dat vrouwen hun mannen selecteren op basis van hoe goed ze bij ons passen. En één van de belangrijkste factoren om erachter te komen of iemand bij je past is blijkbaar geur. Zijn totale geur, oftewel zijn eigen geur, vermengd met zijn deo en zijn luchtje, bepaalt voor een groot gedeelte hoe aangetrokken jij je tot hem voelt.

Wat ook een interessant is dat als vrouwen eenmaal een vaste partner hebben, schijnen ze minder goed geuren van andere mannen te kunnen ruiken. Hoe ervaar jij dat?

Nieuwe geuren voor mannen kopen?
Als je op zoek bent naar een herenparfum voor overdag, dan kun je het beste kiezen voor een geurtje met een fris of sportief karakter. Voor in de avond is een warm, houtig of kruidig parfum of Eau de Toilette een goede keuze. Naast gewone parfum, zijn er voor heren geuren in de vorm van Eau de Toilette (iets minder zwaar) of een aftershave.

Een man die lekker ruikt... hoe verleidelijk is dat?

Veel merken brengen ook nog aanvullende producten zoals een deodorant, showergel of bodymilk uit. De meeste Eau de Toilettes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, vaak van 50 ml. tot en met 200 ml. Wil je een keertje een nieuw geurtje proberen, dan kies je uiteraard voor de kleinste variant! En bevalt die, dan koop je vervolgens groter in.

Heren geuren online kopen?
Veel online winkels, zoals de Bijenkorf, Douglas of Wehkamp, bieden de beste geuren voor heren aan in vele varianten en verschillende formaten. En zoek je ter inspiratie een top 10 heren-geuren, kijk dan eens op Bol.com!

Behoorlijke verschillen in prijs
Zie hieronder de top 5 en bekijk per product de soms grote prijsverschillen tussen de verschillende shops! Het kan behoorljk schelen om bij ons eerst de prijs te vergelijken voordat je koopt. Doe er je voordeel mee.

Zie onderaan dit artikel de Top 5 damesgeuren voor de zomer!

Top 5 parfum dames, bloemige & subtiele geuren voor de zomer

Wat zijn de beste damesgeuren voor de zomer?

Kies in de zomermaanden voor een parfum met hout- of grasnoten om de relaxte sfeer te benadrukken. Frisse waternoten zijn ook een aanrader. Het meest herkenbaar is de bloemige geurnoot voor een zomers Parfum. Lekker fris en verleidelijk! Na het ruiken van een zomerse geur word je in gedachten overspoeld door prachtige rozen, geurende seringen, schitterende pioenrozen, kersenbloesem en wilde hyacinten. Een geur die het gevoel van onbevangenheid en vrijheid vangt en omvat met een bloemige elegantie!

Top 5 zomergeuren

 

Expert korting festival banner 5
Expert korting festival banner 2

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen