728x90: Bol Ad

Oculus Quest 128GB


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de Oculus Quest 128GB kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Oculus voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code. De Oculus Quest 128GB heeft de volgende EAN-code 0815820020325. Een EAN-code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen vr brillen en wordt maar één keer uitgegeven.

Een vr brillen fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke vr brillen producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Oculus Quest 128GB van Oculus is 301-00175-01. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Oculus SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Oculus Quest 128GB is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Oculus Quest 128GB is van het merk Oculus en het merk Oculus is een populair merk binnen de productgroep vr brillen. Oculus vr brillen kun je vinden in winkels en webshops. Oculus producten behoren tot de topmerken vr brillen in Nederland. Koop Oculus Quest 128GB voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

De Oculus Quest 128GB is sinds 2019 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van vr brillen vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze Quest 128GB. In 2019 is deze Quest 128GB geïntroduceerd op de markt.

TOP PRODUCT AWARD

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Oculus Quest 128GB het predicaat "Top Product" gegeven.

Verversingssnelheid

De verversingssnelheid van vr brillen wordt weergegeven in Hertz (Hz). Hoe hoger deze waarde, hoe vloeiender het beeld op je scherm. vr brillen van 100 Hz of hoger zijn aan te raden voor gaming en sport. De Oculus Quest 128GB heeft een verversingssnelheid van 72 Hertz.

Apparaten zijn leverbaar met een totale opslagcapaciteit (inclusief werkgeheugen) van 8 GB, 16 GB, 32 GB of hoger. De Oculus apparaten met 128 GB zijn op dit moment zeer populair, met de steeds zwaarder wordende apps van tegenwoordig. Maar je hebt ze ook met 128 GB, 256 GB of zelfs 512 GB. Deze Quest 128GB beschikt over een opslagcapaciteit van 128 GB.

Schermtype

Er zijn verschillende typen schermen, bijvoorbeeld: LED, OLED, Quantum Dot of QLED. De Oculus Quest 128GB is een oled televisie.

Met deze Oculus bril met een ingebouwd scherm ben je niet afhankelijk van de beeldkwaliteit van je mobiele telefoon. Dit zorgt voor een hogere beeldkwaliteit en een nog meer realistische virtual reality-ervaring. Zo krijg je met deze Oculus Quest 128GB echt het idee dat je in de film of game zit en in controle bent. Ook heb je met deze Oculus bril geen last van een smartphonebatterij die snel leeg gaat door zware VR apps en geniet je zo nog langer van je VR ervaring.

Ook het geluid draagt bij aan een goede virtual reality-ervaring. Deze Oculus VR bril heeft ingebouwde speakers, zodat je tijdens het gebruik helemaal opgaat in de virtuele wereld en je hoeft met deze Quest 128GB geen koptelefoon te dragen. De meeste speakers in VR brillen zitten vast aan- of verwerkt in het frame. Een ervaring met je Oculus Quest 128GB wordt nog realistischer wanneer je goed het verschil kunt horen tussen geluid dat bijvoorbeeld van voren of van achteren komt.

Geschikt voor brildragers

VR-brillen hebben in de meeste gevallen voldoende ruimte tussen de lenzen en je hoofd zodat je de headset ook kunt gebruiken wanneer je een bril draagt. Deze Oculus Quest 128GB is geschikt voor brildragers. Je kunt een lensbeschermer kopen om je Oculus VR bril te beschermen. Met een bril zou er iets sneller een kras op je lens kunnen komen.

Positionele tracking

Jouw Oculus bril met positionele tracking biedt verschillende voordelen voor je VR-ervaring. Je 3D-waarneming is veel beter in je virtuele omgeving vanwege parallax (de manier waarop objecten dichter bij de ogen sneller bewegen dan objecten verder weg). Maak je met de Oculus Quest 128GB in je huiskamer een echte stap voorwaarts dan beweeg je ook een stap voorwaarts in de virtuele wereld.

Room-scale tracking

Een Oculus VR bril met room-scale tracking laat je vrij door de ruimte heen lopen, jouw beweging wordt één-op-één gekopieerd naar de virtuele omgeving. Baken in je huiskamer een speelgebied af (b.v. 5x5 meter). Hierin kun je met de Oculus Quest 128GB je vrij bewegen maar kom je in de buurt van de rand? Dan zie je in VR ook een muur verschijnen. Als je voor een virtuele muur staat, kun je om de hoek kijken door jouw lichaam te draaien.

Six Degrees of Freedom Tracking

Degrees of freedom is een essentieel concept in VR waarmee menselijke beweging kan worden omgezet in beweging binnen de VR-omgeving. Dit geeft je nog veel meer vrijheid met je nieuwe Oculus VR bril om locaties te verkennen, details te inspecteren en real-life taken uit te voeren in VR. Zes graden bewegingsvrijheid, je kunt rondkijken én rondlopen in de virtuele omgeving. De Oculus Quest 128GB is voorzien van 6 DoF tracking en detecteert je handen maar ook of je zit, loopt of staat en bijvoorbeeld je controller beweegt of draait.

De Oculus Quest 128GB is de eerste bril van Oculus waar je geen computer voor nodig hebt. Een mobiele app is voldoende. Je zit ook niet vast aan de vele kabels die normaal wel nodig zijn en bovenop de bril zitten maar liefst vier camera's, die de omgeving scannen en voor de six degrees of freedom (SDOF) zorgen. Deze techniek herkent wanneer je springt, draait of bukt en vertaalt dit op die manier naar de game die je speelt. Maak je klaar voor een nog realistischere VR ervaring. Ondanks dat de controllers nieuw en sterk verbeterd zijn maken ze nog wel gebruik van de vertrouwde layout zodat het direct vertrouwd aanvoelt.

IN DE DOOS

  • Oculus Quest 128GB met 2 controllers
  • Oplaadkabel en oplader
  • Bril spacer en 2 AA batterijen

OCULUS QUEST 128GB

  • Top Product: Ja
  • Opslagcapaciteit: 128
  • Controller meegeleverd: Ja
  • Geschikt voor computers: Nee
  • Geschikt voor brildragers: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Oculus Quest 128GB of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vr bril producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je vr brillen of staat jouw vr bril keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze vr bril keuzehulp.

Specificaties Oculus Quest 128GB

Algemeen

EAN code 0815820020325
Fabrikantcode (sku) 301-00175-01
Merk Oculus VR
Release datum 2019
Top Product

Gebruik & functies

Beeldverversing (Hz) 72
Opslagcapaciteit 128

Fysieke kenmerken

Resolutie breedte (pixels) 2880
Resolutie hoogte (pixels) 1600

Algemeen

Schermtype OLED

Product details

Controller meegeleverd
Geschikt voor computers
Ingebouwd scherm
Ingebouwde speakers
Geschikt voor brildragers
Tracking Rotationeel
Tracking Positioneel
Tracking Room-scale
Tracking Six Degrees of Freedom
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen