728x90: Bol Ad

PS4 Dualshock 4 Back Button Attachment

De beste deal van vandaag

PS4 Dualshock 4 Back Button Attachment

Bol.com

39,99

35,-

Tijdelijke aanbieding - Laagste prijs

PS4 Dualshock 4 Back Button Attachment kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, ze zijn er eindelijk. De officiële paddles van Sony voor de Playstation 4

PS4 controller met paddles

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

PS4 Dualshock 4 Back Button Attachment aanbiedingen

Logo Bol.com
Bol.com aanbieding: vandaag 02:50 uur
Logo Nedgame
Nedgame aanbieding: vandaag 04:17 uur
Logo Alternate
Alternate onbekende voorraad: aanbieding vandaag 03:50 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 35,-?

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 35,-

Specificaties PS4 Dualshock 4 Back Button Attachment

Algemeen

EAN code 0711719998006
Merk Sony
Release datum februari 2020
Top Product

Fysieke kenmerken

Materiaal Griptoetsen
Kleur Zwart

Eigenschappen

Platform Playstation 4
Type controller Extra paddels voor Dualshock 4 controller
Programmeerbare knoppen
PS4 Dualshock 4 Back Button Attachment kopen
Actuele prijs: € 35,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Ze zijn er eindelijk. De officiële paddles van Sony voor de Playstation 4 controller. Deze nieuwe accessoire voor je DualShock 4-controller gaat het verschil maken van leuk gamen naar gamen als een pro. De alternatieven voor een controller met paddles zijn er wel maar of ze zijn duur of ze gaan te snel kapot. Deze Sony accessoire verhoogt je gameplay aanzienlijk. Je vingers die achter je controller normaal niets aan het doen zijn, kunnen nu ingezet worden om mee te helpen in je gameplay. We hebben het getest en ook met kleinere handen van kids zijn de paddles goed te bedienen.

Responsieve Back-knoppen en handig OLED-scherm: de twee extra back-knoppen (paddles) zijn eenvoudig in te stellen. Elke knop op je controller kan je toewijzen aan één van de paddles. Je kan je selectie opslaan in één van de drie profielen zodat je eenvoudig kan wisselen tussen een potje Fifa, Call of Duty of Fortnite. Ontwikkeld door PlayStation zelf en het product is getest en goedgekeurd voor al je favoriete PlayStation 4- en PlayStation VR-titels en is gebouwd met de ergonomie van de DualShock 4 in gedachten.

PS4 DUALSHOCK 4 BACK BUTTON ATTACHMENT

  • Platform: Playstation 4

PS4 Dualshock 4 Back Button Attachment - Afbeelding 1PS4 Dualshock 4 Back Button Attachment - Afbeelding 2PS4 Dualshock 4 Back Button Attachment - Afbeelding 3PS4 Dualshock 4 Back Button Attachment - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de PS4 Dualshock 4 Back Button Attachment of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze controller producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je controllers of staat jouw controller keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze controller keuzehulp.

Wil je graag de PS4 Dualshock 4 Back Button Attachment kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Sony voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code. Dit Sony product heeft de volgende EAN-code 0711719998006. Een EAN-code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen controllers en wordt maar één keer uitgegeven.

TOP PRODUCT AWARD

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de PS4 Dualshock 4 Back Button Attachment het predicaat "Top Product" gegeven.

Geschikt voor platform

Het is belangrijk dat een controller werkt met het platform waarvoor je de controller wil gebruiken. Niet alle Sony controllers werken met ieder platform. De PS4 Dualshock 4 Back Button Attachment is dus alleen geschikt voor de playstation 4. Hou hier rekening mee als je een controller zoekt specifiek voor PlayStation, Nintendo Switch, Xbox of PC.

Populaire video voor artikel: PS4 Dualshock 4 Back Button Attachment

Logo Bol.com
Bol.com aanbieding: vandaag 02:50 uur
Logo Nedgame
Nedgame aanbieding: vandaag 04:17 uur
Logo Alternate
Alternate onbekende voorraad: aanbieding vandaag 03:50 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen