728x90: Bol Ad

Marvel's Guardians of the Galaxy PS5

Laagste prijs gevonden vandaag 10:03 uur voor € 22,- bij Nedgame.

€ 22,- € 48,99

Logo Nedgame

Nedgame aanbieding: vandaag 10:03 uur

€ 22,-

bekijk

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 06:10 uur

€ 29,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 22,-

Overweeg je de Marvel's Guardians of the Galaxy PS5 te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 22,- bij Nedgame, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 22,-

Specificaties Marvel's Guardians of the Galaxy PS5

Algemeen

EAN code 5021290091894
Merk Sony
Release datum 10-2021
Top Product

Product details

Platform Playstation 5
Genre Actie
Taal menu Engels
Gesproken taal Engels

Product functies

Format Blu-ray
Marvel's Guardians of the Galaxy PS5 kopen
Actuele prijs: € 22,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Platform Playstation 5 - In deze Marvel game ga je op avontuur in het heelal. Het nieuwe verhaal gaat over de meest onwaarschijnlijke helden van het universum Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket, en Groot. Op de een of andere manier heb je een aantal rampzalige gebeurtenissen veroorzaakt en alleen jij kunt de onvoorspelbare Guardians lang genoeg bij elkaar houden om een complete interplanetaire meltdown te voorkomen. In dit originele Guardians of the Galaxy-verhaal van Marvel ontmoet je krachtige nieuwe wezens en unieke versies van iconische personages, die allemaal verwikkeld zijn in een strijd om het lot van het sterrenstelsel. Waan je in de wereld van de comics door de soundtrack met cultklassiekers uit de jaren tachtig. Deze game speel je met maximaal 1 persoon.

MARVEL'S GUARDIANS OF THE GALAXY PS5

  • Platform: Playstation 5
  • Genre: Actie
  • Gesproken taal: Engels

Kom je er niet uit bij het kopen van de Marvel's Guardians of the Galaxy PS5 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze game producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Marvel's Guardians of the Galaxy PS5 - Afbeelding 1Marvel's Guardians of the Galaxy PS5 - Afbeelding 2Marvel's Guardians of the Galaxy PS5 - Afbeelding 3Marvel's Guardians of the Galaxy PS5 - Afbeelding 4
Mis je games of staat jouw game keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze game keuzehulp.

Wil je graag de Marvel's Guardians of the Galaxy PS5 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Games voor je hebt. Twijfel je of dit games product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit Games product heeft de volgende EAN-code 5021290091894.

TOP PRODUCT AWARD

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Marvel's Guardians of the Galaxy PS5 het predicaat "Top Product" gegeven.

Geschikt voor platform

Bij computerspellen is het belangrijk dat je wel het juiste platform (merk en type) kiest waar je ze op wilt spelen. De Marvel's Guardians of the Galaxy PS5 kan je dus alleen spelen op een playstation 5 platform.

Populaire video voor artikel: Marvel's Guardians of the Galaxy PS5

Logo Nedgame

Nedgame aanbieding: vandaag 10:03 uur

€ 22,-

bekijk

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 06:10 uur

€ 29,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen