Review Beauty

Review Babyliss MS21E MultiStyler; krultang met vele extra's

Door Brenda - Prijs-update: 23 oktober 2021 -

De haartrend in 2017? Krullen! Deze zomer is de krul volop aanwezig en het mag best een beetje rommelig zijn. Wij zijn op zoek gegaan naar een geschikte krulborstel, waarmee je verschillende soorten krullen kunt maken en/of de wafels, die weer terug van weggeweest zijn. Wij zochten een alles-in-1 tang en vonden de Babyliss Multistyler.

Babyliss Multistyler MS21E
Deze Multistyler 10-in-1 is geschikt voor dames die vandaag glad, morgen krullen en overmorgen een rommelige slag in hun haar willen. Door de vele mogelijkheden zijn ook golfjes of grove wafels een optie. Met deze multistyler »Style Mix« 10-in-1 hoef je geen compromissen meer te sluiten. Door de vele opzetstukken kun je eindeloos variëren: De stylingplaten, golfbladen, Easy Wave-opzet voor natuurlijke golfjes, twee krultangopzetten van 19 mm voor kleine krullen en 32 mm voor grove krullen, en een opzetborstel en een spiraal voor pijpenkrullen maken dit mogelijk.

Accessoires
Je ontvangt bij je krultang nog 10 accessoires: stylingplaten, golfbladen, Easy Wave-opzet, krultang 19 mm, krultang 32 mm, spiraalopzet 19 mm, opzetborstel 19 mm, 3 haarklemmen, 12 haarspeldjes en een handige bewaartas.

Eigenschappen van deze multistyler
De Satijn touch-coating: de ultra gladde coating minimaliseert bij het gebruik de wrijving op het haaroppervlak en verdeelt de warmte bovendien gelijkmatig. Zo zijn minder stylinghandelingen nodig, wat beter voor de kwaliteit van je haar is. De opzetstukken zijn niet alleen snel, maar ook veilig te wisselen; met behulp van de »Release« knop kun je deze veilig afnemen. De nieuwe opzet wordt met een hoorbare »click« vastgezet en werkt direct.

De snelle opwarming en een constante temperatuur van 170°C. De multistyler is hierdoor snel klaar voor gebruik en dankzij de constante temperatuur is het gewenste resultaat na slechts een stylinghandeling bereikt. Het beschermt het haar en bespaart tijd.
De automatische spanningsaanpassing, waardoor ook op reis in verre landen de Style Mix 10-in-1 betrouwbaar functioneert, want hij past de netspanning automatisch aan.

De kleur van deze krultang met vele mogelijkheden is rood/wit.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Wehkamp:
Review
Een perfecte Complete Styling set met 10 accessoires. Allerlei Variaties met het haar te verzinnen, onze kleindochter is erg blij met haar cadeau. Erg makkelijk te bedienen, voor kort/langer erg lang haar te gebruiken. Een echte aanrader, voor een zeer betaalbare prijs! Wel even oppassen soms met het beetpakken van de styler, wanneer je je hand verkeerd op de klip plaatst kan deze nogal warm zijn
Score: 8.9
Bol.com:
Review
Super ! Werkt super voor mijn steile dunne lange haren, ideaal! Met een beetje haarlak blijft het heel goed zitten. Heb ook andere krultangen geprobeerd met mijn futloze haar maar die zakken gegarandeerd uit. Voor de prijs moet je het zeker niet laten, en vooral keuze uit verschillende opzet stukjes. Ligt goed in je hand en is gemakkelijk te gebruiken.
Score: 9.4


Conclusie

De conclusie is dat je veel voor een goede prijs krijgt met deze multistyler van het bekende merk Babyliss. Door de vele opzetstukken en mogelijkheden schaf je in één keer een apparaat aan, waarmee je heel veel verschillende haarstijlen kunt creëren. Je kunt met deze krulborstel niet alleen verschillende krullen maken, ook wafels en je haar glad stijlen. Deze multifunctionele krulborstel werkt snel en prettig. De krulborstel wordt erg heet, waar voorzichtig mee omgegaan moet worden om brandwonden te voorkomen.
 

9.2
 • Multifunctioneel • resultaat • betaalbaar
 • Minder geschikt voor dik haar • heet handvat
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Type Haarstyling
  Geslacht Alle haartypes
  Gebruik Kort, half lang en lang haar

  Beschikbaarheid

  Inhoud Incl. bewaartas, haarspeldjes, haarklemmen

  Extra

  Opmerkingen (V/A/kW): automatische spanningsaanpassing

  Babyliss ms21e Multistyler

  icon: Babyliss ms21e Multistyler

  Overige merken - Multistyler 10-in-1: vandaag glad, morgen krullen en overmorgen een nonchalante slag? Dan ben je er nog niet, je kunt ook golfjes of wafels maken in je haar met deze haarstyler! Met deze Multistyler »Style Mix« 10-in-1 hoef je geen compromissen meer te sluiten. Door de vele opzetstukken kun je er heel veel kanten mee uit. De multifunctionele krulborsel wordt geleverd met

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen