728x90: Wehkamp Ad

Sony HT-ZF9

De beste deal van vandaag

HelloTV (PlatteTV)

529,-

Op voorraad

Sony HT-ZF9 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, beleef films en muziek alsof je er zelf bij bent met de 3.1-kanaals Sony HT-ZF9 soundbar. Sony’s Vertical

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Binnen 3 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 529,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 529,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Sony HT-ZF9

Algemeen

EAN code 4548736066755
Fabrikantcode (sku) HT-ZF9
Merk Sony
Release datum 2018
Top Product

Gebruik & functies

Compatibel smartphones

Fysieke kenmerken

Breedte 100
Hoogte 6,4
Diepte 9,8
Gewicht 3,1
Kleur Zwart

Product details

Aantal speakers 1 speaker + sub
Losse subwoofer
Achterspeakers
Kwaliteitsklasse Topklasse

Eigenschappen

Aantal audio kanalen 3
Geluidsweergave Stereo, Surround
Hi-res audio
DTS
Surround sound Virtual surround sound
Surround kwalificatie Dolby Atmos, Dolby Digital, Dolby TrueHD, DTS, DTS-HD Master
HDMI ARC Sound
HDMI
Multiroom
Speelt van netwerk
UPnP AV-ondersteuning
DLNA
Spotify Connect
AirPlay
Bediening via app
Bediening Windows app
Bediening Android app
Bediening Apple app
Montage mogelijk
Sony HT-ZF9 kopen
Actuele prijs: € 529,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Sony HT-ZF9 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Sony voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code. De Sony HT-ZF9 heeft de volgende EAN-code 4548736066755. Een EAN-code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen soundbars en wordt maar één keer uitgegeven.

Een soundbars fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke soundbar-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Sony HT-ZF9 van Sony is ht-zf9. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Sony HT-ZF9 - Afbeelding 1Sony HT-ZF9 - Afbeelding 2Sony HT-ZF9 - Afbeelding 3Sony HT-ZF9 - Afbeelding 4
De Sony HT-ZF9 is van het merk Sony en is een populair merk binnen de productgroep soundbars. Het loont om de Sony soundbars bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

De Sony HT-ZF9 is sinds 2018 te koop. Het is goed om te weten dat ook de wat oudere soundbar producten nog steeds actueel en populair kunnen zijn. Dit komt omdat sommige merken van soundbars hun bestaande producten minder vaak vernieuwen. De uitgiftedatum van 2018 zegt dus niet heel veel over de HT-ZF9.

TOP PRODUCT AWARD

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Sony HT-ZF9 het predicaat "Top Product" gegeven.

Je kunt de Sony HT-ZF9 eenvoudig bedienen via een app op je smartphone.

Sony HT-ZF9 - Afbeelding 5Sony HT-ZF9 - Afbeelding 6Sony HT-ZF9 - Afbeelding 7
Het gewicht van een product kan belangrijk zijn en kan in sommige gevallen de prijs en de prestatie van de soundbar beïnvloeden. De Sony HT-ZF9 van Sony heeft een gewicht van 3,1 en ligt dicht bij het gemiddelde soundbar gewicht.

Uit hoeveel algehele speakers bestaat deze set. Daarmee bedoelen we niet hoeveel speakers in het apparaat verwerkt zitten. De Sony soundbar bestaat uit 2 of meer luidsprekers die het geluid weergeven. De luidsprekers worden zo aangestuurd dat het effect van losse voor-, midden- en achterspeakers wordt nagebootst. De Sony HT-ZF9 is voorzien van 1 speaker + sub unit. Vaak is het zo dat hoe groter de soundbar des te breder het geluidsveld en des te meer kleine speakers erin verwerkt zitten.

Met deze Sony HT-ZF9 kun je genieten van een geweldige geluidskwaliteit doordat deze soundbar beschikt over een subwoofer. Geluidseffecten komen veel beter naar voren en de subwoofer zorgt ook voor een surround sound. Vooral de lage tonen, zoals geluidseffecten bij actiefilms, zijn veel intenser. Een losse subwoofer kun je bedraad of draadloos via Bluetooth of wifi met de HT-ZF9 soundbar verbinden. Je sluit de subwoofer altijd bedraad op het netstroom aan. Wil je diepe bastonen voor je muziek, series, films en games, dan is een soundbar met een aparte subwoofer zoals bij deze HT-ZF9 zeker aan te raden.

Een belangrijke eigenschap van je Sony soundbar is de hoeveelheid audiokanalen die hij kan afspelen. Omdat elk kanaal een eigen audiosignaal heeft, heeft deze eigenschap invloed op de ruimtelijkheid van het geluid. Hoe meer speakerkanalen en speakers om het geluid hiervan af te spelen, hoe beter en realistischer je de richting van het geluid zult ervaren. De Sony HT-ZF9 beschikt over 3 audiokanalen.

Sony HT-ZF9 - Afbeelding 8Sony HT-ZF9 - Afbeelding 9Sony HT-ZF9 - Afbeelding 10Sony HT-ZF9 - Afbeelding 11
De Sony HT-ZF9 beschikt over DTS. Dit staat voor Digital Theatre System. Kort gezegd een digitaal systeem voor surround sound. Speciaal hieraan is dat DTS een multidimensionaal geluid wil creëren waarbij het geluid uit verschillende richtingen naar je toekomt. DTS gaat net een stapje verder dan een gewone surround. Met dit systeem geeft je Sony soundbar een meer realistisch geluid dat je volledig omgeeft en niet zomaar van een welbepaalde speaker komt. Je hebt geen extra luidsprekers nodig voor DTS, maar je kunt ze wel aanschaffen. Op die manier krijg je een een nog groter 3D-effect.

Surround Geluid

Veel Sony soundbars hebben een zogenaamd virtual surround geluid. Deze soundbars sturen het geluid op een inventieve wijze jouw kamer in. Hierdoor klinkt het alsof het geluid van ergens anders in de kamer komt. Virutal surround sound is geen echt surround-geluid en het klinkt toch iets minder intens en realistisch als een true surround opstelling. Omdat hierbij het geluid op verschillende plekken in je kamer klinkt, lijkt het alsof je midden in je film zit. De Sony HT-ZF9 is voorzien van virtual surround sound. Voor true surround sound heb je extra losse speakers nodig.

Deze Sony soundbar beschikt over een HDMI ARC aansluiting , hierdoor heb je maar 1 kabel nodig om beeld en geluid door te sturen: de HDMI ARC kabel. Hiermee kun je de Sony HT-ZF9 op de televisie aansluiten. Een voordeel hiervan is dat je geen losse optische kabel nodig hebt, waardoor je meer aansluitingen overhoudt en je het geluid van je Sony soundbar kunt bedienen met de afstandsbediening van de tv. Je televisie moet wel over een HDMI ARC ingang beschikken.

Multiroom

Als je kiest voor een Sony soundbar die beschikt over multiroom dan bedien je jouw soundbar en andere speakers in je huis vanuit 1 app, ook wanneer deze in verschillende ruimtes staan. Deze Sony HT-ZF9 beschikt over multiroom en zo kun je dus door heel je huis speakers plaatsen en hier je muziek op afspelen.

Beleef films en muziek alsof je er zelf bij bent met de 3.1-kanaals Sony HT-ZF9 soundbar. Sony’s Vertical Surround Engine surround-technologie laat je genieten van bioscoopgeluid. Daarmee creëer je je eigen bioscoop thuis.

Voordelen:

  • 400 watt uitgangsvermogen
  • Uit te breiden naar 7.1.2-kanaals
  • Draadloze subwoofer
  • Wifi en bluetooth (4.2) om draadloos muziek te streamen.

Wat maakt de Sony HT-ZF9 soundbar uniek?
De meeslepende geluidssensatie van de 3.1-kanaals Sony HT-ZF9 soundbar met Dolby Atmos/DTS:X maakt elke filmervaring superrealistisch. Je voelt en hoort de actie om je heen, omdat het geluid zich tot achter je verplaatst. Net alsof je in een bioscoop zit. Geniet bij alles waar je naar kijkt in maximaal 7.1.2-kanaals surround sound met slecht één klik op een knop op de afstandsbediening.

Overal in huis geluid
Gebruik de Sony Music Center App om via wifi meerdere Sony SA-Z9R-speakers aan te sluiten, zodat je muziek in meerdere kamers tegelijk kunt streamen. Stream muziek, online radio en podcasts vanaf uw smartphone, tablet of laptop naar de soundbar. Tik gewoon op de Cast-knop. Of speel je favoriete albums af via een USB-verbinding of stream ze draadloos via bluetooth.

dit is een testje voor Paul

SONY HT-ZF9

  • Kleur: Zwart
  • Losse subwoofer: Ja
  • Aantal audio kanalen: 3
  • Hi-res audio: Nee
  • Surround sound: Virtual surround sound

Kom je er niet uit bij het kopen van de Sony HT-ZF9 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze soundbar producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je soundbars of staat jouw soundbar keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze soundbar keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Sony HT-ZF9

De TV-winkel van NL
HelloTV (PlatteTV) aanbieding: vandaag 23:03 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen