970x250: Mediamarkt Ad

HTC VIVE Cosmos


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..


Ook beschikbaar als


Omschrijving

Wil je graag de HTC VIVE Cosmos kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van HTC voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code. De HTC VIVE Cosmos heeft de volgende EAN-code 4718487715022. Een EAN-code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen vr brillen en wordt maar één keer uitgegeven.

Een vr brillen fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke vr brillen producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor HTC VIVE Cosmos van HTC is 99harl018-00.. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de HTC SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van HTC VIVE Cosmos is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

HTC VIVE Cosmos is van het merk HTC en het merk HTC is een populair merk binnen de productgroep vr brillen. HTC vr brillen kun je vinden in winkels en webshops. HTC producten behoren tot de topmerken vr brillen in Nederland. Koop HTC VIVE Cosmos voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

De HTC VIVE Cosmos is sinds 2019 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van vr brillen vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze VIVE Cosmos. In 2019 is deze VIVE Cosmos geïntroduceerd op de markt.

TOP PRODUCT AWARD

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de HTC VIVE Cosmos het predicaat "Top Product" gegeven.

Verversingssnelheid

De verversingssnelheid van vr brillen wordt weergegeven in Hertz (Hz). Hoe hoger deze waarde, hoe vloeiender het beeld op je scherm. vr brillen van 100 Hz of hoger zijn aan te raden voor gaming en sport. De HTC VIVE Cosmos heeft een verversingssnelheid van 90 Hertz.

Schermtype

Er zijn verschillende typen schermen, bijvoorbeeld: LED, OLED, Quantum Dot of QLED. De HTC VIVE Cosmos is een lcd televisie.

Deze HTC VIVE Cosmos kun je aansluiten op je computer. De VR bril heeft dus geen eigen ingebouwde processor en werkt niet alleenstaand. Je hebt hiervoor een krachige computer nodig met voldoende geheugen. Deze HTC brillen worden ook wel Actieve VR brillen genoemd. Als je deze HTC bril aan wil sluiten op je computer moet hij over minimaal 8GB werkgeheugen beschikken, een Intel Core i5 processor en voldoende usb poorten hebben. Vaak zit je met een VR bril voor gebruik met de computer wel gebonden aan een kabel.

Met deze HTC bril met een ingebouwd scherm ben je niet afhankelijk van de beeldkwaliteit van je mobiele telefoon. Dit zorgt voor een hogere beeldkwaliteit en een nog meer realistische virtual reality-ervaring. Zo krijg je met deze HTC VIVE Cosmos echt het idee dat je in de film of game zit en in controle bent. Ook heb je met deze HTC bril geen last van een smartphonebatterij die snel leeg gaat door zware VR apps en geniet je zo nog langer van je VR ervaring.

Ook het geluid draagt bij aan een goede virtual reality-ervaring. Deze HTC VR bril heeft ingebouwde speakers, zodat je tijdens het gebruik helemaal opgaat in de virtuele wereld en je hoeft met deze VIVE Cosmos geen koptelefoon te dragen. De meeste speakers in VR brillen zitten vast aan- of verwerkt in het frame. Een ervaring met je HTC VIVE Cosmos wordt nog realistischer wanneer je goed het verschil kunt horen tussen geluid dat bijvoorbeeld van voren of van achteren komt.

Geschikt voor brildragers

VR-brillen hebben in de meeste gevallen voldoende ruimte tussen de lenzen en je hoofd zodat je de headset ook kunt gebruiken wanneer je een bril draagt. Deze HTC VIVE Cosmos is geschikt voor brildragers. Je kunt een lensbeschermer kopen om je HTC VR bril te beschermen. Met een bril zou er iets sneller een kras op je lens kunnen komen.

Positionele tracking

Jouw HTC bril met positionele tracking biedt verschillende voordelen voor je VR-ervaring. Je 3D-waarneming is veel beter in je virtuele omgeving vanwege parallax (de manier waarop objecten dichter bij de ogen sneller bewegen dan objecten verder weg). Maak je met de HTC VIVE Cosmos in je huiskamer een echte stap voorwaarts dan beweeg je ook een stap voorwaarts in de virtuele wereld.

Room-scale tracking

Een HTC VR bril met room-scale tracking laat je vrij door de ruimte heen lopen, jouw beweging wordt één-op-één gekopieerd naar de virtuele omgeving. Baken in je huiskamer een speelgebied af (b.v. 5x5 meter). Hierin kun je met de HTC VIVE Cosmos je vrij bewegen maar kom je in de buurt van de rand? Dan zie je in VR ook een muur verschijnen. Als je voor een virtuele muur staat, kun je om de hoek kijken door jouw lichaam te draaien.

Six Degrees of Freedom Tracking

Degrees of freedom is een essentieel concept in VR waarmee menselijke beweging kan worden omgezet in beweging binnen de VR-omgeving. Dit geeft je nog veel meer vrijheid met je nieuwe HTC VR bril om locaties te verkennen, details te inspecteren en real-life taken uit te voeren in VR. Zes graden bewegingsvrijheid, je kunt rondkijken én rondlopen in de virtuele omgeving. De HTC VIVE Cosmos is voorzien van 6 DoF tracking en detecteert je handen maar ook of je zit, loopt of staat en bijvoorbeeld je controller beweegt of draait.

De HTC VIVE Cosmos is een VR bril die je samen met een gaming pc gebruikt. Koppel de Cosmos VR aan je computer of laptop met minimaal een NVIDIA GeForce GTX 1060 grafische videokaart en ga direct aan de slag in de virtuele wereld. Het trackingsysteem ondersteunt maar liefst 6 degrees of freedom, zodat de Cosmo VR al je bewegingen volgt, ook als je springt en snel om je heen draait, nauwkeurig. Met de handige ingebouwde speakers heb je geen headset nodig om geluid te krijgen uit deze VR bril. De bril zelf klap je door het nieuwe kantelsysteem makkelijk omhoog wanneer je de bril niet meer gebruikt. Via de hoofdband verstel je de Cosmos VR zo dat hij altijd goed blijft zitten op je hoofd. Ook de lenzen stel je eenvoudig naar wens in voor altijd scherp beeld. Bovendien heb je met een ververssnelheid van 90 hertz minder kans op motion sickness (misselijkheid).

IN DE DOOS

  • HTC VIVE Cosmos en twee controllers
  • 4 AA batterijen
  • Linkbox
  • Usb kabel
  • Voedingskabel

HTC VIVE COSMOS

  • Top Product: Ja
  • Controller meegeleverd: Ja
  • Geschikt voor computers: Ja
  • Geschikt voor brildragers: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de HTC VIVE Cosmos of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vr bril kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je vr brillen of staat jouw vr bril keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze vr bril keuzehulp.

Specificaties HTC VIVE Cosmos

Algemeen

EAN code 4718487715022
Fabrikantcode (sku) 99HARL018-00.
Merk HTC
Release datum 2019
Top Product

Gebruik & functies

Beeldverversing (Hz) 90

Fysieke kenmerken

Resolutie breedte (pixels) 1700
Resolutie hoogte (pixels) 1440

Algemeen

Schermtype LCD

Product details

Controller meegeleverd
Geschikt voor computers
Ingebouwd scherm
Ingebouwde speakers
Geschikt voor brildragers
Tracking Rotationeel
Tracking Positioneel
Tracking Room-scale
Tracking Six Degrees of Freedom
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen