728x90: Bol Ad

HTC VIVE Flow

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de HTC VIVE Flow ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke vr brillen vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties HTC VIVE Flow

Algemeen

EAN code 4718487719945
Fabrikantcode (sku) 99HASV003-00
Merk HTC
Release datum Oktober 2021

Gebruik & functies

Verversingssnelheid ( Hz )75
Opslagcapaciteit 64

Fysieke kenmerken

Resolutie breedte (pixels)3200
Resolutie hoogte (pixels)1600

Product details

Controller meegeleverd
Geschikt voor computers
Ingebouwd scherm
Ingebouwde speakers
Geschikt voor brildragers
Tracking Rotationeel
Tracking Positioneel
Tracking Room-scale
Tracking Six Degrees of Freedom
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De HTC Vive Flow is een meeslepende VR-bril voor het dagelijks leven, wellness en een mindful levensstijl. Woon een VR rock concert bij, kijk YouTube VR of creëer een meditatie omgeving onderweg. Verbindt de Flow met je Android telefoon via bluetooth of de meegeleverde usb C kabel. Deze VR bril weegt slechts 189 gram en is daarmee de lichtste VR bril tot nu toe. Je kunt de VR headset meenemen in de meegeleverde hoes en zo voorkomen dat hij beschadigt.

Zet hem op zoals een zonnebril, zo ziet het design van de headset er ook uit. Eenvoudig aan en uit: Het gepatenteerde ontwerp met twee scharnierpunten zorgt voor comfort en stabiliteit voor verschillende hoofdvormen en -maten. Het actieve koelsysteem voert de warmte weg van de oogzone en biedt ongekend comfort voor een VR-brill.

Met 1.600 x 1.600 pixels resolutie per oog van het lcd scherm, zie je alle details van de virtuele wereld. Het scherm ververst met een snelheid van 75 Hz, wat genoeg is voor een vloeiend beeld bij een snelle actiescène. Deze VR bril vertaalt jouw bewegingen via 2 camera's en 6 Degrees of Freedom tracking naar virtual reality. Zo heb je geen controllers nodig om deze bril te besturen. Microfoons met ruis- en echo-onderdrukking zorgen voor heldere en ongestoorde communicatie.

HTC VIVE Flow - Afbeelding 1HTC VIVE Flow - Afbeelding 2HTC VIVE Flow - Afbeelding 3HTC VIVE Flow - Afbeelding 4
HTC VIVE FLOW

  • Verversingssnelheid: 75 Hz
  • Opslagcapaciteit: 64
  • Controller meegeleverd: Nee
  • Geschikt voor computers: Nee
  • Geschikt voor brildragers: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de HTC VIVE Flow of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vr bril producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je vr brillen of staat jouw vr bril keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze vr bril keuzehulp.

Wil je graag de VIVE Flow kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van HTC voor je hebt. Twijfel je of dit vr brillen product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit HTC product heeft de volgende EAN-code 4718487719945.

HTC VIVE Flow - Afbeelding 5HTC VIVE Flow - Afbeelding 6HTC VIVE Flow - Afbeelding 7
Met deze HTC bril met een ingebouwd scherm ben je niet afhankelijk van de beeldkwaliteit van je mobiele telefoon. Dit zorgt voor een hogere beeldkwaliteit en een nog meer realistische virtual reality-ervaring. Zo krijg je met deze HTC VIVE Flow echt het idee dat je in de film of game zit en in controle bent. Ook heb je met deze HTC bril geen last van een smartphonebatterij die snel leeg gaat door zware VR apps en geniet je zo nog langer van je VR ervaring.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen