Expert korting festival banner

DJI Mavic Mini Fly More Combo


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de DJI Mavic Mini Fly More Combo kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van DJI voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code. De DJI Mavic Mini Fly More Combo heeft de volgende EAN-code 6958265192791. Een EAN-code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen drones en wordt maar ťťn keer uitgegeven.

Een drones fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke drone-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor DJI Mavic Mini Fly More Combo van DJI is cp.ma.00000124.01. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

De DJI Mavic Mini Fly More Combo is van het merk DJI en is een populair merk binnen de productgroep drones. Het loont om de DJI drones bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Het gewicht van een product kan belangrijk zijn en kan in sommige gevallen de prijs en de prestatie van de drone beÔnvloeden. De DJI Mavic Mini Fly More Combo van DJI heeft een gewicht van 249 en ligt dicht bij het gemiddelde drone gewicht.

Hoeveel minuten vliegen

Als je met je drone gaat vliegen is het vliegbereik erg belangrijk om rekening mee te houden. Deze drone kan 30 minuten in de lucht blijven. Een extra accu kan handig zijn als je langer wil vliegen met de DJI Mavic Mini Fly More Combo. De wind heeft invloed op je vliegduur omdat je dan meer energie van je accu vraagt om de drone te besturen en ook met koud weer gaat de batterij minder lang mee en kun je ongeveer nog 80% van de vliegduur halen.

Maximale snelheid

De DJI Mavic Mini Fly More Combo kan maximaal 46,8 km per uur vliegen.

Filmresolutie

Wat is er leuker dan hoog boven de toppen van de bomen vliegen en de meest fantastische beelden schieten? Met deze DJI Mavic Mini Fly More Combo kun je schitterende beelden vanuit de lucht maken. Heel wat DJI drones kunnen filmen in de ultrahoge 4K resolutie (3840◊2160 pixels). Deze resolutie zorgt voor scherpe, zeer gedetailleerde beelden, maar ook in Full HD resolutie (1920◊1080 pixels) kun je mooie videos maken. Deze DJI Mavic Mini Fly More Combo kan full hd (1080p) filmen.

Als je met je DJI drone vliegt, waar wil je dan foto's van maken? Hoe groter het aantal megapixels, des te beter is de kwaliteit van de fotos. De focus bij drones ligt op video, maar je kunt er natuurlijk ook foto's mee maken, meestal in 12, 16 of 20 megapixel. Als de fotokwaliteit belangrijk voor je is, let er dan op dat de Mavic Mini Fly More Combo in raw-formaat kan fotograferen. Dat geeft je bij de nabewerking meer speelruimte om helderheid en contrast bij te regelen. De camera van deze DJI drone beschikt over 12 megapixels.

Via een app bestuurbaar

Wil je jouw DJI drone besturen met een app op je Android of Apple smartphone? Dan is het belangrijk dat je een goede verbinding tussen beide apparaten creŽert. Download de app eerst in de App Store of Google Play. Zorg dat je bluetooth en wifi op je smartphone aan hebt staan. Voltooi de installatie en zo stuur jij voortaan je DJI Mavic Mini Fly More Combo de lucht in via je smartphone.

Met de DJI Mavic Mini Fly More Combo ben je voordeliger uit dan wanneer je de producten apart koopt. Bij deze set zitten onder ander reserve accu's, propellers, propeller beschermers en een charging hub. De DJI Mavic Mini Fly More Combo is de kleinste en lichtste DJI drone ooit en door zijn lichte gewicht van 249 gram valt de Mavic Mini niet onder de verscherpte regelgeving wat ingaat op juli 2020. Door zijn compacte formaat steek je hem zo in je jaszak en laat je de drone in de lucht waar je ook bent. Dankzij de verbluffende accucapaciteit kan je tot 30 minuten vliegen. Hij beschikt over een hoogwaarde 2.7K en 30 beelden per seconde videofunctie en een 12 MP fotofunctie. Je bedient de drone eenvoudig met de meegeleverde controller of met je smartphone. Wil je echt compact reizen dan kan je de drone via je smartphone bedienen en dient deze ook als handige monitor. Je ziet dan precies wat de drone ziet / kan opnemen. Ga je voor meer bedieningsgemak en comfort dan is de controller je beste keuze. Tevens gebruik je je smartphone als monitor zodra je gebruikt maakt van de controller. Bediening via je smartphone gaat eenvoudig met de DJI Fly app. Naast het bedienen van de drone zijn er vele handige features die ervoor zorgen dat je jouw reisvideo nog gaver wordt en de mogelijkheden vrijwel oneindig zijn. ook het delen via social media is via de app een fluitje van een cent.

Let op deze regels als je met een drone gaat vliegen

  • Het is verboden om in de buurt van een vliegveld, wegen, havens, spoorlijnen of boven woningen en gebouwen te vliegen. Maar ook vliegen boven een grote groep mensen is niet toegestaan.
  • In Nederland mag je maximaal 120 meter hoog vliegen en je mag niet in het donker vliegen.
  • Houd rekening met de privacy van mensen en je moet je drone altijd kunnen zien.

DJI MAVIC MINI FLY MORE COMBO

  • Kleur: Grijs
  • Vliegduur: 30 minuten
  • Snelheid: 46,8 km/h
  • Go Home: Ja
  • Film resolutie: Full HD (1080p)

Kom je er niet uit bij het kopen van de DJI Mavic Mini Fly More Combo of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze drone producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je drones of staat jouw drone keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze drone keuzehulp.

DJI: Relevante promoties

Top 10 Producten

Top 10 best verkochte drones

Populair product

Beste drones

Expert korting festival banner 5

Specificaties DJI Mavic Mini Fly More Combo

Algemeen

EAN code 6958265192791
Fabrikantcode (sku) CP.MA.00000124.01
Merk DJI

Fysieke kenmerken

Breedte 202
Hoogte 55
Diepte 160
Gewicht 249
Materiaal Kunststof
Kleur Grijs
Resolutie breedte (pixels) 4000
Resolutie hoogte (pixels) 3000

Product details

Vliegduur ( minuten ) 30
Snelheid ( km/h ) 46,8
Obstakeldetectie
Follow Me
Go Home
Opvouwbaar
Inclusief Controller
Film resolutie Full HD (1080p)
Foto megapixels (MP) 12
Via app bestuurbaar
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire video voor artikel: DJI Mavic Mini Fly More Combo

Expert korting festival banner 5
Expert korting festival banner 2

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen