728x90: Bol Ad

HTC Vive Pro 2

Laagste prijs gevonden vandaag 17:31 uur voor € 774,90 bij Proshop.

€ 774,90 € 849,-

Logo Proshop

Proshop aanbieding: vandaag 17:31 uur

€ 774,90

bekijk

Logo Alternate

Alternate onbekende voorraad: aanbieding vandaag 19:34 uur

€ 849,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 774,90

Overweeg je de HTC Vive Pro 2 te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 774,90 bij Proshop, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 774,90

Specificaties HTC Vive Pro 2

Algemeen

EAN code 4718487719167
Fabrikantcode (sku) 99HASW004-00
Merk HTC
Release datum 2021

Gebruik & functies

Verversingssnelheid ( Hz )120

Fysieke kenmerken

Resolutie breedte (pixels)4896
Resolutie hoogte (pixels)2448

Product details

Controller meegeleverd
Geschikt voor computers
Ingebouwd scherm
Ingebouwde speakers
Geschikt voor brildragers
Tracking Rotationeel
Tracking Positioneel
Tracking Room-scale
Tracking Six Degrees of Freedom
HTC Vive Pro 2 kopen
Actuele prijs: € 774,90
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wanneer je de Vive headset opzet, word je meteen omringd door een virtuele wereld vol verrassingen! Met de HTC Vive Pro 2 tilt HTC VR gaming en de beleving van Virtual Reality naar een nieuw niveau. Je ervaart de beelden in 5K resolutie, waarmee in-game beelden 5 maal scherper tonen dan in full hd. Door de verversingssnelheid van 120Hz zien de snelste actiescènes er vloeiend uit. Daarbij zorgt het gezichtsveld van 120 graden ervoor dat je geen last hebt van dode hoeken. De ingebouwde microfoons en koptelefoons maken een externe headset overbodig, wat weer scheelt in kabels. Ook hoor je de VR-omgeving zoals het bedoeld is om gehoord te worden. Met 3D ruimtelijke geluidsintegratie en een krachtige versterker levert de Hi-Res gecertificeerde hoofdtelefoon meeslepende geluiden die jouw wereld zullen veranderen. Deze HTC Vive Pro 2 is compatibel met alle Vive 2.0 accessoires, mocht je die al in huis hebben.

HTC VIVE PRO 2

  • Verversingssnelheid: 120 Hz
  • Controller meegeleverd: Nee
  • Geschikt voor computers: Ja
  • Geschikt voor brildragers: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de HTC Vive Pro 2 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vr bril producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

HTC Vive Pro 2 - Afbeelding 1HTC Vive Pro 2 - Afbeelding 2HTC Vive Pro 2 - Afbeelding 3HTC Vive Pro 2 - Afbeelding 4
Mis je vr brillen of staat jouw vr bril keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze vr bril keuzehulp.

Wil je graag de Vive Pro 2 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van HTC voor je hebt. Twijfel je of dit vr brillen product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit HTC product heeft de volgende EAN-code 4718487719167.

Deze HTC Vive Pro 2 kun je aansluiten op je computer. De VR bril heeft dus geen eigen ingebouwde processor en werkt niet alleenstaand. Je hebt hiervoor een krachige computer nodig met voldoende geheugen. Deze HTC brillen worden ook wel Actieve VR brillen genoemd. Als je deze HTC bril aan wil sluiten op je computer moet hij over minimaal 8GB werkgeheugen beschikken, een Intel Core i5 processor en voldoende usb poorten hebben. Vaak zit je met een VR bril voor gebruik met de computer wel gebonden aan een kabel.

Met deze HTC bril met een ingebouwd scherm ben je niet afhankelijk van de beeldkwaliteit van je mobiele telefoon. Dit zorgt voor een hogere beeldkwaliteit en een nog meer realistische virtual reality-ervaring. Zo krijg je met deze HTC Vive Pro 2 echt het idee dat je in de film of game zit en in controle bent. Ook heb je met deze HTC bril geen last van een smartphonebatterij die snel leeg gaat door zware VR apps en geniet je zo nog langer van je VR ervaring.

Populaire video voor artikel: HTC Vive Pro 2

Logo Proshop

Proshop aanbieding: vandaag 17:31 uur

€ 774,90

bekijk

Logo Alternate

Alternate onbekende voorraad: aanbieding vandaag 19:34 uur

€ 849,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen