728x90: Bol Ad

Apple Watch Ultra 4G 49mm Titanium Orange Alpine Band M

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Apple Watch Ultra 4G 49mm Titanium Orange Alpine Band M ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke smartwatches vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Review Apple Watch Ultra 4G 49mm Titanium Orange Alpine Band M

8.8

Functies
Scherm
Actieknop
Batterijduur
Draagcomfort
Bouwkwaliteit
Interface

Accuduur
Duikfunctie beperkt
Geen backtrack navigatiefunctie
Geen herstel- en stressdata

Experts

6 bedrijven die een review hebben geschreven over de Apple Watch Ultra 4G 49mm Titanium Orange - Alpine Band M geven in totaal een 8.8 als gemiddeld cijfer.

Score (8.8/10 - 6 expert)

Bekijk de review

Specificaties Apple Watch Ultra 4G 49mm Titanium Orange Alpine Band M

Algemeen

EAN code 194253423652
Fabrikantcode (sku) MQFL3NF/A
Merk Apple
Release datum 2022
Introductiejaar 2022
Introductiemaand September

Gebruik & functies

Wifi
Bluetooth
Bluetooth versie 5.3
Opslagcapaciteit 32
Internetverbinding opties 4G en wifi
Totale opslagcapaciteit (GB)32
Ingebouwde microfoon

Fysieke kenmerken

Breedte 44
Hoogte 49
Diepte 14,4
Gewicht 61,3
Resolutie (pixels)410 x 502
Maximale accu/batterijduur 60 uren
Accu/batterij technologie Lithium-Ion (Li-Ion)
Waterbestendig
Waterdicht tot (meter) (meter)100
Draadloos opladen
IP-certificering IP6X

Product details

Kleur horlogekast Zilver
Materiaal horlogekast Titanium
Vorm horlogekast Rechthoek
Breedte horlogekast (mm)44
Aanbevolen voor polsomtrek (centimeter)14,5 - 19
Bediening via knoppen op apparaat
Schokbestendig
Minimale polsomtrek (centimeter)14,5
Maximale polsomtrek (centimeter)19
Kleur horlogeband Oranje
Verwisselbare horlogeband
Type glas Saffier
Schermdiagonaal wijzerplaat ( mm )49
Schermtype OLED
Touchscreen
Kleurenscherm
Data weergave Digitaal
Aanpasbare wijzerplaat
Besturingssysteem WatchOS
Compatibel met besturingssysteem IOS
Notificaties van smartphone
Toont smartphone berichten
Bellen via horloge mogelijk
Internetverbinding opties 4G en wifi
NFC
Contactloos betalen
Mobiele betaaldienst Apple Pay
ANT+
App installatie mogelijk
Meet afstand
Snelheidsmeter
Telt traptreden
Calorieteller
Hartslagmeting
Hartslagzones
Valdetectie
Slaapmonitor
Stressniveau monitoren
Pixeldichtheid (ppi)
Routes inladen mogelijk
Hoogtemeter
VO2 max meting
Beschikbare fitness workouts Crosstrainer, Gewichtenmachine, HIIT, Loopband, Pilates, Roeiapparaat, Rope workout, Stapmachine, Vechtsport, Yoga
Meet zwemafstand
Spraakbesturing
Muziekspeler
Soort horloge Smartwatch
Processormodel S8
Afmeting kast horloge (hxb) 49x44
Versnellingsmeter
Hartslagzones
Aanbevolen voor sport Bergsport, Fietsen, Fitness, Hardlopen, Multisport, Outdoor, Triathlon, Wandelen, Watersport, Wintersport, Zwemmen
Beschikbare fitness workouts Crosstrainer, Gewichtenmachine, HIIT, Loopband, Pilates, Roeiapparaat, Rope workout, Stapmachine, Vechtsport, Yoga
Aanbevolen voor type zwemmer Open water zwemmer, Prestatiegerichte zwemmer, Zwembad zwemmer
Meet zwemsnelheid
Meet zwemafstand
Hartslagmeting onder water
Dieptemeter
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De meest robuuste en veelzijdige Apple Watch ooit. Ontworpen voor echte avonturiers, outdoormensen en duursporters. Met een 49-mm kast van hoogwaardig titanium, eeb extra lange batterijduur, speciale apps die gebruik maken van de geavanceerde sensoren en een nieuwe instelbare actieknop.

Klaar voor avontuur
Nauw­keurige dual-frequency gps en een batterijduur tot 36 uur. De vrijheid van een mobiele netwerkverbinding en drie verschillende bandjes voor fanatieke sporters en avonturiers.

Ziet er sterk uit. En is dat ook
Om het ultieme sporthorloge te ontwikkelen waarmee je bijna alles mee kunt doen, is ieder onderdeel minutieus uitgedacht. Zo is er titanium gebruikt omdat het licht, robuust en roestbestendig tegelijk is. De nieuwe kast steekt iets boven het saffierglas uit, hierdoor is het glas beschermd tegen een klap van opzij. De Digital Crown en de knop aan de zijkant is groter gemaakt. Zo is de bediening makkelijker, zelfs als je handschoenen aan hebt.

  • 49mm kast van titanium
  • Waterbestendig tot 100 m diep
  • Conform militaire norm MIL?STD 810H
  • Stofbestendig conform IP6X

Apple Watch Ultra 4G 49mm Titanium Orange Alpine Band M - Afbeelding 1Apple Watch Ultra 4G 49mm Titanium Orange Alpine Band M - Afbeelding 2Apple Watch Ultra 4G 49mm Titanium Orange Alpine Band M - Afbeelding 3Apple Watch Ultra 4G 49mm Titanium Orange Alpine Band M - Afbeelding 4
Wegwijzer met Nachtmodus
De wijzerplaat Wegwijzer is speciaal ontworpen voor Apple Watch Ultra. Hiermee wissel je snel tussen een klok en een kompas. Ook heb je nog eens ruimte voor acht functies. Wanneer het donker wordt, draai je aan de Digital Crown om zo de Nachtmodus te activeren en licht de wijzerplaat helderrood op.

Klaar voor actie
Met de nieuwe actieknop heb je direct toegang tot heel veel verschillende functies. Stel hem in zoals je wil zodat hij bijvoorbeeld je workout begint, je locatie met een routepunt markeert of een duiksessie start. Je watch is altijd klaar om te gaan. Net als jij.

Energie voor dagen
Je hoeft je geen zorgen te maken over een lege batterij. Of je nu volop aan het hiken bent, de laatste meters van een triatlon aflegt, of naar een koraalrif duikt. Met een langere batterijduur dan ooit kun je verder gaan dan ooit. En hou je nog steeds batterij over.

  • Tot 36 uur bij normaal gebruik
  • Tot 60 uur met instellingen voor energie­besparing

Lopen, rennen, duiken. Voor alles is een bandje
Het ontwerpen van het ultieme sporthorloge dat past bij verschillende typen sporters, vroeg om een unieke aanpak. Daarom zijn er speciale bandjes voor outdoor, duursport en watersport ontwikkeld. Ieder bandje is met net zoveel aandacht en precisie gemaakt als de smartwatch zelf.

Apple Watch Ultra 4G 49mm Titanium Orange Alpine Band M - Afbeelding 5Apple Watch Ultra 4G 49mm Titanium Orange Alpine Band M - Afbeelding 6Apple Watch Ultra 4G 49mm Titanium Orange Alpine Band M - Afbeelding 7
Je trainingsmaatje
Of het nou je eerste workout sinds tijden is, je aan het trainen bent voor de 10 kilometer, of je tanden gaat zetten in een ultramarathon: jij bent iemand die een fysieke uitdaging niet uit de weg gaat. Apple Watch Ultra is het trainingsmaatje die je zal helpen om je grenzen te verleggen.

GPS die nieuwe wegen inslaat
Goede gps is onmisbaar wanneer je je prestaties nauw­keurig wil bijhouden. Of je nu in de stad traint of in de natuur. Apple Watch Ultra heeft uiterst precieze dual-frequency gps die zelfs op de moeilijke plekken je locatie kan bepalen.

Erop. Erover. En opnieuw
Apple Watch Ultra is er speciaal voor gemaakt: extreme temperaturen, hoogtes en omstandigheden. Met deze onmisbare powertool kom je overal en ook weer veilig thuis.

Kompas-app
In de vrije natuur is een goed kompas onmisbaar. De Kompas-app is opnieuw ontworpen en beschikt nu over compleet nieuwe weergaven en functies. Zo vind je altijd je weg, gewoon vanaf je pols.

Actieknop
Met één druk op de actieknop zet je snel een routepunt op je locatie of start je meteen met backtrack in de Kompas-app. Zo kun je je weer richten op de weg die voor je ligt.

Je redder in nood
Wanneer je verdwaalt of een ongeluk krijgt en je hebt hulp nodig. Druk dan actieknop in en je activeert een sirene die tot op wel 180 meter hoorbaar is.

Ook onder water grensverleggend
Van jetskiën op een meer tot kitesurfen langs de kust. Je Apple Watch Ultra kan het aan. De nieuwe dieptemeter zorgt voor alle gegevens die je nodig hebt voor duiken of freediving tot op 40 meter diepte.

Een volledig uitgeruste duikcomputer
Met de app Oceanic+ voor Apple Watch Ultra heb je een serieuze duikcomputer om je pols. De app is ontworpen in samen­werking met de gerenommeerde onderwater­specialisten van Huish Outdoors. Oceanic+ is enorm makkelijk te bedienen en speciaal gemaakt voor recreatief duiken en freediving tot een diepte van 40 meter. Op die manier heb je alles bij de hand wat je als duiker nodig hebt.

Alles wat Apple Watch geweldig maakt
Met alle features die je nodig hebt om gezond, veilig en connected te blijven is deze grensverleggende smartwatch ook zeker geschikt om dagelijks te dragen.

APPLE WATCH ULTRA 4G 49MM TITANIUM ORANGE ALPINE BAND M

  • Introductiejaar: 2022
  • Opslagcapaciteit: 32
  • Kleur horlogekast: Zilver
  • Materiaal horlogekast: Titanium
  • Schermdiagonaal wijzerplaat: 49 mm
  • Schermtype: OLED

Kom je er niet uit bij het kopen van de Apple Watch Ultra 4G 49mm Titanium Orange Alpine Band M of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze smartwatch producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je smartwatches of staat jouw smartwatch keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze smartwatch keuzehulp.

Wil je graag de Watch Ultra 4G 49mm Titanium Orange Alpine Band M kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Apple voor je hebt. Twijfel je of dit smartwatches product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit Apple product heeft de volgende EAN-code 194253423652.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen