Review Beauty

Review Paco Rabanne Lady Million eau de parfum; terecht in de top tien?

Door site-redactie - Prijs-update: 23 oktober 2021 -

Paco Rabannne Lady Million is een levendige, sensuele en voluptueuze geur.
De eau de parfum is fris en zoet, waardoor erg toegankelijk. Het bevat accenten van de bittere sinaasappel en een hint van framboos. Én de vele fruitsoorten komen het luchtje ten goede! Geen hoofdpijn van de zware geur.

Bekend om zijn gebruik van glinsterende metallic kleuren werd de wereldberoemde industrieel ontwerper Noe Duchaufour-Lawrance gevraagd om de fles te creëren. In dit mooie gouden flacon, dat op een grote diamant lijkt, is de parfum een plaatje in jouw badkamer of een prachtig cadeau om te schenken.

De geurtonen
De vele geurtonen van Lady Million zijn: Neroli, bittere sinaasappel, framboos, oranjebloesem, jasmijn, gardenia, patchoeli, honing en amber. De stijl van de geur vertaalt zich als: verleidelijk, stralend en luxe.

Een musthave voor iedere vrouw! Een spoor van witte (sexy) bloemen wekt de huid met frisse noten, die langzaam overgaan in een mysterieuze patchoeli.

Top, midden & basis
Topnoten: neroli, bittere sinaasappel en framboos;
Hartnoten: oranjebloesem absolue en jasmijn absolue;
Basisnoten: honey en patchoelie.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Wehkamp:
Review
Een genot om te ruiken! Ik vind dit een geweldige parfum. De geur is heerlijk! En blijft lekker lang hangen! Een genot om te ruiken, ik krijg veel complimenten. Als je dit op hebt, dan voel je je als Lady Million. Ik wil eigenlijk geen andere geurtje meer. De parfum zit ook in een superleuk flesje. Het is zeker een aanrader.
Score: 9.5
Bol.com:
Review
Het is een parfum met een zalige geur! Ik zelf heb heel veel last van migraine aanvallen door parfums maar Lady Million is zo een zachte geur dat ze totaal niet storend is. Ik ben echt heel tevreden, zoals verwacht. Het parfum flesje van Lady Million heeft een heel fraai design en ik hou echt van de geur.
Score: 9.2


Conclusie

Paco Rabannne Lady Million is een ongekend populaire parfum. De Parfum staat niet voor niets in de top 10 van de beste geuren. De frisse, bloemige en subtiele geur maakt de parfum toegankelijk voor iedereen. Kortom, een musthave voor iedere vrouw!

De parfum blijft vrij lang hangen, het vervliegt niet snel. Dat komt ten goede aan de hogere aanschafprijs. En, niet onbelangrijk, in de mooie gouden flacon is dit parfum een plaatje in jouw badkamer. Kenmerkende woorden voor Paco Rabanne parfums zijn: bijzonder, artistiek, grensverleggend en krachtig. De boodschap die centraal staat bij het merk is: “het ligt aan jezelf of mensen je herinneren of niet!”

9.4
  • Fraai design • soepel • zacht • blijft lang hangen
  • Minder handig in gebruik • prijzig • sterk in het begin
  • Populaire producten
    Met handige prijsvergelijker

    Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

    Vergelijk alle prijzen