728x90: Bol Ad

Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Wit 5G

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Wit 5G ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke mobiele telefoons vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Specificaties Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Wit 5G

Algemeen

EAN code 8806092878921
Fabrikantcode (sku) SM-S908BZWDEUB
Merk Samsung
Release datum 2022

Gebruik & functies

Wifi
Bluetooth
Bluetooth versie 5.2
Verversingssnelheid ( Hz )120
Opslagcapaciteit 128
Hoofdtelefoon aansluiting
Usb-aansluiting

Fysieke kenmerken

Breedte 7,79
Hoogte 16,33
Diepte 0,89
Gewicht 228
Materiaal Glas, Metaal
Kleur Wit
Resolutie breedte (pixels)1440
Resolutie hoogte (pixels)3088

Eigenschappen

Type mobiele telefoon Smartphone
Besturingssysteem Android
Aanbevolen voor gebruik Films en series kijken, Foto's en filmpjes maken, Gaming, Internet, social media & eenvoudige spelletjes
SAT-category C
SAT-waarde (W/kg)1,049

Fysieke eigenschappen

Formaat mobiele telefoon Heel groot
Waterbestendig
IP-certificering IP68
Schokbestendig
Schermdiagonaal ( inch )6,8
Screen-to-body-ratio (procent)91,13
Beeldscherm kwaliteit Uitstekend
Pixel-dichtheid (ppi)501
Touchscreen
Krasbestendig
Gorilla Glass
Type HDR HDR10+

Camera eigenschappen

Camerakwaliteit Uitstekend
Ingebouwde camera
Aantal megapixels ( Megapixels )108
Autofocus
Type autofocus Laser autofocus, Phase detection autofocus
Videofunctie
Video Opname kwaliteit 8K @ 30 FPS
Achterkant flitser
Type lens Standaard
Diafragma 1,8
Type flitser Single LED
Tweede camera achterkant
Derde camera achterkant
Vierde camera achterkant
Voorkant Camera
Type beeldstabilisatie camera voorkant Geen beeldstabilisatie
Voorkant flitser

Functie en Gebruik

Intern werkgeheugen (RAM) 8
Geheugenkaartlezer
SIM-lock vrij
Type SIM-kaartslot Nano sim
Dual SIM
Snelheidsklasse Uitstekend
Processor Samsung Exynos 2200
Aantal primaire processor kernen Octa core (8)
Kloksnelheid primaire processor (GHz)2,4
Accu/batterijcapaciteit (mAh)5000
Accu/batterij technologie Lithium-ion
Verwisselbare accu/batterij
Snelladen functionaliteit
Type snelladen Samsung Super Fast Charging
Vermogen bedraad snelladen (watt)45
Draadloos opladen
Vermogen draadloos snelladen (watt)15
NFC
Lightning aansluiting
Geschikt voor Samsung DeX
Versnellingsmeter
Lichtsensor
Kompas
Stappenteller
GPS-sensor
Vingerafdruk-identiteitssensor
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Wit 5G is de opvolger van de Samsung S21. De S22 Ultra heeft een 6.8-inch-FullHD+-display dat dankzij Dynamic AMOLED 2X technologie met 1.750 nits garant staat voor super heldere beelden, zelfs op een zonnige dag. De 120 Hz verversingsfrequentie zorgt ervoor dat alle beelden vloeiend worden weergegeven, zelfs de zwaarste games. Draait op de nieuwe Exynos 2200 4nm chip. De Samsung S22 Ultra heeft vijf camera’s aan de achterzijde, waaronder een Ultra-Wide en Telelens. De 108-megapixelcamera met ‘AI Image Enhancer’ zorgt ervoor dat jouw foto’s haarscherp zijn. De telelenzen hebben net als de standaard- en groothoeklens een nachtmodus. Hierdoor zijn je foto's en 8K video's ook scherp en kleurrijk bij weinig licht. De smartphone beschikt over een handige S Pen en geïntegreerde uitsparing om deze op te bergen. Je schrijft met de S Pen hetzelfde als met een normale pen, maar nu schrijf je op jouw smartphone in plaats van op papier. Met Text Export zet je krabbels om in een leesbare, digitale tekst. De Samsung Galaxy S22 Ultra heeft een batterij van 5000 mAH. Hier kun je gemakkelijk een hele dag mee doen. Is het toestel toch leeg ? Je laadt de smartphone binnen 20 minuten volledig op dankzij 45W Super Fast Charging. Het stoere Armor Aluminium Frame vormt een harnas en de voor- en achterkant zijn voorzien van het stevige Corning Gorilla Glass Victus+ voor een betere val- en krasbestendigheid. Zowel de S pen als de Smartphone zijn IP68-gecertificeerd. Dit houdt in dat je ze bestand zijn tegen water en stof, zelfs als je na een pittige work-out aantekeningen maakt of natgeregend wordt.

IN DE DOOS

  • Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Wit 5G
  • USB-C-naar-USB-C-kabel,
  • Snelstartgids,
  • Ejection pin

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 128GB WIT 5G

  • Verversingssnelheid: 120 Hz
  • Opslagcapaciteit: 128
  • Type mobiele telefoon: Smartphone
  • Besturingssysteem: Android
  • Schermdiagonaal: 6,8 inch
  • Aantal megapixels: 108 Megapixels

Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Wit 5G - Afbeelding 1Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Wit 5G - Afbeelding 2Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Wit 5G - Afbeelding 3Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Wit 5G - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Wit 5G of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze mobiele telefoon producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je mobiele telefoons of staat jouw mobiele telefoon keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze mobiele telefoon keuzehulp.

Wil je graag de Galaxy S22 Ultra 128GB Wit 5G kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Samsung voor je hebt. Twijfel je of dit mobiele telefoons product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit Samsung product heeft de volgende EAN-code 8806092878921.

Gorilla glas, wat is het? Het is de naam van de technologie die het glas op je Samsung telefoon beter bestand maakt tegen krassen en stoten. Gorilla Glass is gehard glas dat op het scherm van je Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Wit 5G is geplaatst. Ook zal een scherm minder snel barsten als je hem een keer laat vallen. Het is echt extreem stevig en daardoor ook bijna onmogelijk om nog diepe krassen in het scherm te maken. Gorilla Glass geeft je Samsung telefoon de ultieme bescherming.

Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Wit 5G - Afbeelding 5Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Wit 5G - Afbeelding 6Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Wit 5G - Afbeelding 7
Deze Samsung telefoon heeft de handige optie Near Field Communication (NFC) wat het communiceren op de korte afstand een stuk makkelijker maakt. Met deze Galaxy S22 Ultra 128GB Wit 5G met NFC wordt automatisch een verbinding gestart wanneer een ander NFC apparaat binnen 10 centimeter komt. NFC gebruik je bijvoorbeeld om te betalen met je Samsung telefoon. In tegenstelling tot Bluetooth hoef je bij NFC niet een apparaat handmatig te koppelen of te zoeken naar een apparaat om data te versturen.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen