728x90: Bol Ad

Sony Bravia OLED 4K XR-65A83K (2022) 65 inch

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Sony Bravia OLED 4K XR-65A83K (2022) 65 inch ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke televisies vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Sony Bravia OLED 4K XR-65A83K (2022) 65 inch

Algemeen

EAN code 4548736138285
Fabrikantcode (sku) XR65A83KAEP
Merk Sony
Introductiejaar 2022
Introductiemaand Juni

Gebruik & functies

Wifi
Wifi standaarden Wi-Fi 5 (802.11ac)
Bedraad internet (Ethernet)
Bluetooth
Verversingssnelheid ( Hz )100
HDMI-aansluiting 4

Fysieke kenmerken

Breedte 144.8
Hoogte 83.6
Diepte 5.3
Gewicht 33
Kleur Zwart
Resolutie (pixels)3840 x 2160
Aantal speakers 5

Algemeen

Beeldformaat (diagonaal)65 inch
Smart TV
Dolby Atmos ondersteuning
Schermtype OLED

Product functies

Local dimming
HDR ondersteuning
Type HDR Dolby Vision, HDR10, Hybrid Log-Gamma (HLG)
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Formaat 65 inch - De Sony Bravia OLED XR-65A83K tv is ideaal als je groot filmliefhebber bent. De 4K Ultra HD-tv biedt diepe contrasten en een realistisch geluid dat direct uit het scherm komt. De OLED techniek uit zich in uitzonderlijke kleuren, diepe zwarttinten, levensechte dieptes, duidelijke texturen en uiteraard uitstekende kijkhoeken zodat je televisie kunt kijken, waar je ook zit. Het randloze design van deze 65 inch (164 cm) tv biedt je een eindeloze kijkervaring. Natuurlijk heb je met deze Google TV toegang tot al je favoriete streamingsdiensten.

Krachtige processor
De XR-processor is krachtig. Tijdens het kijken en luisteren past de processor met behulp van algoritmes het beeld en geluid aan op de content. Door het nieuwe OLED-paneel te combineren met de XR OLED Contrast Pro-technologie geeft deze een zeer indrukwekkende kleurenhelderheid die niet te vergelijken is met conventionele OLED Tv's.

Helder geluid
Met Acoustic Surface Audio+ wordt het scherm van deze Sony televisie de luidspreker. Een combinatie van grote actuatoren en linker- en rechtersubwoofers zorgen voor een meeslepend en helder geluid. Alles wat je ziet komt overheen met het geluid wat jij hoort, zo lijkt het net alsof je midden in de scène zit terwijl je gewoon thuis op de bank zit.

Sony Bravia OLED 4K XR-65A83K (2022) 65 inch - Afbeelding 1Sony Bravia OLED 4K XR-65A83K (2022) 65 inch - Afbeelding 2Sony Bravia OLED 4K XR-65A83K (2022) 65 inch - Afbeelding 3Sony Bravia OLED 4K XR-65A83K (2022) 65 inch - Afbeelding 4
Slank design met 3-wegstandaard
Zoals je van Sony verwacht, is ook deze XR-65A83K slank van stuk. Door de uiterst smalle randen worden je ogen direct naar het beeld getrokken. Het fijne aan dit design is de 3-wegstandaard, het biedt je de ultieme vrijheid wat betreft de plaatsing van de televisie. Kies uit de standaard-, smalle- of soundbarstand. Met de Living Decor functie zorg je ervoor dat het beeld opgaat in de omgeving waarin je hem neerzet, dit kan door schermillustraties, persoonlijke foto's, screensavers en door het tonen van een klokfunctie.

Google TV
Met de Google TV heb je toegang tot al je favoriete streamingdiensten. Veel keuze uit films en series van je favoriete streamingdiensten, allemaal vanaf één plek, gesorteerd op onderwerp en genre op basis van je eigen interesses. Om spraakbesturing in te schakelen, gebruik je de knop op de slimme afstandsbediening. Op die manier vind je binnen no time de serie waar je naar op zoek bent. De tv is tevens uitgerust met Bluetooth, een ingebouwde Chromecast en Apple Airplay.

Netflixen in studiokwaliteit
Dat de Sony Bravia TV je alle gemakken wat betreft serie en films biedt, is geen geheim. Dankzij de Netflix Adaptive Calibrated Mode wordt een avondje Netflixen wordt nog leuker. Deze functie laat een serie of film precies zien zoals de maker het bedoelt heeft; de kwaliteit wordt verbeterd naar studiokwaliteit.

Zeer geschikt voor elke gamer
Deze televisie is ideaal voor de PlayStation 5 en andere gamers in het algemeen. Door de Variable Refresh Rate (VRR) en Auto Low Latency in HDMI 2.1 kun je op elk moment genieten van een ultra-responsive en vloeiende gameplay.

Verbeterde kijkervaring
Bij het kijken naar een voetbalwedstrijd heb je waarschijnlijk andere eisen dan tijdens het gamen. Dankzij de Auto Genre Picture Mode maakt het niet uit wat je kijkt of doet. De tv stemt de instellingen af op de soort inhoud. Zo hoef je niet steeds de instellingen te veranderen, dit wordt automatisch gedaan.

Sony Bravia OLED 4K XR-65A83K (2022) 65 inch - Afbeelding 5Sony Bravia OLED 4K XR-65A83K (2022) 65 inch - Afbeelding 6Sony Bravia OLED 4K XR-65A83K (2022) 65 inch - Afbeelding 7
Aangepast naar de omgeving
Dankzij de Ambient Optimization functie maakt het niet uit in wat voor omgeving jij je bevindt. De tv past zich automatisch aan naar een optimale geluid- en beeldopstelling. Tevens wordt bij veel licht de helderheid van het scherm hoger dan wanneer het donkerder is in de kamer.

Bravia Core
Bij deze tv wordt de exclusieve streamingdienst van Sony Bravia standaard meegeleverd. Via deze dienst bekijk je entertainment in de hoogste streamingkwaliteit, tot wel 80 Mbps. Dit kun je vergelijken met 4K UHD Blu-Ray. Je kunt 24 maanden lang onbeperkt films streamen en je krijgt ook tien credits om de nieuwste Sony Pictures releases te kijken.

SONY BRAVIA OLED 4K XR-65A83K (2022) 65 INCH

  • Introductiejaar: 2022
  • Verversingssnelheid: 100 Hz
  • Type HDR: Dolby Vision, HDR10, Hybrid Log-Gamma (HLG)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Sony Bravia OLED 4K XR-65A83K (2022) 65 inch of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze tv producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je televisies of staat jouw tv keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze tv keuzehulp.

Wil je graag de Bravia OLED 4K XR-65A83K (2022) 65 inch kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Sony voor je hebt. Twijfel je of dit televisies product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit Sony product heeft de volgende EAN-code 4548736138285.

Smart Televisie

Wil je apps zoals YouTube of Netflix op je tv gebruiken? Kies dan voor een Smart tv. Deze Sony Bravia OLED 4K XR-65A83K (2022) 65 inch is een Smart-tv. Dit houdt in dat je hem eenvoudig kunt verbinden met het internet en zo verschillende apps kunt downloaden zoals bijvoorbeeld Netflix, Youtube of Spotify. Bij veel modellen kun je ook je mobiel verbinden met je Smart tv en zo de inhoud hiervan streamen op je tv. Met al deze smart functies maak je jouw Sony televisie het centrale middelpunt in je huis.

Dolby Atmos

Met deze geluidstechniek wordt tv kijken met jouw Sony televisie nog leuker. Het geluid is zeer realistisch en komt van meerdere kanten, zelfs van boven. Veel televisies ondersteunen Dolby Atmos, maar het is beter om het combineren met een Sony soundbar of speakerset die Dolby Atmos ondersteund. De Sony Bravia OLED 4K XR-65A83K (2022) 65 inch beschikt over Dolby Atmos ondersteuning. Als je ervaren hebt hoe het is om een film te kijken met Dolby Atmos dan wil je niet anders meer.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen