728x90: Bol Ad

Gotham Knights PS5

Laagste prijs gevonden vandaag 01:34 uur voor € 17,99 bij Bol.com.

€ 17,99 € 69,99

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 01:34 uur

€ 17,99

bekijk

Logo Nedgame

Nedgame aanbieding: vandaag 05:03 uur

€ 18,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 17,99

Overweeg je de Gotham Knights PS5 te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 17,99 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 17,99

Specificaties Gotham Knights PS5

Algemeen

EAN code 5051888259351
Introductiejaar 2022

Product details

Platform Ps5
Genre Actie en Avontuur
Online co-op ( personen )4
Online multiplayer ( personen )
Gesproken taal Engels
PEGI ( leeftijd )16+
Gotham Knights PS5 kopen
Actuele prijs: € 17,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Gotham Knights voor de Playstation 5 is de nieuwste actie RPG waarin je in de huid stapt van de Batman Family - Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin - om Gotham City te beschermen tegen de criminele onderwereld. Met een open-wereld actie RPG die zich afspeelt in de meest dynamische en interactieve Gotham City ooit, kun je patrouilleren alleen of met vrienden door de vijf wijken van Gotham en overal waar je criminele activiteiten tegenkomt. Met innovatieve gameplay, intense actiegevechten en een gevarieerde verhaallijn die verschillende mysteries verbindt, biedt Gotham Knights PS5 gamers een epische avontuur vol spanning. Het prachtig ontworpen spel is gemaakt met hoogwaardige technologie en geavanceerde graphics die je voortdurend laten genieten van het spectaculaire landschap. De game is uitgerust met veel handige functies zoals customizatie, coöperatieve modi en meerdere personages die elk hun eigen vechtstijlen hebben. Dankzij zijn krachtige hardware biedt deze console uitzonderlijk hoge kwaliteit gameplay met unieke details. Het populaire model biedt gamers een optimale ervaring; hij is gemakkelijk te bedienen en geeft toegang tot tal van entertainmentmogelijkheden. Verken nu jouw nalatenschap als Dark Knight in Gotham Knights PS5; beleef intense actiegevechten met indrukwekkende graphics, verbeter je vechttechnieken dankzij coöperatieve opties. Ervaar extreme prestaties dankzij topkwaliteit hardware terwijl je geniet van epische avonturen vol spanning; ontmoet legendarische schurken in intense confrontaties tussen goed en kwaad in een gloednieuwe RPG boordevol actie!

GOTHAM KNIGHTS PS5

  • Introductiejaar: 2022
  • Platform: Ps5
  • Genre: Actie en Avontuur
  • Online co-op: 4 personen
  • Online multiplayer: Ja
  • Gesproken taal: Engels
  • PEGI: 16+ leeftijd

Kom je er niet uit bij het kopen van de Gotham Knights PS5 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze game producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je games of staat jouw game keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze game keuzehulp.

Wil je graag de Gotham Knights PS5 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Games voor je hebt. Twijfel je of dit games product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit Games product heeft de volgende EAN-code 5051888259351.

Geschikt voor platform

Bij computerspellen is het belangrijk dat je wel het juiste platform (merk en type) kiest waar je ze op wilt spelen. De Gotham Knights PS5 kan je dus alleen spelen op een ps5 platform.

Game Genre

Games worden onderverdeeld op basis van genre, net als een film. Er zijn ontzettend veel genres. Denk hierbij bijvoorbeeld aan horror, shooter, flight simulator en sport games. Gotham Knights PS5 valt onder het genre actie en avontuur. Maar niet elke game valt onder één duidelijk genre of type.

Populaire video voor artikel: Gotham Knights PS5

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 01:34 uur

€ 17,99

bekijk

Logo Nedgame

Nedgame aanbieding: vandaag 05:03 uur

€ 18,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen