Review Accessoires

Review Wonder Core 2; de zes-in-één hometrainer voor iedereen

Door site-redactie - Prijs-update: 23 oktober 2021 -

Met de Wonder Core kun je de beste oefeningen thuis doen

Volgens de reclamefilmpjes op televisie werken traingingsapparaten voor thuis erg goed. Het resultaat op TV is vaak verbluffend en wie wil dat nou niet? Een Hometrainer is - voor dames en heren die niet naar een sportschool willen of kunnen én toch hun lichaam willen trainen, slanker of strakker willen worden - een uitkomst? Mits deze doet wat er beloofd wordt.

Wij hebben onderzoek gedaan naar de Wonder Core 2, een mulitfunctionele Hometrainer. Maar, is het ook een Wonder?

De Wonder Core 2 is een trainingsapparaat voor een Work-Out in huis en geschikt voor kracht en cardiotraining. Doordat er gebruik wordt gemaakt van dubbele resistentie worden alle spieren aangesproken tijdens de beweging. Ook ligt de focus niet op een enkele beweging. Dit maakt de Wondercore multifunctioneel.

Als je er na een Work-Out nog leuk uitziet, heb je niet hard genoeg getraind!

Productbeschrijving
De Wonder Core 2 is een fantastisch 6-in-1 trainingsapparaat voor een goede en complete Work-Out in slechts enkele minuten per dag. De revolutionaire Wonder Core 2 is voorzien van unieke dubbele resistentie, waardoor al je spieren worden getraind. In tegenstelling tot andere buikspiertrainers, gaat de Wonder Core 2 verder dan 180 graden, voor een effectieve training van je gehele middel. Met behulp van de draai-zit, train je bovendien ook de zijspieren van je buik en taille. Daarbij pak je met de Lower Press-oefening je lage buikspieren aan. Je taille wordt weer slanker en je buikspieren platter! Het is, volgens de fabrikant, wetenschappelijk bewezen dat er met de Wonder Core 2 maar liefst 200% meer spieractiviteit wordt gecreëerd, dan met gewone buikspieroefeningen op de grond.

Bovendien kun je met de vernieuwde Wonder Core 2 nu ook roeien voor nog meer variatie in je dagelijkse Work-Outs. Train je billen, benen, borst, rug, Biceps, Triceps en nog veel meer! Met het roeien doe je een krachttraining én een cardiotraining tegelijkertijd!

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review Wonder Core 2; 6-in-1 hometrainer
De Wonder Core 2 is een multifunctioneel apparaat. Je kan hem eenvoudig zelf in elkaar zetten en is voor vele soorten training geschikt. We gebruiken hem dagelijks en ervaren dat het goed werkt. Het enige nadeel ervan is dat de demo op een cd staat, en je het apparaat dus in de buurt van een computer of laptop moet gebruiken om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden.
Score: 8.6
Wehkamp:
Review Wonder Core 2; 6-in-1 hometrainer
We maken er allemaal gebruik van! Ieder op zijn of haar tijd het best schikt. Daarnaast is het een sterk maar toch compact sport fitness artikel. Ik kan het een ieder aanbevelen. In het begin is het even wennen. Maar het apparaat werkt zeer gemakkelijk en goed. Je kan oefeningen doen zonder moeite en traint je lichaam goed in de tussentijd.
Score: 9.0
Bol.com:
Review Wonder Core 2; 6-in-1 hometrainer
Goed en makkelijk in elkaar te zetten werkt goed maar niet geschikt voor lange personen omdat het apparaat niet in hoogte verstelbaar is. Mooi compact, snel te veranderen in een andere trainingsstand. Handig in gebruik en makkelijk op te ruimen. Voor een snelle workout.
Score: 9.0


Conclusie

Dit multi-functionele trainingsapparaat voor thuissporters is geschikt voor beginners en voor gevorderden. Het apparaat is eenvoudig monteerbaar en ook gemakkelijk in het gebruik tijdens het sporten. Voor langere personen én voor sporters die iets meer willen qua gewicht, is deze Hometrainer niet geschikt.

De vele mogelijkheden en de extra's, zoals de DVD met work-outs, voedingsschema's en roeiset maken de Work-Out wel veel leuker, dan zonder een Home-trainer. Echter, zonder (voldoende) inzet bereik je ook met dit multi-functionele trainingsapparaat voor thuis niet het gewenste resultaat.

8.9
 • Fraai design • Gebruiksvriendelijk • Multifunctioneel
 • Max. lengte • Gewicht niet instellen
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Type Trainingsapparaat
  Toepassing Buik, billen, benen, armen, rug, borst
  Seizoen Hele jaar
  Geslacht Dames en heren

  Beschikbaarheid

  Kleuren Zwart, geel
  Maten Tot 120 kg

  Extra

  Opmerkingen Multifunctioneel

  Wonder Core 2; 6-in-1 hometrainer

  icon: Wonder Core 2; 6-in-1 hometrainer

  Overige merken - Het Wonder Core 2 trainingsapparaat voor thuis is een 6-in-1 fitnessapparaat geschikt voor kracht en cardiotraining. Doordat er gebruik wordt gemaakt van dubbele resistentie, worden alle spieren aangesproken tijdens de beweging. Ook ligt de focus niet op een enkele beweging. Dit maakt de Wondercore multifunctioneel. Productbeschrijving De Wonder Core 2 is een fantastisch 6-in-1

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen