728x90: Bol Ad

Optoma ZH403


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de Optoma ZH403 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Optoma voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code. De Optoma ZH403 heeft de volgende EAN-code 5055387663886. Een EAN-code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen beamers en wordt maar ťťn keer uitgegeven.

Een beamers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke beamer-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Optoma ZH403 van Optoma is zh403. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

De Optoma ZH403 is van het merk Optoma en is een populair merk binnen de productgroep beamers. Het loont om de Optoma beamers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

De Optoma ZH403 is sinds 2019 te koop. Het is goed om te weten dat ook de wat oudere beamer producten nog steeds actueel en populair kunnen zijn. Dit komt omdat sommige merken van beamers hun bestaande producten minder vaak vernieuwen. De uitgiftedatum van 2019 zegt dus niet heel veel over de ZH403.

TOP PRODUCT AWARD

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Optoma ZH403 het predicaat "Top Product" gegeven.

Het gewicht van een product kan belangrijk zijn en kan in sommige gevallen de prijs en de prestatie van de beamer beÔnvloeden. De Optoma ZH403 van Optoma heeft een gewicht van 5,5 en ligt dicht bij het gemiddelde beamer gewicht.

Projector techniek

Optoma beamers gebruiken verschillende technieken om beeld te projecteren. De belangrijkste zijn DLP-beamers, die klein, licht en weinig onderhoud nodig hebben maar wel meer geluid maken vanwege koeling. Dan hebben we ook nog de 3LCD-beamers, die hebben accurate kleurweergave, maar geen diepe zwartweergave. Tenslotte kennen we D-ILA die de beste beeldkwaliteit heeft, maar wel het duurst is. De Optoma ZH403 beamer is uitgerust met de dlp techniek.

Keystone correctie is een techniek waarmee trapezevorming van een projectie hersteld kan worden. Keystone correctie biedt jou de mogelijkheid om met de Optoma beamer binnen de projectie een recht beeld te creŽren, ook wanneer de Optoma beamer links of rechts van het scherm hangt/staat en schuin op het projectieoppervlak gericht wordt. Deze Optoma ZH403 is voorzien van Keystone correctie. Met deze functie pas je de positie van de hoeken aan.

De lamp van deze Optoma beamer is het meest essentiŽle onderdeel van de beamer. Het aantal branduren van een beamerlamp is tegenwoordig steeds langer en sommige lampen gaan in de economische stand tot wel 10.000 branduren mee. Gelukkig kun je de beamerlamp van de Optoma ZH403 eenvoudig te vervangen en hoef je niet meteen een nieuwe beamer aan te schaffen wanneer de lamp kapot gaat. De lamp van deze Optoma beamer heeft een verwachte levensduur van 9000 branduren.

Als stelregel kun je aanhouden dat een lichtopbrengst van 2000 ANSI lumen voldoende is om onder normale omstandigheden prettig te kunnen kijken. De helderheid van een beamerlamp wordt aangegeven in (ANSI) lumen. Hoe hoger het aantal lumen van de Optoma beamer, hoe feller de lamp. Deze beamerlamp beschikt over 4000 lumen. De hoeveelheid licht die op het projectiescherm valt, bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van het beeld die de Optoma ZH403 laat zien. Hoe hoger de ANSI-waarde, hoe beter het beeld zal zijn bij slechte lichtomstandigheden. Hoe lager de ANSI-waarde, hoe meer je de kamer moet verduisteren.

Lamp

De Optoma ZH403 maakt gebruik van een laser lichtbron. Beamers gebruiken verschillende lampen (lichtbronnen) om een beeld te projecteren. Naast Optoma beamers met standaard lampen zijn er ook beamers met led lampen of lasers. Elke lichtbron heeft zijn eigen voor- en nadelen qua levensduur en beeldkwaliteit.

Geluid

Een beamer heeft een ventilator die geluid maakt. Het geluid dat de Optoma beamer maakt wordt uitgedrukt in decibel (dB). Het geluidsniveau kun je vergelijken met dat van een moderne koelkast. Het kan storend zijn als de ZH403 te veel geluid produceert. Plaats de beamer daarom niet te dicht bij je oren of sluit een losse speakerset aan die het geluid van je beamer overstemt. De Optoma ZH403 heeft een maximaal geluidsniveau van 30 decibel.

Met een Optoma 3D beamer bekijk je 3D beelden optimaal op een groot scherm. Daardoor is deze Optoma beamer ook perfect als thuisbioscoop. Je filmbeleving is extra realistisch. Maar ook boeiende zakelijke 3D presentaties zijn mogelijk of je kunt deze ZH403 3D beamer introduceren bij het lesgeven. Met driedimensionale projecties worden lessen en presentaties visueler en fascinerender. Ondanks dat deze Optoma ZH403 de beelden in 3D projecteert, heb je wel een 3D bril nodig om de beelden ook echt in 3D te zien.

Met de Optoma ZH403 geniet je van een realistische beeldkwaliteit. Deze full hd beamer projecteert via een laser, die garant staat voor scherpe en contrastrijke beelden met een breed kleurbereik. In combinatie met de lichtopbrengst van 4.000 ANSI lumen zijn je films, series of games ook duidelijk in een verlichte kamer. Als de beamer onder een hoek projecteert, biedt de verticale keystone projectie een oplossing. Hiermee pas je de hoeken van de projectie aan tot het beeld volledig recht is. Als je de beamer gebruikt om een portret te tonen dan draai je de projectie eenvoudig 90 graden.

IN DE DOOS

  • Een handleiding
  • Stroomkabel
  • Afstandsbediening
  • AAA batterijen (2x)OPTOMA ZH403

  • Top Product: Ja
  • Wifi: Nee
  • Bluetooth: Nee
  • Kleur: Wit
  • Projector technologie: DLP

Kom je er niet uit bij het kopen van de Optoma ZH403 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze beamer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je beamers of staat jouw beamer keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze beamer keuzehulp.

Specificaties Optoma ZH403

Algemeen

EAN code 5055387663886
Fabrikantcode (sku) ZH403
Merk Optoma
Release datum 2019
Top Product

Gebruik & functies

Wifi
Bluetooth
Usb-aansluiting

Fysieke kenmerken

Breedte 33,7
Hoogte 12,2
Diepte 26,5
Gewicht 5,5
Kleur Wit
Resolutie breedte (pixels) 1920
Resolutie hoogte (pixels) 1080

Product details

Projector technologie DLP
Beeldverhouding horizontaal 16
Beeldverhouding verticaal 9
Contrastverhouding 300000
Keystone correctie
Graden verticale keystone 40
Lens shift
Minimale beeldgrootte (diagonaal) (inch) 28
Maximale beeldgrootte (diagonaal) (inch) 300
Minimale projectieafstand (meter) 1
Maximale projectieafstand (meter) 7,9
Zoomfunctie
Projectieverhouding (meter) 1,21 - 1,59
Afstand voor 2 m brede projectie (meter) 2,42
Verwachte levensduur lamp (normaal gebruik) (uur) 9000
Hoeveelheid licht (lumen) 4000
Type lichtbron Laser
Maximaal geluidsniveau (decibel) 30

Product functies

3D
3D technologie Actief
Short throw
Statiefaansluiting

Eigenschappen

Mini beamer
Accu (stroombron)
Kensington slot
Geheugenkaartlezer
Aanbevolen voor gebruik Zakelijk gebruik
Aanbevolen voor ruimte Grote zaal, Vergaderruimte
Mediaspeler
Smart functie eigenschappen
HDMI-aansluiting
Aantal HDMI poorten 2
VGA-aansluiting
Digitaal optische aansluiting
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire video voor artikel: Optoma ZH403

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen