728x90: Bol Ad

Mario Strikers Battle League Football Switch

De beste deal van vandaag

Nedgame

64,99

48,-

Op voorraad

Mario Strikers Battle League Football Switch kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, platform Nintendo Switch - Mario Strikers Battle League Football is een

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 75,-
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Mario Strikers Battle League Football Switch aanbiedingen

All games
Nedgame aanbieding: vandaag 00:41 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 00:37 uur
De winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 21:04
Multimedia
Media Markt aanbieding: vandaag 00:37 uur
De plek voor boeken (en games)
BookSpot aanbieding: vandaag 00:37 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 48,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 48,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Mario Strikers Battle League Football Switch

Algemeen

EAN code 0045496429737
Fabrikantcode (sku) 1000977
Merk Nintendo
Release datum 2022

Product details

Online
Platform Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite
Genre Party, Sport
Taal menu Duits, Engels, Frans, Nederlands
Online co-op ( personen ) 4
Online multiplayer ( personen ) 8
PEGI ( leeftijd ) 7+

Product functies

VR ready
Format Cartridge
Mario Strikers Battle League Football Switch kopen
Actuele prijs: € 48,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Mario Strikers Battle League Football Switch kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Games voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code. De Mario Strikers Battle League Football Switch heeft de volgende EAN-code 0045496429737. Een EAN-code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen games en wordt maar één keer uitgegeven.

Een games fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke game-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Mario Strikers Battle League Football Switch van Games is 1000977. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Mario Strikers Battle League Football Switch - Afbeelding 1Mario Strikers Battle League Football Switch - Afbeelding 2Mario Strikers Battle League Football Switch - Afbeelding 3Mario Strikers Battle League Football Switch - Afbeelding 4
De Mario Strikers Battle League Football Switch is van het merk Games en is een populair merk binnen de productgroep games. Het loont om de Games games bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

De Mario Strikers Battle League Football Switch is sinds 2022 te koop. Het is goed om te weten dat ook de wat oudere game producten nog steeds actueel en populair kunnen zijn. Dit komt omdat sommige merken van games hun bestaande producten minder vaak vernieuwen. De uitgiftedatum van 2022 zegt dus niet heel veel over de Mario Strikers Battle League Football Switch.

Geschikt voor platform

Bij computerspellen is het belangrijk dat je wel het juiste platform (merk en type) kiest waar je ze op wilt spelen. De Mario Strikers Battle League Football Switch kan je dus alleen spelen op een nintendo switch, nintendo switch lite platform.

Game Genre

Het genre van Mario Strikers Battle League Football Switch geeft aan wat voor type game het betreft. Games worden onderverdeeld op basis van genre, net als een film. Er zijn ontzettend veel genres. Denk hierbij bijvoorbeeld aan horror, shooter, flight simulator en sport games. Mario Strikers Battle League Football Switch valt onder het genre party, sport. Maar niet elke game valt onder één duidelijk genre of type. Vaak worden verschillende soorten games door elkaar gehaald of vind je in een bepaalde game elementen van meerdere genres terug.

Online co-op

Mario Strikers Battle League Football Switch - Afbeelding 5Mario Strikers Battle League Football Switch - Afbeelding 6Mario Strikers Battle League Football Switch - Afbeelding 7
Online co-op is een spelmodus voor games waarin meerdere spelers samen missies kunnen spelen. Bij online co-op speel je samen op verschillende computers door die met elkaar te verbinden via een computernetwerk. Mario Strikers Battle League Football Switch kun je in deze modus met 4 spelers spelen.

Online multiplayer

Dit is het aantal personen met wie je Mario Strikers Battle League Football Switch tegelijkertijd over het internet kunt spelen. Het leuke hieraan is dat je met mensen van over de hele wereld kunt spelen. Mario Strikers Battle League Football Switch kun je in deze modus met 8 personen spelen.

PEGI Leeftijd

De PEGI (leeftijd) geeft aan hoe oud je minimaal moet zijn om een game te mogen spelen. Aan de hand van leeftijds- en inhoudspictogrammen op de hoezen van computerspellen geeft PEGI informatie aan ouders en opvoeders over mogelijke ongepaste elementen in computerspellen. Mario Strikers Battle League Football Switch mag gespeeld worden vanaf 7+.

Het format geeft aan op welk type schijf de game geschreven staat. Dit is meestal een CD, DVD, Blu-ray of cartridge. Deze game staat geschreven op een cartridge.

Mario Strikers Battle League Football Switch - Afbeelding 8Mario Strikers Battle League Football Switch - Afbeelding 9Mario Strikers Battle League Football Switch - Afbeelding 10Mario Strikers Battle League Football Switch - Afbeelding 11
Platform Nintendo Switch - Mario Strikers Battle League Football is een voetbalgame waarin twee teams van vijf er alles aan doen om te winnen. Alles is toegestaan om de bal in het doel te krijgen, bijvoorbeeld tackels, voorwerpen en speciale krachten. Naast het spelen van individuele wedstrijden, kun je ook deelnemen aan online toernooien met spelers over de hele wereld. Je kunt deze Nintendo game speel je met maximaal acht spelers tegelijk.

MARIO STRIKERS BATTLE LEAGUE FOOTBALL SWITCH

  • Online: Ja
  • Platform: Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite
  • Genre: Party, Sport
  • Online co-op: 4 personen
  • Online multiplayer: 8 personen
  • PEGI: 7+ leeftijd

Kom je er niet uit bij het kopen van de Mario Strikers Battle League Football Switch of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze game producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je games of staat jouw game keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze game keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Mario Strikers Battle League Football Switch

All games
Nedgame aanbieding: vandaag 00:41 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 00:37 uur
De winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 21:04
Multimedia
Media Markt aanbieding: vandaag 00:37 uur
De plek voor boeken (en games)
BookSpot aanbieding: vandaag 00:37 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen