728x90: Bol Ad

LG Tone Free DFP9 Zwart

Laagste prijs gevonden vandaag 11:13 uur voor € 109,99 bij Bol.com.

€ 109,99

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 11:13 uur

€ 109,99

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 109,99

Overweeg je de LG Tone Free DFP9 Zwart te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 109,99 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 109,99

Specificaties LG Tone Free DFP9 Zwart

Algemeen

EAN code 8806091465917
Fabrikantcode (sku) TONE-FP9
Merk LG
Release datum 2021

Fysieke kenmerken

Breedte 2,12
Hoogte 2,83
Diepte 2,32
Kleur Zwart

Eigenschappen

Noise cancelling
LG Tone Free DFP9 Zwart kopen
Actuele prijs: € 109,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De LG Tone Free DFP9 Zwart zijn draadloze oordopjes en bieden een hoge audio-kwaliteit en noise cancelling. In de oplaadcase bevindt zich UVnano-licht dat bacteriën voor 99,9% doodt. Als je ze uit het doosje haalt heb je dus altijd een paar schone oordopjes. De verbeterde Active Noise Cancellation blokkeert nu nog beter omgevingsgeluiden, als je bewust wil zijn van je omgeving gebruik dan de Ambient Mode. Het is ook mogelijk om te bellen, dankzij de 3 ingebouwde microfoons. De batterij van de LG TONE-FP9 gaat tot maar liefst 24 uur mee. De draadloze oortjes zelf gaan tot 10 uur mee, in de oplaadcase kun je ze nog eens voor 14 uur opladen. Met vijf minuten laden kun je weer één uur lang muziek luisteren. De oordopjes zijn spatwaterdicht, ideaal voor als je ze wilt gebruiken in de regen of tijdens het sporten. Er worden verschillende maten oordopjes meegeleverd.

LG TONE FREE DFP9 ZWART

  • Noise cancelling: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de LG Tone Free DFP9 Zwart of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koptelefoon producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

LG Tone Free DFP9 Zwart - Afbeelding 1LG Tone Free DFP9 Zwart - Afbeelding 2LG Tone Free DFP9 Zwart - Afbeelding 3LG Tone Free DFP9 Zwart - Afbeelding 4
Mis je koptelefoons of staat jouw koptelefoon keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koptelefoon keuzehulp.

Wil je graag de Tone Free DFP9 Zwart kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van LG voor je hebt. Twijfel je of dit koptelefoons product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit LG product heeft de volgende EAN-code 8806091465917.

Noise cancelling

Deze LG koptelefoon is voorzien van noise cancelling. Een noise cancelling koptelefoon is essentieel als je vaak in een drukke omgeving bent. Het automatisch kunnen wegfilteren van ongewenst geluid zorgt ervoor dat de Tone Free DFP9 Zwart ideaal is als je je wilt afsluiten van de rest. Zo kun jij je met deze LG gaming headset helemaal focussen waar je mee bezig bent. Noise cancelling headphones worden daarom ook wel geluiddempende koptelefoon of stilte koptelefoon genoemd.

Populaire video voor artikel: LG Tone Free DFP9 Zwart

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 11:13 uur

€ 109,99

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen