728x90: Bol Ad

LG DSP7 Grijs

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de LG DSP7 Grijs ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke soundbars vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties LG DSP7 Grijs

Algemeen

EAN code 8806091422576
Fabrikantcode (sku) DSP7
Merk LG
Release datum 2021

Gebruik & functies

Wifi
Bluetooth
Compatibel smartphones
Usb-aansluiting

Fysieke kenmerken

Breedte 89
Hoogte 6,5
Diepte 11
Gewicht 7,8
Kleur Zwart

Product details

Losse subwoofer
Kwaliteitsklasse Topklasse

Eigenschappen

Aantal audio kanalen 5
Geluidsweergave Surround
Hi-res audio
DTS
Surround sound DTS
Surround kwalificatie DTS, Dolby Digital
HDMI ARC
HDMI
Multiroom
Speelt van netwerk
Bediening via app
Bediening Windows app
Bediening Android app
Bediening Apple app
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De LG DSP7 Grijs soundbar is uitgerust met en draadloze subwoofer. Beschikt over over DTS en Dolby Digital hier door geniet je van een meeslepende, realistische geluidservaring. Het zorgt ervoor dat het geluid ruimtelijker klinkt, alsof je zelf in de film bent. Via bluetooth stream je draadloos je favoriete nummers naar de soundbar. Het je een LG-televisie uit 2021, dan is deze soundbar de perfecte match. De processor in de nieuwe LG-televisies kan de AI-chip in de soundbar ondersteunen om te garanderen dat het geluid altijd optimaal naar voren komt.

IN DE DOOS

  • LG DSP7 Grijs
  • Optische kabel
  • Muurbeugel
  • Afstandsbediening

LG DSP7 GRIJS

  • Losse subwoofer: Ja
  • Hi-res audio: Ja
  • Surround sound: DTS
  • Surround kwalificatie: DTS, Dolby Digital

LG DSP7 Grijs - Afbeelding 1LG DSP7 Grijs - Afbeelding 2LG DSP7 Grijs - Afbeelding 3LG DSP7 Grijs - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de LG DSP7 Grijs of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze soundbar producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je soundbars of staat jouw soundbar keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze soundbar keuzehulp.

Wil je graag de DSP7 Grijs kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van LG voor je hebt. Twijfel je of dit soundbars product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit LG product heeft de volgende EAN-code 8806091422576.

Je kunt de LG DSP7 Grijs eenvoudig bedienen via een app op je smartphone.

LG DSP7 Grijs - Afbeelding 5LG DSP7 Grijs - Afbeelding 6LG DSP7 Grijs - Afbeelding 7
Deze LG soundbar beschikt ook over een subwoofer waardoor de geluidseffecten veel beter naar voren komen. Vooral de lage tonen, zoals geluidseffecten bij actiefilms, zijn veel intenser. Een losse subwoofer kun je bedraad of draadloos via Bluetooth of wifi met deze soundbar verbinden. Wil je diepe bastonen voor je muziek, series, films en games, dan is een soundbar met een aparte subwoofer zoals bij deze DSP7 Grijs zeker aan te raden.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen