728x90: Bol Ad

Samsung Neo QLED 4K QE65QN95B 65 inch

Laagste prijs gevonden vandaag 07:08 uur voor € 1.791,- bij Bol.com.

€ 1.791,-

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 07:08 uur

€ 1.791,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.791,-

Overweeg je de Samsung Neo QLED 4K QE65QN95B 65 inch te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 1.791,- bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.791,-

Specificaties Samsung Neo QLED 4K QE65QN95B 65 inch

Algemeen

EAN code 8806094076868
Fabrikantcode (sku) QE65QN95BATXXN
Introductiejaar 2022
Introductiemaand April

Gebruik & functies

Wifi
Wifi standaarden Wi-Fi 5 (802.11ac)
Bedraad internet (Ethernet)
Bluetooth
Bluetooth versie 5.2
Verversingssnelheid ( Hz )100
HDMI-aansluiting 4

Fysieke kenmerken

Breedte 144,7
Hoogte 83
Diepte 1,74
Gewicht 4,2
Kleur Zilver
Resolutie (pixels)3840 x 2160

Algemeen

Beeldformaat (diagonaal)65
Scherpte 4K Ultra HD
Audio vermogen (Watt)70
Smart TV
Dolby Atmos ondersteuning
Schermtype Neo QLED

Product functies

HDR ondersteuning
Type HDR Hybrid Log-Gamma (HLG), Quantum HDR 2000, High Dynamic Range 10+ (HDR10 Plus)
Samsung Neo QLED 4K QE65QN95B 65 inch kopen
Actuele prijs: € 1.791,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

65 inch - Geniet van de meest geavanceerde 4K-ervaring tot nu toe met de Samsung QE65QN95B. Deze tv heeft een schermdiagonaal van 65 inch (165 centimeter) en combineert Neo QLED met Quantum Mini LEDs voor haarscherpe details, kleurrijke beelden en zeer nauwkeurige lichtbediening.

Infinity One Design
Doe geen concessies aan elegantie voor een meeslepende kijkervaring. Dit prachtige Infinity One Design heeft een uitzonderlijk slank profiel.

Neural Quantum Processor 4K
De geavanceerde, multi-intelligente processor van Neo QLED levert een schitterende 4K-kijkervaring. In plaats van één neuraal netwerk om visuele data te analyseren, gebruikt deze Neo Quantum Processor 4K data van 20 neurale netwerken om ieder visueel detail te verbeteren.

Samsung Neo QLED 4K QE65QN95B 65 inch - Afbeelding 1Samsung Neo QLED 4K QE65QN95B 65 inch - Afbeelding 2Samsung Neo QLED 4K QE65QN95B 65 inch - Afbeelding 3Samsung Neo QLED 4K QE65QN95B 65 inch - Afbeelding 4
Dolby Atmos
Dankzij de nieuwe top channel speakers van Samsung is de Dolby Atmos-ervaring nog intenser, zodat je bij het kijken van een serie of tijdens het gamen volledig opgaat in de actie met multidimensionaal geluid.

Quantum HDR 32x
Iedere nuance en elk detail wordt tot leven gewekt met rijke, levensechte kleuren en een nog dieper contrast. De Dynamic Tone Mapping van HDR10+ verschuift kleur en contrast per scène. Zo zie je zelfs de kleinste details.

Anti Reflection
Geen last van de zon of reflecties van een lamp tijdens een spannende film, met de alom geprezen Anti Reflection. Het maakt niet uit waar je zit: je wordt niet afgeleid door weerkaatsend licht.

EyeComfort Mode
Samsungs EyeComfort Mode laadt vooraf de tijden van zonsondergang en zonsopgang en past hierop de helderheid en kleuren automatisch aan de lichtsterkte aan. Op die manier hieven je ogen zich minder in te spannen wanneer je televisie kijkt en dus kun je makkelijker ontspannen en uitrusten.

Samsung Neo QLED 4K QE65QN95B 65 inch - Afbeelding 5Samsung Neo QLED 4K QE65QN95B 65 inch - Afbeelding 6Samsung Neo QLED 4K QE65QN95B 65 inch - Afbeelding 7
Real Depth Enhancer
Het menselijk oog neemt diepte waar door het vergroten van het contrast tussen voor- en achtergrond. Real Depth Enhancer doet exact hetzelfde. Wanneer je bijvoorbeeld naar een natuurfilm kijkt, komen de rimpels van een olifant extra scherp in beeld en blijft de achtergrond hetzelfde. Net alsof je oog in oog met de olifant zou staan.

Motion Xcelerator Turbo Pro
Motion Xcelerator Turbo Pro met een 4K 144Hz geeft de allerbeste prestaties met ongekend scherpe visuals en hoge snelheden.

FreeSync Premium Pro
Met de Certified AMD FreeSync Premium Pro core technologie, profiteer je van minder schokken en vertragingen op het scherm. Ook heb je met de combinatie van soepel gamen met de allerbeste prestaties, visuals met een uitzonderlijk hoge dynamische range en een lage latentie de perfecte omstandigheden om te winnen.

Q-Symphony
Omring jezelf met geluid van de televisie en soundbar in perfecte harmonie. Dankzij Q-Symphony kunnen de tv- en soundbarspeakers tegelijkertijd worden gebruikt voor een beter surroundeffect zonder de tv-speakers te hoeven dempen.

Object Tracking Sound+
De ingebouwde speakers zorgen voor een levendig, realistisch 3D-geluid en geven je het gevoel dat je omringd wordt door de actie.

Smart Hub
In de nieuwe Samsung Smart Hub is de navigeerfunctie geoptimaliseerd: je favoriete content heb je nu nog sneller gevonden en zo kun je langer genieten van films en veel meer.

SmartThings
Via SmartThings maak je naadloos verbinding met al je slimme apparaten in huis en kun je alles bedienen met je afstandsbediening of via spraakbesturing terwijl je tv kijkt.

Video Call Application
Met Google Duo kun je gezellig bijpraten met vrienden en familie op het grote scherm. Met de Samsung SlimFit Cam of de camera van je smartphone is videobellen makkelijker dan ooit.

Samsung TV Plus
Geniet van gratis live streaming-content op je televisie met Samsung TV Plus. Je hebt keuze uit diverse kanalen met actuele content: er is voor ieder wat wils.

Multi View
Kijk wat er op televisie is en houd tegelijkertijd je mobiel in de gaten op hetzelfde scherm. Of het nu live sportuitslagen zijn of video-instructies voor games: verbind je mobiel om naar meerdere schermen tegelijk te kijken.

SAMSUNG NEO QLED 4K QE65QN95B 65 INCH

  • Introductiejaar: 2022
  • Verversingssnelheid: 100 Hz
  • Scherpte: 4K Ultra HD
  • Type HDR: Hybrid Log-Gamma (HLG), Quantum HDR 2000, High Dynamic Range 10+ (HDR10 Plus)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Samsung Neo QLED 4K QE65QN95B 65 inch of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze tv producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je televisies of staat jouw tv keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze tv keuzehulp.

Wil je graag de Neo QLED 4K QE65QN95B 65 inch kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Samsung voor je hebt. Twijfel je of dit televisies product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit Samsung product heeft de volgende EAN-code 8806094076868.

Smart Televisie

Wil je apps zoals YouTube of Netflix op je tv gebruiken? Kies dan voor een Smart tv. Deze Samsung Neo QLED 4K QE65QN95B 65 inch is een Smart-tv. Dit houdt in dat je hem eenvoudig kunt verbinden met het internet en zo verschillende apps kunt downloaden zoals bijvoorbeeld Netflix, Youtube of Spotify. Bij veel modellen kun je ook je mobiel verbinden met je Smart tv en zo de inhoud hiervan streamen op je tv. Met al deze smart functies maak je jouw Samsung televisie het centrale middelpunt in je huis.

Dolby Atmos

Met deze geluidstechniek wordt tv kijken met jouw Samsung televisie nog leuker. Het geluid is zeer realistisch en komt van meerdere kanten, zelfs van boven. Veel televisies ondersteunen Dolby Atmos, maar het is beter om het combineren met een Samsung soundbar of speakerset die Dolby Atmos ondersteund. De Samsung Neo QLED 4K QE65QN95B 65 inch beschikt over Dolby Atmos ondersteuning. Als je ervaren hebt hoe het is om een film te kijken met Dolby Atmos dan wil je niet anders meer.

Populaire video voor artikel: Samsung Neo QLED 4K QE65QN95B 65 inch

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 07:08 uur

€ 1.791,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen