728x90: Bol Ad

Apple iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..


Ook beschikbaar als


Omschrijving

Wil je graag de Apple iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Apple voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code. De Apple iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet heeft de volgende EAN-code 0194252700143. Een EAN-code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen mobiele telefoons en wordt maar ťťn keer uitgegeven.

Een mobiele telefoons fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke mobiele telefoon-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Apple iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet van Apple is mllf3zd/a. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

De Apple iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet is van het merk Apple en is een populair merk binnen de productgroep mobiele telefoons. Het loont om de Apple mobiele telefoons bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

De Apple iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet is sinds 2021 te koop. Het is goed om te weten dat ook de wat oudere mobiele telefoon producten nog steeds actueel en populair kunnen zijn. Dit komt omdat sommige merken van mobiele telefoons hun bestaande producten minder vaak vernieuwen. De uitgiftedatum van 2021 zegt dus niet heel veel over de iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel mobiele telefoons en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Apple iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

TOP PRODUCT AWARD

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Apple iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet het predicaat "Top Product" gegeven.

De Apple iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet is voorzien van wifi (WLAN / Wireless Fidelity). Het is dus mogelijk om met deze mobiele telefoon van Apple draadloos te communiceren met het internet.

De Apple iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet beschikt ook over bluetooth. Je verbindt je mobiele telefoons eenvoudig met je smartphone, tablet of zelfs je televisie. Een ander voordeel is dat je deze mobiele telefoon in elke gewenste ruimte kunt plaatsen. Zolang het maar binnen het bereik van de bluetooth verbinding blijft.

Verversingssnelheid

De verversingssnelheid van mobiele telefoons wordt weergegeven in Hertz (Hz). Hoe hoger deze waarde, hoe vloeiender het beeld op je scherm. mobiele telefoons van 100 Hz of hoger zijn aan te raden voor gaming en sport. De Apple iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet heeft een verversingssnelheid van 120 Hertz.

Apparaten zijn leverbaar met een totale opslagcapaciteit (inclusief werkgeheugen) van 8 GB, 16 GB, 32 GB of hoger. De Apple apparaten met 512 GB zijn op dit moment zeer populair, met de steeds zwaarder wordende apps van tegenwoordig. Maar je hebt ze ook met 128 GB, 256 GB of zelfs 512 GB. Deze iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet beschikt over een opslagcapaciteit van 512 GB.

Het gewicht van een product kan belangrijk zijn en kan in sommige gevallen de prijs en de prestatie van de mobiele telefoon beÔnvloeden. De Apple iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet van Apple heeft een gewicht van 240 en ligt dicht bij het gemiddelde mobiele telefoon gewicht.

Schermtype

Er zijn verschillende typen schermen, bijvoorbeeld: LED, OLED, Quantum Dot of QLED. De Apple iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet is een super retina xdr televisie.

Type mobiele telefoon

Van de wat simpelere telefoon tot de smartphone. Mobiele telefoons komen in allerlei soorten en maten. Afhankelijk van hoe geavanceerd je Apple telefoon is, hoe meer hij kan. Naast wat voor een soort telefoon het is, kun je deze iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet ook indelen in type telefoon. We onderscheiden 3 verschillende typen: Smartphones, GSM's en Senioren GSM's. Met een GSM kun je alleen bellen en sms'en. Een senioren GSM heeft grotere knoppen. Deze Apple iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet is een smartphone.

Besturingssysteem

Het hart van mobiele apparaten is het besturingssysteem en verzorgt de bediening van je smartphone. Het bepaalt voor een groot deel het gebruiksgemak van je Apple telefoon en welke apps je wel en niet kunt downloaden. Niet alle apps werken namelijk op ieder besturingssysteem. De meest bekende mobiele besturingssystemen zijn Android, iOS en Windows Phone. De Apple iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet heeft een ios besturingssysteem.

De stralingswaarde van je Apple telefoon wordt ook wel SAT-waarde (of SAR in het Engels, staat voor 'specific absorption rate') genoemd. Dit geeft aan hoeveel elektromagnetische energie er in het lichaam opgenomen wordt bij gebruik van je Apple telefoon. De straling wordt ingedeeld in categorieŽn van A t/m E. Apple telefoons in categorie A geven de minste straling af. Deze iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet is ingedeeld in categorie nog niet bekend.

Het is belangrijk om te controleren over welk type HDR jouw Apple telefoon beschikt. Elk HDR type geeft op een eigen manier de informatie over de kleuren in het video bestand door naar je Apple telefoon. Er zijn verschillende HDR formaten zoals HDR10 die het meeste voorkomt, HDR10+, HLG en Dolby Vision. Als je films of video's in een bepaald HDR formaat wil zien dan is het belangrijk dat je telefoon dit formaat ondersteunt. De iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet ondersteunt de volgende HDR typen: dolby vision.

Megapixels

De camera is een van de meest gebruikte functies van de telefoon. Bij een goede camera op jouw Apple telefoon komt natuurlijk meer kijken dan een hoop megapixels. Onder andere het gemak van de interface, de sensor, de autofocus en de grootte van de pixels dragen veel bij aan de kwaliteit van de camera op je Apple telefoon. De camera van deze Apple iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet beschikt over 12 megapixels. Bekijk je jouw foto's vooral op een scherm? Dan is het verschil tussen bijvoorbeeld 12 en 48 megapixels nauwelijks zichtbaar.

Het werkgeheugen of RAM geheugen van je Apple telefoon is erg belangrijk. Hoe meer werkgeheugen je hebt, hoe sneller je kunt wisselen tussen verschillende apps op je telefoon. De meeste Apple smartphones hebben tegenwoordig toch wel minimaal 3 GB werkgeheugen. Er zijn ook veel telefoons met 4 GB RAM en in de duurste prijscategorie zijn er zelfs telefoons met 6 en 8 GB werkgeheugen. Deze iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet beschikt over een werkgeheugen van 6 GB.

Type SIM-kaartslot

De Apple iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet is voorzien van een nano sim kaartslot. Als die van jou niet past dan kan je een nieuwe aanvragen bij je provider waar je een abonnement hebt afgesloten. Geef dan door dat je een nano sim nodig hebt.

Processor

Zonder een processor werkt jouw iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet niet. Het wordt daarom ook wel het brein van een smartphone genoemd. Hťt component dat alles van je Apple telefoon aanstuurt en goed laat functioneren. Alle handelingen die jij op je smartphone verricht gaan regelrecht naar de processor en worden vervolgens visueel omgezet op je beeldscherm. Deze telefoon heeft een a15 bionic-chip processor. Dit is de rekenkracht van je mobiele telefoon. Hoe meer rekenkracht in de Apple iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet hoe vloeiender de telefoon werkt.

Deze Apple telefoon heeft de handige optie Near Field Communication (NFC) wat het communiceren op de korte afstand een stuk makkelijker maakt. Met deze iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet met NFC wordt automatisch een verbinding gestart wanneer een ander NFC apparaat binnen 10 centimeter komt. NFC gebruik je bijvoorbeeld om te betalen met je Apple telefoon. In tegenstelling tot Bluetooth hoef je bij NFC niet een apparaat handmatig te koppelen of te zoeken naar een apparaat om data te versturen.

Consumentenbond Beste uit de Test - De Apple iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet heeft een ProMotion Oled-display van maar liefst 6,7 inch. Ververst het beeld met een flinke 10 tot 120 beelden per seconde, ideaal voor fanatieke gamers. Het is verleden tijd met wachten, animaties en scrollen gaat nu dus flink soepeler. Ook heeft het Pro Max-model een hogere maximale helderheid wat meer mogelijkheden biedt. De nieuwste A15 Bionic-chip van Apple is de snelste smartphone-chip ter wereld en zelfs de iets betere GPU chip zorgt voor 50% snellere graphics dan andere smartphone-chips. Dit merk je vooral bij grafische toepassingen zoals games en zware applicaties zoals fotobewerking. De buitenste camera in de iPhone 13 bestaat uit twee lenzen: een groothoek- en ultragroothoeklens maar in de iPhone 13 Pro Max zit ook nog een derde lens en wat voor één, een heuze telelens. De camera van de iPhone13 Pro Max is ook geschikt voor macrofotografie en met de telelens kun je nu dus ook optisch inzoomen. De waterbestendigheid en tot 4 keer betere bescherming van het scherm dankzij Ceramic Shield zorgt ervoor dat er in de iPhone 13 Pro Max minder snel een barst onstaat. Met iOS 15 kun je het FaceTime-gesprek door laten gaan terwijl je films of muziek deelt. Er is ook een grote vooruitgang geboekt voor de batterij duur: deze gaat tot zo’n drie uur langer mee op de iPhone 13 Pro Max en tot 2,5 uur langere batterij­duur op iPhone 13 en tot 1,5 uur langere batterij­duur op iPhone 13 mini. De belangrijkste verschillen tussen de iPhone 13 en iPhone 13 Pro zitten met name in het scherm en de camera.

APPLE IPHONE 13 PRO MAX 512GB GRAFIET

  • Best Getest: Consumentenbond Beste uit de Test
  • Top Product: Ja
  • Wifi: Ja
  • Bluetooth: Ja
  • Opslagcapaciteit: 512
  • Kleur: Zwart
  • Type mobiele telefoon: Smartphone
  • Besturingssysteem: IOS
  • Schermdiagonaal: 6,7 inch
  • Aantal megapixels: 12 Megapixels

Kom je er niet uit bij het kopen van de Apple iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze mobiele telefoon producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je mobiele telefoons of staat jouw mobiele telefoon keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze mobiele telefoon keuzehulp.

Apple: Relevante promoties

Veel verkocht

Top 10 best verkochte Apple Watches

Top Producten

Top 10 Apple Watch

Top 10 Producten

Top 10 Apple Watch

Veel verkocht

Top 10 Apple iPads

Top 10 Producten

Top 10 best verkochte Apple iPad

Top 10 Producten

Top 10 Tablets

Top 10 Producten

Top 10 best verkochte smartphones

Specificaties Apple iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet

Algemeen

EAN code 0194252700143
Fabrikantcode (sku) MLLF3ZD/A
Merk Apple
Release datum 2021
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test
Top Product

Gebruik & functies

Wifi
Bluetooth
Beeldverversing (Hz) 120
Opslagcapaciteit 512
Hoofdtelefoon aansluiting
Usb-aansluiting

Fysieke kenmerken

Breedte 7,81
Hoogte 16,08
Diepte 0,77
Gewicht 240
Materiaal Glas
Kleur Zwart
Resolutie breedte (pixels) 2778
Resolutie hoogte (pixels) 1284

Algemeen

Schermtype Super Retina XDR

Eigenschappen

Type mobiele telefoon Smartphone
Besturingssysteem IOS
Aanbevolen voor gebruik Films en series kijken, Foto's bewerken, Gaming
SAT-category Nog niet bekend

Fysieke eigenschappen

Formaat mobiele telefoon Heel groot
Waterbestendig
Schokbestendig
Geluidsweergave Stereo
Schermdiagonaal ( inch ) 6,7
Screen-to-body-ratio (procent) 87,4
Beeldscherm kwaliteit Zeer goed
Pixel-dichtheid (ppi) 458
Touchscreen
Krasbestendig
Gorilla Glass
Type HDR Dolby Vision

Camera eigenschappen

Camerakwaliteit Zeer goed
Ingebouwde camera
Aantal megapixels ( Megapixels ) 12
Autofocus
Type autofocus Phase detection autofocus
Videofunctie
Video Opname kwaliteit 4K @ 60 FPS
Achterkant flitser
Type lens Standaard
Diafragma 2,8
Type flitser Dual LED met True Tone
Tweede camera achterkant
Derde camera achterkant
Vierde camera achterkant
Voorkant Camera
Type beeldstabilisatie camera voorkant Geen beeldstabilisatie
Voorkant flitser

Functie en Gebruik

Intern werkgeheugen (RAM) 6
Geheugenkaartlezer
SIM-lock vrij
Type SIM-kaartslot Nano sim
Dual SIM
Snelheidsklasse Uitstekend
Processor A15 Bionic-chip
Aantal primaire processor kernen Hexa core (6)
Kloksnelheid primaire processor (GHz) 5
Accu/batterijcapaciteit (mAh) 4352
Accu/batterij technologie Lithium-ion
Verwisselbare accu/batterij
Snelladen functionaliteit
Type snelladen Power Delivery 3.0
Vermogen bedraad snelladen (watt) 20
Draadloos opladen
Vermogen draadloos snelladen (watt) 15
NFC
Lightning aansluiting
Geschikt voor Samsung DeX
Versnellingsmeter
Lichtsensor
Kompas
Stappenteller
GPS-sensor
Vingerafdruk-identiteitssensor
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire video voor artikel: Apple iPhone 13 Pro Max 512GB Grafiet

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen